Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (230)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od kolegů já jsem spokojen. Moc se mě líbily odkazy na filmy v jednotlivých scénách a bylo z filmu znát, že Adam chtěl spíš pohodu a uvolnění než humor za každou cenu, což se mě ve finále líbilo. Postava Hubie je tak sympaticky blbá, že nebudí ani lítost, ale ani posměch, prostě ze zájmem a úsměem na hubě jsem sledoval co bude. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

No tahle Sandlerovka se moc nepovedla. Tedy má to jisté kouzlo, Hubie je moc hodný a milý člověk, ale spousta scén ve filmu nemusela být (nebyla vtipná). Jinak ta základní kostra příběhu je fajn a líbila se mi. Ale jako celek to moc jako komedie nepůsobí a divák se u toho určitě nezasměje. Adam Sandler zde obsadil opět mnoho svých známých hereckých kolegů a ti to tam akorát kazí. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Taká typická "Sandlerovka" pri ktorej som sa celkom slušne naladil a je vidieť, že si to užívali aj všetci herci. Nie, nie je to komédia, pri ktorej sa budete váľať smiechom po zemi, ale pár krát som sa zasmial a taký priblblý úsmev som mal nalepený na ksichte v podstate až do konca. Postava Hubieho je tým šušľaním na môj vkus až veľmi prešušľaná, ale čo narobíme. Fajn priemer, ktorý spríjemní večer a obzvlášť na sviatok haloween navodí dobrú atmosféru, ale neodpustím si poznámku, že potenciál to malo určite o dosť väčší. 60%. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se na Sandlerovky dívá někdo, kdo je nemá rád. Kort pro Netflix si myslím, může Sandler natočit ještě divočejší zhovadilost. Jako je to opět ulítlý jak Hubie sám, ale že bych si za tvůrce nějak často připadal trapně, to zase ne. Neočekával jsem nějaký geniální vypointovaný humor. Ale těch drobečků nebylo málo. Sexuální narážky černého "kamaráda" s manželkou. jakákoliv scéna "šíleného" Ray Liotty. Vtípky s knězem. Několik filmových narážek a nebo účast herce typu Steve Buscemi. Ale dobře, i ječící Sandler občas pobavil. No a k tomu stále moc koukatelná Julie. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Opravdu špatné překvapení a jeden velký WTF. Adam Sandler hraje prostoduchého a dobrosrdečného hocha v mužském těle, který je posedlý konáním dobra a ochrany všech během Halloweenu. Proč zrovna o Halloweenu, na to nenaleznete odpověď, stejně jako, proč policista, který se tohoto podivína snaží celý film zbavit, jej pak s městem obviní (nutno k dobru filmu podotknout, že zcela logicky) ze zmizení několika občanů, aby posléze přišel střih a Hubie a policista spolu spolupracují jako letitý kolegové a linka ohledně obvinění z únosu je zcela zapomenuta. Není to málo? Tak si přidejte mámu se super schopnostmi. Romantickou linku v podobě nejkrásnější ženy ve městě, která ze všeho nejvíc touží po tom vzít si za muže prostoduchého Hubieho. A vlkodlaka s Michaelem Myersem (bez komentáře). Logických lapsů je ve filmu nespočet a raději je zde ani nehledejte. Snaha maximálně rýžovat na morálních kodexech skoro až bolí. Vše je doslovné a pro jistotu dvakrát opakované. Ano, toto je skutečně jeden z nejhorších filmů herecké kariéry Adama Sandlera. Nejhorší proto, že je tak blbý, jakoby scénář napsal prostoduchý postižený jedinec, který si během dloubání nudlí z nosu řekl, že vyplní svůj čas prázdného čistého nosu napsáním filmového scénáře. A toto je výsledek. 40% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama