Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Radši sem měl sice kačery, ale i tohle stálo opravdu za to :) Monty a jeho intuice a levitace při hledání sýru, je skoro totéž co můj spolubydlící na koleji umí s rumem :) Dále parádní postava Gedžitky, kdy už v útlém věku co si pamatuji jsem měl s touto myší lehce perverzní sklony...Na myš vypadala opravdu úžasně no ne? :) ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Z disneyovských seriálů z ČT mi tento přijde asi nejslabší, tedy až po Medvídkovi Pú. V 90. letech mě Rychlá rota docela dost bavila a když tenkrát běžela v TV, nahrával jsem, ale postupem doby můj zájem o tento seriál čím dál víc chladl. Dnes už si Rychlou rotu pustím tak jednou za 5 let a spíš z nostalgie. Z hlavních postav mi byl nejsympatičtější přemýšlivý Chip, asi že z nich byl nejméně groteskní a nebyla to postava primárně určená pro humorné scény, naopak infantilní Dale (třebaže výborně dabován Kaiserem) a hyperaktivní Gedžitka na mě často působili jako rušivý element. Za špatný seriál to ani po těch letech nepovažuji, ale mezi mé nejoblíbenější už nějakou dobu nepatří, v tomto případě už zub času zapracoval. Stále ale slušný průměr 3 *. 55% ()

Reklama

J. K. Lister 

všechny recenze uživatele

Co se týče téhle povedené partičky, já byl vždycky na záporáky a mezi ně patří bezesporů zločinecký kocour se svou partou zvaný Tlusťoch nebo šílený profesor Nula, který nikdy nedostal nobelovku za své vynálezy. Správný zásah v tu pravou chvíli má, když přízrak temný tvým reidům šanci dá tahle prima dvojka slídilů ta řeší problém tvůj Chip, Chip, Chip, Chip a Dale, zákon chrání... Chip a Dale v tomto kraji.... Nazpívané texty Kamilem Střihavkou, Vilémem Čokem a Oto Valášem nemaj chybu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Každou špárou sa plazí gangstrov zbor, im s ráznou tvárou sa stavaj na odpor.“ Takmer kultová kreslená séria Made in Disney ešte z éry, kedy Disney mal rád deti a nie svoje bankové konto. Najviac sa mi z jeho produkcie však páčilo „Káčerovo“; hlodavcov (a jednu zelenú muchu menom Bzučo) z „Rýchlej roty“ som nikdy zasa až tak nemusel (podobne, ako „Gumkáčov“). Ale v tých detských časoch to predsa len bola bomba. Bomba s bombovou ústrednou pesničkou... Ja som bol Chip. ()

SuLCiK 

všechny recenze uživatele

"Aneb na čem sem vyrostl." Jeden z nejoblíbenějších seriálů mého dětství. Neuvěřitelně zábavný animovaný seriál, který ale velice často skrývá morální ponaučení, které si z něho děti odnesou (teda alespoň já jsem si odnesl) a to je přece na seriálu určeném pro ty nejmenší velice důležité. Dnes je bohužel Rychlá Rota, společně s My z Kačerova apod., vytlačována japonskými animáky, jako například Bakugan aj., které existují jen z marketingového hlediska, aby rodiče kupovali každou krav*nu, protože na tom je přece Bakugan. To je podle mne velká škoda, protože kvůli tomu upadá takový skvělý seriál do zapomnění... Dávám 95% ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • Monty (v originále Monterey Jack), velká myš kamarádící se s Chipem a Daleem, dostal své jméno podle slavného druhu sýra. (HappySmile)
  • V seriálu se měly původně objevit postavičky z filmu The Rescuers (1977). Tato myšlenka ale byla zamítnuta, když hlavní Disneyho animační oddělení začalo připravovat film The Rescuers Down Under (1990). (HappySmile)
  • Postava Montyho byla pojmenována po slavném mexickém sýru Monterey Jack, ačkoliv v originálu se snaží postavu mluvit s australským přízvukem. (Akesha)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama