Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Recenze (410)

Filmpub.cz (Petr Tadeáš)

"Cellular je pouze solidní oddechový příspěvek k žánru se všemi stereotypy, které k tomu patří. Jako takový funguje a po devadesát minut spolehlivě udrží vaši pozornost. Víc od něj čekat nelze a upřímně pochybuji, že měli tvůrci nějaké vyšší ambice. Jestli je taková jednohubka uspokojivou…"

Filmweb.cz (Petr Siska)

"Za Cellular se rozhodně žádné ocenění nikomu udělovat nebude. Co totiž šlo okopírovat od jiných (známějších / slavnějších), to bylo zkopírováno. Aniž by tomu režisér Ellis přidal cokoliv dosud neviděného, sluší se dodat. Vznikla tedy podívaná, za kterou se obvykle dává slušná šedesátka, jež je v…" více

Kinema.sk (Michal Korec)

"Mobil rozhodne nepatrí medzi zlé filmy. Ale jeho spracovanie týmto tímom nemohlo dopadnúť príliš dobre - pozícia ľahko nadpriemerného thrilleru je v prípade Mobilu až chvályhodná, najmä v porovnaní s inými kúskami žánru. Druhá Telefónna búdka z tohto filmu rozhodne nie je, ale ako akčná jednohubka…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Pronásledování zločinců a překonávání překážek, které se Ryanovi staví do cesty, nechtěně připomínají gagy z grotesek Bustera Keatona, či dokonce z jejich neumělých nápodob. Budit veselí však nebylo cílem nijak zvlášť zkušeného režiséra Davida R. Ellise. Tvůrci Cellularu se nejspíš zhlédli v…"

Reklama

Reklama