Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dokud je to v pralese, ještě to ujde. Aspoň je tam zajímavá pěkná příroda a tak. Dialogy strašlivý teda od začátku a herci taky. Ale pořád je to mnohonásobně lepší než "Raptor Island" a přitom námět je dost podobnej. Takže "odpad!" dát nemůžu ... Každopádně když se film přesune do jeskyně, valil jsem oči nad tím, co kulisáci všechno do ní natahali a navěšeli ... No ... prostě se to moc nepovedlo ... ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Hororové céčko, které trpí všemi filmovými neduhy, které si dovedete představit - příšerné herecké výkony, předpotopní triky, logické díry jak prase, úděsné dialogy (toto zvlášť zdůrazňuji, takovou příšernost jsem už dlouho nezažil) a spousta dalšího. Původně jsem to chtěl úplně odstřelit, ale byla tam jedna dobrá scéna s klíšťaty. Přesto - vyhněte se velkým obloukem. ()

Reklama

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Obálka a obsah mě přinutily koupit dvd. Začátek není nejhorší a možná, že kdyby se celý film povedl stejně dal bych i tu hvězdu, ale to by se nemohla z filmu vyvinout taková ******. Herci ehm asi herci děs a hrůza, ale on se celý film moc nepovedl, protože podle mě má Arachnid zpackaný potenciál. Mohl z toho být zajímavý horor nebo Sci-fi takhle, ale není ani jedno. 13% ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám doma už nějakou dobu, ale nechtělo se mi do něj. Nedávno ho dávali v televizi a bohajeho to byla p...vina. Snad nejhorší španělský film, který jsem kdy viděl. Sice jsem u něj usínal, ale prostě usnout se u něj nedalo. Nevěřícně jsem čuměl na to co je možné natočit. (12.6.2016) - Už to bude šest roků, co jsem tento španělský „klenot“ viděl poprvé a ani po těch letech jsem své rozhodnutí ohodnotit film ODPADEM nezměnil. Chtěl jsem mu dát prostě ještě druhou šanci, ale i při reparátu jsem měl obrovské problémy, abych u jeho sledování neusnul. Céčkové horory se zvířecí tématikou (Asylum, Nu Image) mi nikdy zásadně nevadili, přestože většina z nich je vážně hrozná – ale alespoň jsem se u nich občas i pobavil. U Arachnidu tomu tak ovšem nebylo. Stupidita z toho smrdí na sto honů, jedno klišé střídá druhé a otřesní robo-plyšoví pavouci naženou hrůzu snad jen zoufalcům a malým děckům. Opravdu jsem chtěl dát alespoň nějaké to procento za pěkné prostředí ostrova a pohlednou Alex Reid. Jenomže to by nesmělo jít o španělský film! Asijské, severské a španělské filmy jsou na mém žebříčku úplně nejvýše a proto od nich vyžaduji vždy o něco navíc, nežli u těch amerických či kanadských. Proto to velké zklamání. ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY!: Opět džungle, opět ostrov a opět pavouk. A opět mutace. A já si říkám: kolikrát ještě? Kolikrát ještě budeme nuceni sledovat mimozemšťany popř. tajné služby jak necitelně zasahují do našich drahých ekosystémů? Kolik toxického svinstva ještě bude vypito nebohými zvířátky, které se poté začnou mstít?? Trochu jsem si duševně ulevil, ale zpět k věci. Pilot v superstíhačce je matlák, který nad mořem narazí do létajícího talíře (opravdu! Byl neviditelný!) a ztroskotavší emzák vylije na ostrov nějaké toxické svinstvo... A zbytek je jasný. Střih. Malé letadlo plné vědců a dobrodruha ztroskotá hádejte kde? Ano! Na ostrově plném breberek. A dál to je samý klišé a klišé a kecy a plky. Nejhorší je jednoznačně výkon pavouka. Proč taková obluda skřípe jak starý kolo?? Navíc je velký jako škodovka, ale není schopen sežrat hlavní hrdinku, což je strašná kráva. Furt prudí a když otevře tlamu, hraje si na drsňačku těma nejotřepanějšíma frázema, za které jsem se styděl už v šestý třídě. Vše vyvažuje pohledná hispánská blondýna s velkým "charakterem" :) I když postarší, šmrnc pořád má. Ale jen do chvíle, kdy ve staré stodole přehlídne škodovku (teda babouka) a víme jak to celé dopadne. Je tam jeskyně a spousta vyteklé těsnící pěny (kokon). Ale nebudu prozrazovat, kdo vyhraje. Určitě jste si to už domysleli :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama