Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (59)

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že tuhle změnu jsem nepochopil. V polovině série se Ted Lasso proměnil z půlhodinového feel good sitcomu v téměř hodinovou celkem tuctovou dramatickou vztahovku plnou deprese. Původně naprosto jedinečný seriál absolutně domrvili a mě to vážně mrzí. Jediné, čeho si cením je díl s koučem Beardem, který byl absolutně parádní. Třetí sérii dám šanci, ale moc od ní po tomhle nečekám. Taková škoda. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první řada byla veskrze pozitivní a přesto nabízela dospělé a dojemné momenty.Druhá jde v tomhle směru ještě dál a i když stále umí být vtipná,nebojí se vážnějších témat a celé vyznění směřuje spíš k sladobolnému a hořkosladkému,přičemž ušetřen není nikdo ze zdejšího stále velmi sympatického osazenstva.Nejhůř dopadl Nate,ze kterého postupem doby udělali tvůrci prakticky záporáka a tak trochu i sám Lasso,který je oproti první sérii lehce upozaďen.Pořád je to nicméně skvělá zábava a po zásluze vlajková loď Applu...85% ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria Teda Lassa je v mnohých ohľadoch iná, ako bola tá prvá. Už to nie je iba o futbale, tentoraz sa tvorcovia rozhodli venovať viac pozornosti vývinu postáv než samotnej hre. A nebolo to úplne na škodu... Zo začiatku sme boli na tej istej vlne, ako v prvej sérii, no potom sa v niekoľkých epizódach začala dejová línia rozchádzať a niektoré postavy dostali vlastné časti (rozhodne najlepší bol pre mňa Beardov večer). Tento spôsob mi príde celkom zaujímavý a vždy keď ho v nejakom seriáli vidím, tak sa teším na záverečné spojenie všetkých týchto línií, čo sa, v tomto prípade, aj stalo. A to v poslednej epizóde, kde sa jedna z najdôležitejších postáv naplno prejavila, no určite to nemyslím v dobrom... Zhrniem to, humor a repliky opäť výborné, herecké výkony znovu skvelé a Roy Kent opäť fantastický, no prvej sérii sa to už úplne nevyrovnalo... Ale aj tak 8/10. "I brought you here to remind you, that football is a fucking game. You used to play it as a fucking kid, because it was fun. And even if you get your fucking legs broken or your fucking feelings hurt. So fuck your feelings, fuck your thinking, fuck all that bullshit. GO BACK OUT THERE AND HAVE SOME FUCKING FUN !" ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S odlehčeného pozitivního seriálu přepíná druhá série absolutně nepochopitelně na těžce depresivní vlnu běžných větších či menších životních problémů a překážek. Humor a příběhová linka je upozaděna a na scénu nastupují osobní strašáci hlavních protagonistů. Ne, že by to seriál dělal špatně, ale podobných kousků je k mání přehršle a Ted Lasso se dobrovolně vzdal toho, co mu šlo nejlíp. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ako som bol nadšený prvou sériou, tak som sklamaný druhou. Postava Teda odstavená nie na druhú koľaj, ale totálne mimo. A keď sa dostane do záberu, rieši sa jeho nervové zrútenie nasilo nastrčenou postavou cvokdoktorky, samozrejme čokofarby. Humor z jednotky sa vyparil, miesto toho tu máme nudné socio-tlachanie. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

Reklama

Reklama