Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (410)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Soudě podle předchozího režisérova snímku Nezvratný osud 2, nedělá Ellisovi žánrové zařazení velké vrásky na čele a podle něj nejspíše thriller=komedie. Cellular je na tom podobně. Je to absolutní hloupost s tunami nelogičností, ale většinu času si udržuje příjemné tempo, což film vytahuje z kategorie "sračka" do kategorie "čistý průměr". Jednoznačným kladem snímku je, že se nebere smrtelně vážně, a až na hystericky přehrávající Kim Basinger, záměr tvůrců "jen se tak pobavit" pochopili i všichni herci (jako vždy roztomilý William H. Macy především). I tak je ale tenhle film vhodný jen pro jedno zhlédnutí, nejlépe v mírně podnapilém stavu. Za takového předpokladu se slušně pobavíte a nebude vás trápit nelogičnost většiny situací ani nepřetržité nastavování děje, aby se dosáhlo alespoň devadesátiminutové stopáže. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To Vy budete potřebovat pomoc, až si ze zadnice budete dolovat obsílku s mojí žalobou." Právník a jeho Porsche mě ve svých třech scénách neskutečně pobavili. O nich to však není. Tohle totiž je o záhadách elektroniky, o reklamě na Nokiu a o zlých poldech. Zní to sice neuvěřitelně, a nikde jinde na světě nic takovýho neexistuje, ale v USA se najdou i poldové, kteří porušují zákon. No fuj. Naštěstí je tu i svědomitej polda seržant Mooney, kterýho chci okamžitě u nás doma za okrskáře. To byl charakter. A pak už je tu floutek Ryan, kterej se poprvé v životě setkal se zodpovědností a jde do záchrany neznámýho hlasu s takovým odhodláním, že já jsem si přitom zavrněl spokojeností. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

už dávno mi tak nikdo nezahrál na trapnou notu jako D.R.ELIS. bohužel mu v tom sekundovali i herecké výkony hlavních představitelů, ale scénárista a režisér jsou ti hlavní co si zaslouží pověsit za kou.e do průvanu! nevím jestli vůbec někdo bude mít zájem o nahrávku z mobilního telefonu, ale já asi nebudu mít chuť se na tento snímek podívat znovu. není zase tak špatný, jen mi bylo vše řečeno na první zavolání. a ani mobil se mi nevybil! (a to nemám funglovku baterku). ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller na ukrácení nudného večera. Stárnoucí Kim Basinger v roli unesené ženy, jejíž jedinou záchranou je mladík, kterému se jakousi podivuhodnou telkomunikační záhadou dovolala z rozmláceného telefonu poté, co zázračným způsobem spojila dva drátky. Pokud nebudete přemýšlet nad takovými detaily, čeká vás 90 minut celkem svižné podívané. Mě spíš než mladíček Chris Evans zaujal "zlý muž" Jason Statham a pobavil mě William H. Macy a jeho proměna z otráveného policisty na odchodu, kterého žena natírá pleťovými maskami, na téměř akčního hrdinu, který to v závěru všem natře. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Ottman: 1. Opening/Abduction [3:10] ,2. Going Shopping [3:32] ,3. Making a Connection [2:30] ,4. Freeing Ricky [4:05] ,5. Moony's Curious [1:21] ,6. School's Out [4:22] ,7. The Bait [3:06] ,8. Epiphany/Bank [4:02] ,9. LAX [4:21] ,10. We're Going to Die [2:11] ,11. The Pier [4:09] ,12. Lost Connection/Dirty Cops [4:42] ,13. Porsche/Simple Bio [3:36] ,14. Police Station [4:01] ,15. Fake Out [2:12] ,16. Shoot Out [5:42], ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Během úvodního víkendu (8. – 10. 9. 2004) si 25-milionový thriller odnesl z kin 10,1 milionu dolarů. Celkem diváci za lítsky utratili 32 milionů. (imro)

Reklama

Reklama