Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

AltairAhad 

všechny recenze uživatele

A já jsem za to ještě utratila peníze na DVD s tím, že i když jsem silný arachnofobik, tak zkusím, co to se mnou udělá. Měla jsem pocit, že vyhodím televizi s přehrávačem z okna. Lepšího pavouka bych uplácala i z hlíny. To byl prostě děs! Vážně. Já ani nevím proč tomu vlastně ještě dávám hvězdu. Herecké výkony hrůza, pavouk(pavouci) - celou dobu jsem na nějakého čekala... S bídou * ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak dlouho, co jsem se na ARACHNIDa snažil podívat, ale po patnácti minutách jsem to vzdal a film si zařadil do té nejhlubší horrorové žumpy. Jenže nějak ve mě pořád hlodalo svědomí, že to nebylo fér a tak jsem dal "Pavoukovi" druhou šanci. Ale tentokrát jsem se připravil. Litr Hradní svíce jsem smíchal s půl litrem kofoly (samozřejmě sem to nejdřív vypil) a navrch jsem si dal český dabing. A hned se na to dalo dívat. Je mi jasné, že lepší efekty měl Karel Zeman v Cestě do Pravěku, ale na to jsem vždycky sral. Zase takový průser to není, aspoň se u toho člověk zasměje. Viděl jsem už větší shity. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Arachnid“ není tak špatný film, jak se na databázích tváří. Jen je to prostě film, který je o pavoucích, není moc zapamatovatelný, dějově nijak nevyniká, ale jako béčko dle mého názoru neurazí. Viděl jsem o dost horších filmů, které neměly ani tu dobrou trikovou stránku, v které „Arachnid“ neexceluje v každém záběru, ale místy dovede hodně potěšit. Tohle ale odpad prostě není. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Njn, zase to s tím hodnocením místňáci přehánějí, říkal jsem si. Vždyť Jack Sholder režie, vždyť Steve Johnson speciální efekty, vždyť Brian Yuzna jako jeden z producentů... Himl, dyť by to mohlo být fajn laciný béčko. Ale bože, tady to hodnocení fakt nelže, tohle je totiž taková píč*vina, to se nedá. Koukal jsem nedávno na Xtro 3, a ten koncept je úplně do puntíku stejnej. Vyvezeme bandu naprostejch mentálů (vydávajících se za vědce, speciální vojenský komandos, nejlepší pilotky, atd) na zdánlivě pustej ostrov, kde je "něco" ohrožuje a pak je necháme po ostrově pobíhat, blbě čumět, neustále se hádat, vystřílet naslepo plnej zásobník kdykoliv se něco šustne v křoví, ukazovat dekolty v tílečkách a chovat se jak zvláštní škola na výletě bez dozoru. A bohužel, není to ani moc sranda. ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle filmek jsem si dlouho schovával na takovou tu ideální chvíli, kdy je člověk utahanej, nemyslí mu to a prakticky je mu jedno na co se dívá. Arachnid mě naprosto v ničem nezklamal. Pokud jsem správně pochopil, tak milý pavouček nám přiletěl z vemíru a jeho pomotmci mutují na bunečné úrovni ve vyšší formu. K tomu se přidá hezké prostředí pralesa a skvěle vyzbrojený tým. Mńamka. Tým, který si yslí, že pavouci žijí v podzemí, kopou si nory. Specialista v lekářství potvrzuje výskyt klíštat pod kůží a akční komado pravidelně střílí po každém křéví, kde se něco šustne. Náš pavouk je kapitola sama o sobě. Vypadá, že je z pancéře. Dokáže odrážet kulky. Horší je to však se dřevěnými šipkami, které se do něj vesele zapichují. Nejvíc však všechny dostane závěr, který nám ukazuje novou zmutovanou formu tzv. PAVOUKOČLOVĚKA. Herecky, trikově, scánáristicky je to někde na úrovni krokodýla jedničky a dvojky. K tomu však nemá smysl se rozepisovat více... Měl jsem nutkání to neposlat do odpadu, ale ostatní nekvalitní horory by mohli pak být dost podhodnocené. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama