Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (510)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Jaroslav Soukup nikdy nepatril medzi mojich obľúbených režisérov. Tie jeho debilné "Diskopríbehy" a všeliaké chujoviny so Sagvanom Tofim a Lukášom Vaculíkom boli úplne mimo môj vkus. Počúval som metal, hard core a punk, takže idiotské Soukupove shit story som s nadhľadom fuckoval. Keď však začal režírovať trapné české parafrázy na "Policajnú akadémiu" jasne som pochopil, že je to mega chuj. Definitívne ma v tom utvrdil snímkom "Ako ukradnúť Dagmaru" z roku 2001. To je vskutku nesmierne kreténska kokotina. Totálny odpad! ()

BASE odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že je takový film možný. Byl jsem na něj připraven, ale realita předčila mé očekávání. mmch. od té doby pan Soukup už nic netočí? že by se zalekl sám sebe?kam umělecky směřovat dál, že............možná se ale spíš bojí producenti, pokud má Webb pravdu : "Kinovýdělky v ČR: 1 464 900 Kč, počet diváků v ČR: 16 463", tak myslím, že si producent a režisér v jedné osobě podřezal pod sebou větev. Tenhle produkt bych ještě tak chápal i když stěží pro rok 1991..... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tento film som pozeral okolo tretej v noci, keď som mal salmonelózu a tak ma bolelo brucho, že som nemohol zaspať. Ako ukrást Dagmaru mi náladu vôbec nezdvihlo, ale chytať sa za bolavé brucho od smiechu som sa našťastie nemusel ani raz. Skôr mi z toho všetkého bolo ešte viac zle. Liečil som sa potom dosť pomaly. Maisner je ale ešte väčší prúser. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tomu i ty dvě hvězdy dal, ale čím víc ubíhá čas, tím víc podobné hrůzy nesnáším. Holt s věkem přichází rozum. Nulové herecké výkony, nulová originalita a celkově naprosto zbytečný film, který nikdy neměl vzniknout. Je to jen hloupá ukázka toho, že u nás vtipné věci prostě vzniknout nemůžou, protože k smíchu tu opravdu není nic. Leda k výsměchu. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Hodnocení odpad! dávám jen filmům, z nichž není vidět nic jiného než fušeřina nebo póza. Tenhle film je sice mimořádně nepovedeným důkazem, že Soukup vůbec nemá ponětí, čemu my normální lidé říkáme crazy komedie, ale přesto myslím, že snaha a naivita tohoto nepoučitelného režiséra je upřímná. Navíc ten film je tak špatný, že právě díky tomu se můžete takovým zvráceným způsobem i pobavit. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama