Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (62)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Slabé veľmi slabé. Celé to pripomína skôr drámu ako vesmírnu výpravu. Určite by divák čakal viac a to odzrkadľuje aj to hodnotenie na tejto databaze a mnoho komentárov ľudí ktorí to možno ani nedopozerali. Fakt, desiat epizód je veľa a niektoré som viac menej pretrpel ale seriál som nakoniec dal. Jeden z najslabších hraných seriálov na netflixe. Aj to herecké obsadenie každej ľudskej rasy bolo na smiech. 2* ()

kaza 

všechny recenze uživatele

Dalsi z nekonecne rady netflix zbytecnosti. Vzdavam v 5. dilu - rozplizle, nudne, o vztazich posadky a jejich rodinach nam toho serviruji otravne moc, ale o misi na Mars prakticky nic. Dobrou polovinu casu berou ubijejici vztahove dialogy na Zemi, druhou polovinu totez v raketce. V posadce je kapitankou americka mamca, nechybi cinska lesba, cernoch, ani rusky potizista. Velka "parada". ()

Reklama

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Partička narušených jedinců putuje na Mars. Podle toho to taky vypadá. Bezpohlavní černoch, lesbická Čínanka, slepý a frustrovaný ruský důchodce, nekompetetní velitelka s permanentním PMS a traumatizovaný Ind. Na Zemi se to hemží kriply, uplakanými adolescenty a neschopnou NASA . Tak s chutí do toho. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Pro mne, asi největší seriálové překvapení tohoto roku. Čekal jsem, že si dám jen první díl a pro nudu, to pak nejspíš vypnu, ale stal se přesně opak. Nenudil jsem se ani minutu. Všichni, ale opravdu všichni herci, mě v tom neskutečně baví. Obzvlášť, ty z posádky, co míří na Mars. Takhle sehranou partu herců, jsem již dlouho neviděl. Vždycky jsem si myslel, že životní rolí pro Hilary Swank bylo " Million Dollar Baby ", ale teď, už si myslím, že je to " Away ". Jasně, je to výborná herečka, která nám to dokázala i v jiných filmech např. " Kluci nepláčou ", ale tahle role jí sedí možná úplně nejvíc. Možná je to film, který osloví víc budoucí kosmonautky než kosmonauty, ale to je vcelku jedno. Kdo má rád Sci-fi a nevadí mu rodinné drama, tak ho třeba tenhle seriál osloví, tak jako mě. ()

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Hilary Swank je má oblíbená herečka. Cesta na Mars, lety do vesmíru a vůbec tato tematika je něco, co je mně hodně blízké a zajímá mě. Když jsem zjistil, že jsou tyhle dvě věci zkombinované do jednoho seriálu, byl jsem hodně natěšený. Po první epizodě méně. Po druhé jsem byl znechucený. Po třetí nasraný a čtvrtou už pouštět nebudu. Když si totiž pustíte seriál o cestě na Mars a místo toho dostanete díl, který se celý točí kolem ochrnutého manžela v nemocnici a jeho psychického stavu, o psychickém stavu dcery a jejích problémech se školou a hlavně, o lesbickém vztahu dvou Číňanek, přičemž o vesmíru či Marsu nepadne ani slovo a místo ve vesmírné stanici by se celý děj mohl odehrávat v laciném hotelu, máte důvod být znechuceně nasraní. Když pominu ten úplně mimo scénář, bohužel ani ostatní stránky nejsou ničím výjimečné či dokonce dobré a ty tři díly jsem tak regulérně protrpěl. Nezbývá, než litovat promarněného času a skutečně nechápu to zdejší vysoké hodnocení. Bohužel. Za mě - NE! ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama