Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna

  • USA A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors (více)
Trailer

Freddy Krueger se vrací. Stačí jen, aby některá z jeho obětí zavřela oči a s přicházejícím spánkem vstoupila do prokletého domu v Elm Street. Mladá lékařka Nancy Thompsonová tuší, že její pacienty netrápí těžké sny, ale ohrožuje démonický vrah. Naopak doktorka Simmsová sny svých pacientů spojuje se sexuálními problémy. Aniž si to uvědomuje, dává díky svému způsobu léčby šanci Freddymu - a ten nikdy nezaváhá. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (328)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Where is the fucking bourbon? Jedna hvězda za Kruegera, který je opět skvělý a tentokrát, kdyby všechny ty teenagery zabil, tak by ještě udělal věc pro obecné blaho. Něco tak trapnýho snad ani nemůže existovat! Banda debilních harantů (neuvěřitelně sračkoidně zahranejch) získává pomocí terapie ve snech sílu a mohou vzdorovat Kruegerovi. Bože!!!!!!! Jeden brejlatej debil tam dokonce i kouzlil!!! Omg. A finální dialog dcery z prvního dílu s jejím právě zemřelým otcem, ten film poslal přímo do pekel. Nechápu, když byli tvůrci co se Freddyho způsobů zabíjení tak skvěle nápadití, tak proč tam pak cpou takovýhle trapárny? Nevím, neřeším. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Spolu s jednotkou to najlepšie s týmto sympatickým popáleným pánkom. Dokonca by som povedal, že to bolo ešte desivejšie, krvavejšie a hlavne dejovo prepracovanejšie. Nezabudlo sa ani na príslovečný Kruegerovský čierny humor a hranie si so zabíjaním, pri ktorom Freddy využíva najväčšie slabiny svojich obetí. Veľká spokojnosť. 85/100 Videné v rámci Horror Challenge Tour. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Kvalitativní posun a osobitý režisérský dotyk. Tvůrci se vyřádili, výtvarné řešení je velmi podařené, množství nápadů (Freddy mnohokrát jinak) mile překvapí. Zatímco třeba finální kostra na vrakoviště působí jako pěst na oko, předešlá práce s triky, barvami a kamerou je nesmírně vydařená. Trojka se odehrává v psychiatrické léčebně, ve které se objevuje i Nancy z prvního dílu, u které najdou klienti ústavu (poslední děti z Elm Street) pochopení. Což se nedá říct o vedoucím personálu („Jak dlouho budete obviňovat své sny ze své vlastní slabosti?“). Freddy kouzelně sype hlášky, objevují se i dvě tváře (Patricia Arquette a Laurence Fishburne), které později kopaly vysokou hereckou ligu. Za mě poměrně jednoznačný vrchol celé série. Mimochodem podíl na scénáři měl kromě Wese Cravena i Frank Darabont. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Po dementnim druhym dilu musel prijit Russel a zachranit situaci. Obklopil se v ty dobe zacinajicima hercema typu Arquette nebo Fishburne, prizval proverenou Langenkamp a prisel s paradnim dilem z psychyatricky lecebny, ktera ma atmosferu sama o sobe a takze je vcelku jasny, ze jakmile nastoupi Freddy a zacne si hrat, o paradni napinavy sceny, skvelou atmosferu nebo nejaky ty nechutnosti nebude nouze. Je sice fakt, ze ke konci uz filmu lehce dochazi dech, nektery sceny typu kostlivec jsou lehce smesny, ale i tak to tech slabsich 5* da. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší a nejoblíbenější díl z celé série. Tento díl jsme měli nahraný na kazetě a pár minut před koncem to bylo useklé, takže jsem nikdy nevěděl jak to dopadlo. Teď jsem si konečně našel čas, abych to dokoukal. Prostředí je vynikající, je zde mnoho hereckých postav, což znamená také hodně zajimavých smrtí. Od začátku do konce tu není žádná nudná scéna a vše do sebe skvěle pasuje. Tento díl se opravdu nadmíru povedl. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (17)

  • Natáčelo se v Kalifornii. (Varan)
  • Na tričku, které nosí Taryn (Jennifer Rubin) na začátku filmu, je obrázek z alba skupiny Dokken z názvem „Tooth And Nail.“ Album obsahuje skladbu „Into The Fire,“ kterou lze v některých verzích filmu slyšet z rádia. (HellFire)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 44,8 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Darabontova procházka s mrtvolami

Darabontova procházka s mrtvolami

13.08.2009

Známe ho především jako tvůrce Vykoupení z věznice Shawshank, ale Frank Darabont se odjakživa rád brodil především zatuchlými hororovými vodami. Začínal jako scenárista třetí Noční můry, druhé Mouchy… (více)

Reklama

Reklama