Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šimon Kraus by rád přiložil ruku k dílu, ale o šábesu nesmí nic dělat. Kolik lidí je potřeba k utěsnění jedné studny? David Srovnal (M. Myšička) má jako nový náčelník osady plné ruce práce, ale s pomocí internetu všechno zvládá překvapivě dobře. Rubal (R. Holub) si instaluje zabezpečovací systém tak sofistikovaný, že se do jeho chaty nedostane nikdo – ani on sám. (Česká televize)

(více)

Recenze (40)

Coleator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než první díl, ale celý je to strašně průhledný a vtipů je tam jako šafránu... Závěrečná hra na kytaru je parádní - herečka se ani nesnažila předvádět, že hraje - prostě držela kytaru pořád stejně... 😀😀😀 ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O poznání lepší, než první díl, ačkoliv k plné spokojenosti to má stále daleko, zvláště proto, že valnou část pozitivního hodnocení zahrnuje pouze Majera ("Nejsou chráněné? - Už ne"). Snad všechny vtipné hlášky (Konečně nějaké byly!) tak zahrnují dění okolo jeho postavy ("Z čeho máš tu jizvu, přestřelka? - Řezali mi tam pihu"). Z ostatních postav to nejvíc zatím vytahuje Polášek a jeho absurdní dům hraček. Charaktery obecně jsou furt strašně prvoplánově napsané, a mám pocit, že v globalu jsou načtrnuty strašně zjednodušeně, a bez nějakého většího přemýšlení o charakteru. ()

Haniczka 

všechny recenze uživatele

Napsat židovské postavě do scénáře, že košer zabíjení zvířat je nejhumánější na světě? Nezlobte se na mě, ale viděl někdo z vás autorů skutečně košer zabíjení třeba krávy? Je to hnus, ta chudinka má napůl odřízlou hlavu a ještě půl hodiny žije. Zbytečné trápení zvířat a naprostý opak řečeného. ()

quixote 

všechny recenze uživatele

Zkusím ještě jeden díl a asi skončím. Unavené tempo, nevtipné vtipy. Herci dělají, co můžou, ale na mě to zkrátka nezabírá. ()

Tamdydam odpad!

všechny recenze uživatele

Je to blbější než besídka ve školce. Co je ale nejsmutnější, že se to lidem ve výsledku vcelku líbí. Lidstvo je evidentně čím dál tím tupější ()

pds 

všechny recenze uživatele

Dal som tomu šancu , ale toto nie. V druhom diely som sa už ani raz nezasmial. Veľké sklamanie... ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Leze mi  tam   silněěě  na  nervy  Holub . Snaží  se  , ale  jeho  postava  je  zoufalá . Pavla  je  fajn  a  Plodková  také . I  ten  Polášek . Tento díl byl o studně . Jednoduché , slabé  až  naivní . Lepší  už  to  , asi ,  nebude . ()

Reklama

Reklama