Reklama

Reklama

Kalifornie

Trailer

VOD (1)

Vzrušující dobrodružství i nepředstavitelné hrůzy čekají na dva hlavní hrdiny během jejich cesty do Kalifornie. V tomto mrazivém psychologickém thrilleru si zahráli vynikající Brad Pitt a Juliette Lewis, která podala neuvěřitelně přesvědčivý výkon. V dalších rolích uvidíte neméně přesvědčivého Davida Duchovnyho a Michelle Forbes. Intelektuální městský pár Brian a Carrie se vydají na cestu napříč zemí, aby načerpali informace pro svou knihu věnovanou tématu sériových vrahů. Společníky jim jsou jejich noví známí Early a jeho přítelkyně Adele. Jeden vůz, jeden cíl a jedna velká snaha o společné téma k hovoru je provází prvními kilometry. Když se ale začnou konečně všichni sbližovat, projeví se náhle Earlyho prudká povaha a vyděšení Brian a Carrie zjišťují, že za poznatky o nemilosrdných vrazích nebudou muset cestovat tak daleko, jak si původně mysleli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (277)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prumernej thriller z vybornym Pittem ktery tu v roli vraha podal vskutku heroicky vykon Duchovny je taky sympatak i kdyz jeho hrdina je takovej neslanej nemastnej jo a film taky mohl bejt kratsi ale par scen zabijeni se opravdu povedlo ve finale to nicmene nevidim na cervena cisla ale spis takovej neurazlivej koukatelnej prumer ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

film sa zaoberal príliš Bradom Pittom, nepekný príbeh, kašlem na nejaké "sondy do duše vraha". Brian a Carrie (Duchovny a Forbeska) boli naivní, ze si vzali so sebou takých dvoch odkundesov na cestu do Kalifornie ... a na tom to celé stálo. Ak máte radi Pitta, tak toto si nepozrite . Ta záporná postava mu vôbec nesedí. ()

Reklama

Sonnik 

všechny recenze uživatele

A state of fear and terror. Přes 50% sériových vrahů na CELÉM světě se narodilo, působilo (včetně Zodiaca) nebo strávilo alespoň část života ve státě California. To je fakt a pravděpodobně důvod k názvu tohohle thrilleru. Skvělá atmosférá, dobřé napsaná a hlavně dobře zahraná hlavní čtveřice. Samozřejmě jim vévodí psychopat Pitt, ale výrazní jsou všichni čtyři. Poctivý férový thriller. Víc takových. "Tell me, big shot, how you gonna write a book about something you know nothing about?" ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Road movie o cestě po masovejch vrazích je samo o sobě zajímavý a lehce z toho mrazí. Nebýt společníků Pitta a Lewisové nebylo by to moc zajímavý. Lewisovou jsem nikdy neměl rád a její postava je tak blboučká a nesympatická až to není hezký. Na druhou stanu Pitt je naprosto skvělej a díky němu dávám 3* ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Kalifornie není nikterak originálním snímkem, ovšem potěší zejména svým hereckým obsazením - Brad Pitt si svoji postavu patřičně vychutnal - a atmosférou. Příběh příjemně graduje a směřuje k předvídatelnému konci. Mix krimi, thrilleru a road movie vyšel tvůrcům velmi dobře a s přivřenýma očima jim dám 4*. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (2)

  • Film má aj svoju komiksovú adaptáciu, o ktorú sa postaral americký spisovateľ Chuck Dickson a umelec Duncan Fergedo a nesie rovnaký názov ako film. Adaptácia však nebola nikdy dokončená. (apocalyptik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno