Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tento film som pozeral okolo tretej v noci, keď som mal salmonelózu a tak ma bolelo brucho, že som nemohol zaspať. Ako ukrást Dagmaru mi náladu vôbec nezdvihlo, ale chytať sa za bolavé brucho od smiechu som sa našťastie nemusel ani raz. Skôr mi z toho všetkého bolo ešte viac zle. Liečil som sa potom dosť pomaly. Maisner je ale ešte väčší prúser. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Hodnocení odpad! dávám jen filmům, z nichž není vidět nic jiného než fušeřina nebo póza. Tenhle film je sice mimořádně nepovedeným důkazem, že Soukup vůbec nemá ponětí, čemu my normální lidé říkáme crazy komedie, ale přesto myslím, že snaha a naivita tohoto nepoučitelného režiséra je upřímná. Navíc ten film je tak špatný, že právě díky tomu se můžete takovým zvráceným způsobem i pobavit. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pózu s odpadem si odpustím, protože odborné proslovy mnoha zdejších kritiků mě nechávají naprosto klidným. Film jsem viděl před lety a docela mě překvapilo jeho umístění na špičce nejhorších filmů, proto jsem s hodnocením počkal až na druhé zhlédnutí. Je pravda, že humor je místy tak ubohý, že si člověk říká, jestli to opravdu tvůrci myslí vážně, ale pokud to opravdu měla být parodie na Jamese Bonda, tak je zdejší hodnocení směšné. Pojďme si říct, že trapné situace jsou zábavné jak v reálném životě, tak ve filmu a několik se jich tady objevilo. Já osobně si pod odpadem většinou představím americké katastrofické filmy a nízkorozpočtové horory. ()

mozkomor odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad moc často nedávám, protože se vždy snažím na filmu najít aspoň něco dobrého (i takovému Waterloo po česku jsem dal jednu hvězdičku), ale toto je naprostné dno. Není zde ani jediná alespoň trochu vtipná scéna, vlastně jsou tu jen scény trapné a megatrapné. Všemu vévodí neuvěřitelně špatný Jaroslav Sypal v hlavní roli, který je zde snad ještě horší než v nováckých estrádách. Tenhle "skvost" jsem shodou nešťastných náhod shlédl hned dvakrát, takže mohu s jistotou říct, že jde o nejhorší film, co jsem kdy viděl. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Tak asi se koukám na jiný film, nebo opravdu nevím. Jak někdo nemůže mít rád tento snímek, vždyť je zábavný, legrační a rozhodně se při něm člověk nenudí. Sypal jako agent "007" Vašek Hruška, trouba, který je nejlepším agentem České republiky, odmítá telefonáty světoznámého agenta Jamese Bonda, je povolán aby našel fotky systému Dagmara, do hotelu Srní na Šumavě, kde zrovna probíhá seznamka. Asi se opravdu dívám na jiný film, jelikož odpad! mi zde opravdu ani trochu nesedí, rád se na tento film znovu podívám. Proto 80%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama