Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (59)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna se nesla v poněkud odlišném duchu. Zatímco ta první byla fotbalová a pronikaly do ní vztahové záležitosti, v tomto případě šlo spíše o vztahovku z fotbalového prostředí. Nestěžuju si, protože mám fotbal ve stejné oblibě jako brokolici. Mně to takhle vlastně vyhovovalo a celou řadu hodnotím až na výjimky jako vydařenou a zábavnou. Zklamáním pro mě byly třetí a devátá epizoda; třetí jsem byl nucen okomentovat samostatně a devátá vypadala jako houbičkový úlet scénáristy. Kromě Teda a Roye opět vyčnívaly zejména obě hlavní ženské postavy, takže jsem si mohl opět užít Juno Temple, která byla znovu skvělá na pohled i na poslech. Za sebe musím vyzdvihnout vánoční díl, jež byl sice plný klišoidů a kýčoidů (bo Vánoce!), ale zároveň jsem se u něj mohl hlasitě chechtat, aniž bych se cítil jako retard. Takže to shrnu; druhá sezóna byla sice slabší než její předchůdkyně, přesto jsem se výborně bavil a pod čtyři kousky nepůjdu. / Poučení: Nemáš moc rád fotbal? U Teda Lassa to vlastně ani nevadí. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři díly druhé série jsem si říkala, že je toho pozitivna a sluníčkaření až moc. Ale potom se to srovnalo a já jsem si to užívala každým coulem. Opravdu vtipný, odlehčený seriál, kde se řeší i starosti i radosti, a je v tom ještě navíc něco ulítlého...viz. speciální devátý díl, kdy si člověk připadá jako v nějakém nekonečném snu. A že se to točí kolem fotbalu si málem nevšimnete, a přitom, i to,  tomu dodává určitý příjemný nádech. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívny posun späť. Dôvod? Príliš veľa motívov, ktoré sa ku koncu začnú trieštiť, rozpadať a zauzlovať, čo síce vytvára podmienky pre vyvrcholenie v tretej sérií, ale zároveň to uberá na tej pohodovosti s ktorou ten seriál tak dobre narábal. Ted Lasso prestáva byť hlavnou postavou a je len častokrát sledovateľom udalostí na ktoré nemá žiadny vplyv. Funkčné stále v detailoch - či už sa jedná o Roya alebo vnútorný svet hrdinov, ktorý je prezentovaný po troškách ale my si aj napriek tomu dokážeme  o nich vytvoriť akú takú predstavu. Zauzlovanie na konci som čakal a zároveň som bol ním sklamaný. Aj napriek uveriteľnej motivácií, som čakal niečo sofistikovanejšie. Ako medzi článok medzi sériami to vie pripraviť živnú pôdu pre vyvrcholenie. Ale ako celok mi to prišlo uťahané, a bez pamätnej scény. A epizóda o Beardovi a jeho nočnom putovaní bola bizarná, zbytočná a do konceptu seriálu absolútne nezapadala. 2.séria - 60% ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší než první série, hlavně kvůli věnování se hodně vedlejším postavám v klubu, ale i tak se na to furt kouká dobře a kvalitu si to udržuje. Poznáme více do hloubky Teda, téměř každá vedlejší postava měla díl jenom o nich a ke konci se to tak nějak vše seběhlo a navnadilo na 3.sérii, na kterou se rád kouknu, ale nebude to něco, na co bych netrpělivě čekal. Nejvíc jsem si oblíbil asi postavu terapeutky, která byla výborná a skvěle napsaná, epizoda s Vánoci asi nejhezčí a nejvtipnější moment v poslední epizodě finální rozhovor s Akufem. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ted Lasso prostě asi patří k něčemu co asi skoro vymizelo, nebo zdali to vůbec někdy existovalo. Bylo to feeling good show, která ve vás asi hlavně vyvolala nějakou úroveň optimismu a potěšení. Pro někoho asi super, ale já po druhé sérii, která sice byla fajn mi ale nedala nic extra nového do života. A asi si dokážu suplovat nějaký optimismus jinak než přes hodiny ztracené na seriálu, který pro mě nemá moc smysl. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

Reklama

Reklama