Reklama

Reklama

Blade Runner: Black Lotus

(seriál)
  • USA Blade Runner: Black Lotus
Trailer 2

Epizody(13)

Obsahy(1)

Animovaný seriál odehrávající se 17 let před dějem filmu Blade Runner 2049. Los Angeles 2032. Mladá žena se probouzí bez vzpomínek a se smrtícími schopnostmi. Jediným vodítkem je uzamčené datové zařízení a vytetovaný černý lotus. Aby našla pravdu o své ztracené identitě, musí dopadnout lidi zodpovědné za její brutální a krvavou minulost. (Arigato)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (10)

massdonfel 

všechny recenze uživatele

(obsahuje spoilery) Tento seriál jsem se dokoukal trochu na autopilota. Atmosféra bladerunnera tady je. Ale tím to končí. Ačkoliv je myšlenka děje je dobrá, tak to moc nefunguje a je celkem simple. Je  tam tolik naprosto zbytečných věci a postav, které se sice tváří důležitě, ale nakonec jsou k ničemu (např. policistka- která nakonec nemá vůbec žádnou roli "wtf?" ) Postavy se obecně chovají tak jak bych od blade runnera čekal, ale  Replikanti zatraceně nejsou cyborgové. To kung-fu mambojumbo co předváděli kazilo celý dojem. Od začátku mi bylo jasné že ten týpek co byl s EL v jejich snech byl Wallice, a že jde o nějaky scheme. Ale trochu nedomyšlený, jedinný důvod proč EL přežila je proto že  zrovna shodou náhod ji nezastřelili z dálky ale "hráli" si sní.   Trochu jsem přemýšlel jestli EL nebude LUV z 2077 , bohužel ale není. Nicméně alespoň jsem odhadl to jak přišel o zrak. V seriálu vidíte známe budovy i některé postavy z filmů.  Bohužel mi příjde že nevěděli co chtějí udělat, a Bladerunnera pomíchali s akčním anime. 5/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám před sebou sice ještě poslední epizodu,ale upřímně si nemyslím,že by na hodnocení měla nějak zásadní vliv.Animovaný Blade Runner si ze svého předobrazu bere primárně názvosloví a prostředí,které se povedlo a místy dokáže vytvořit slušnou BR atmosféru.Bohužel na druhé straně je ale animace postav,která mi nesedla a vypadala jako z dvacet let starého animáku.A pak taky příběh, který se sice točí okolo replikantů, ale v jádru je hodně jednoduchý a průhledný.Vzhledem k délce epizod není jedno podívání ničím proti ničemu (hlavně pro fanoušky BR),ale kdybych to neviděl,vůbec nic by se nestalo...40% ()

Reklama

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele

Očividně budu zase v menšině, ale co už. Dokoukáním Blade Runner: Black Lotus jsem dokončil svoji cestu napříč Blade Runner univerzem a musím říct, že jsem byl příjemně překvapen, obzvlášť po tom, co jsem viděl ta hodnocení. Čekal jsem tedy nějakou nudnou, nezáživnou pitomost, která nebude vůbec dávat smysl a nebude mít nic společného s ostatními Blade Runner projekty. Má očekávání byla ovšem vyvrácena, jelikož jsem dostal skvěle odvyprávěný příběh s fajn postavami, geniálním soundtrackem a velmi zvláštní animací. Zvláštní ji nazývám kvůli tomu, že se nemůžu rozhodnout jestli vypadá dobře anebo ne. Většinu času jsem byl ohromen tím, jak to krásně vizuálně vypadalo a někdy jsem měl zase pocit, že to vypadá nedodělaně. Vskutku zvláštní. Hlavní postavu Elle jsem si velice oblíbil stejně jako K z Blade Runnera 2049 nebo Ricka Deckarda z původního Blade Runnera. Bohužel musím strhnout 1 hvězdu za jednu úplně zbytečnou postavu a tou je Alani Davis. Prošel jsem si to celé v hlavě a přišel jsem na to, že kdyby v tom celém příběhu Davis vůbec nebyla, tak by se to odehrálo všechno úplně stejně. A to je celkem smutný, vzhledem k tomu, že byla jednou z hlavních postav. Dále musím zmínit velmi zajímavou linku s Blade Runnery Josephem a Marlowem, kteří měli skvělou dynamiku a více vykreslili to, jaké to vlastně je být Blade Runner a že to není vůbec lehké. Ještě jedna věc, kterou fakt musím pochválit, je akce a choreografie soubojů. Ty byly opravdu boží a skvěle provedené. Hodnocení 8/10 ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Animace jako by z oka vypadla game enginu nějaké 5 let staré hry. Environment se povedl a pokud se přenesete přes topornou animaci postav a strnulou mimiku tváří, možná si užijete vydařenou atmosféru. Příběhově to je to nejlepší z BR roztahané do seriálu. Za mě vhodný doplněk BR universa. Jen bych to dal příště nějakému lepšímu animačnímu studiu. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Zanimovaný Blade Runner, který hledí tenokrát ve prospěch druhé strany (Replikantů). Příběh je takový prazvláštní a jednoduchý (klišovitý) o honbě za pomstou, což bych možná bral, ale obecně je to takové naskriptované, jako kdybych koukal na zfilmovanou hru, jen chybí ovládání a quick time eventy. Navíc tomu hodně přispívá i 3D animace, která není úplně úžasná, kdy místy jsou pohyby postav takové opravdu prkenné nebo obličejová mimika naprosto přehnaná. Na druhou stranu se jim ale velice povedly souboje, které byly plynulé a dramatické (především ten první velký souboj v tom domě policajta byl úžasný). Když už jsem načnul postavy, tak většina je celkem i zajímavá, ale hlavně jedna postava mi tam přišla kompletně nadbytečná a to detektiv Davisová, která tam vlastně neplnila žádnou důležitou roli a ještě k tomu tam měla jeden celý díl pro sebe, kdy udělaly recap série po 7 dílech ve formě brífinku. Dalším velkým mínusem bych viděl ten konec, který byl podivně otevřeně/uzavřený. Co můžu ale velice pochválit je zajímavý soundtrack. Obecně tohle stojí za jedno shlédnutí, když člověk nemá co sledovat, ale už bych se k tomu nevracel. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama