Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 3

(série)
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2023, 11 h 3 min (Minutáž: 43–78 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (48)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Preafektované pitvorenie a moralizovanie tento rok vystriedalo až příliš často ten pôvodný uvoľnený, pohodový a ľudsky prirodzený humor prvej série. Takéto až ulepené "one big happy family" sentimentálne finále nebude mať proste ani Vin Diesel. Áno, ten výsledný dojem je stále tak nejak naivne rozprávkový a vlastne príjemné pozitívny, Ted má srdce stále na správnom mieste a jeho nákazlivý optimizmus z toho stále presvitá a na väčšinu týmu budem mať príjemné spomienky, že to bol ten seriálový dreamteam, ktorý vedel na tú hodinku skoro spoľahlivo navodiť príjemnú feelgood náladu, no tretia sezóna už proste citeľne tlačí na pilu až příliš a podaktoré postavy sú už miestami len infantilnými karikatúrami samých seba. Rozhodne nie ukončenie v najlepšom, ale stále rozlúčka so cťou. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emociami napumpovaná časť poslednej epizody vypadala, akoby si to najlepšie, o ktoré ukrátili sračkové časti 5,6,7 a 8, tvorcovia seriálu špeciálne nachystali na nás na samotný záver. Cítiť rozlúčku s fotbalovou rodinou a ja som presiaknutý smútkom, ktorý som naposledy cítil snád len u P*R*I*A*T*E*L*O*V, ked končili ! Ale i radosťou, lebo v tom najlepšom sa musí vedieť prestať. Tretia sezona nebola u mňa tou najlepšou, to bola dvojka, no záver trojky je niečo, čo tu už dlho nikdy nebolo: absolútne perfektné načasovanie emocií, ktoré v divákovi zanechajú pocit, že bol súčasťou rodiny, ktorá mu bude ešte dlho chýbať. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, že začátek třetí série s Tedem Lassem začíná poměrně pozvolna. To ale vůbec nevadí, protože emotivní kolotoč na sebe nenechá dlouho čekat. Nádherné splynutí fotbalu a jednotlivých postav, kde obě skupiny dostávají adekvátní prostor a krásně se prolínají. Byly tu momenty, kdy jsem jenom zíral, jak dobře jsou tu všechny zásadní postavy napsané. U každé dojde k nějakému zásadnímu zvratu, každá Vás pohladí na srdíčku a nebo Vám udělá zářez na duši. Neskutečné, jak to tady scénáristi zmákli. Co mě třetí série pohltila, tak jsem všem vykládal, že tohle je scénáristický vrchol. A potvrdil mi to i závěr. Bylo mi, jak kdyby mi někdo vyrval srdce a zadupal ho do chodníku. Takhle mi u filmových postav dlouho nebylo. Ted Lasso je krásný seriál a já jsem hrozně rád, že tu s námi je. Můžete, ale nemusíte mít rádi fotbal. Tohle je i tak emotivní sonda do duše každého, komu není lhostejné čiré lidství. A tady takových momentů je věru požehnaně. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máloktorý seriál si môže dovoliť zmeniť dĺžku jednotlivých epizód z pol hodiny na 60 minútové časti. Tedovi to ale nejako neubližuje. Ak ste to pozerali až do tretej série, tak máte všetky tie charaktery radi a užívate si každú jednu minútu s nimi. Oproti, pre mňa slabšej druhej sérií, je táto tretia príjemným vykúpením. To, ale samozrejme neznamená, že to nemá chyby. Má a je ich celkom dosť - nevyváženosť emócií, niektoré nie úplne doklepnuté línie a niektoré zbytočné dejové odbočenia a miestami až rozprávkové vyriešenie skutočných problémov. Ale vo výsledku je to strašne príjemný a pozitívny seriál. Paradoxne veľa emócií ide od iných postáv. Nie od Teda. On to len svojou prítomnosťou zlepuje dokopy. Kopec krát som sa na tom s chuti zasmial aj s chuti poplakal.  Takmer 95% času to pôsobilo autenticky, ľudsky a malo to množstvo momentov, ktoré podľa môjho skromného názoru potrebujeme vo filme alebo seriály vidieť, aby sme si pripomenuli silu empatie a dobro. Myslím si, že práve preto je Ted Lasso taký úspešný. Lebo nám to takmer v každej jednej časti pripomína. Vďaka za to! 3.séria 90% A Roy Kent rules! ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko, sedíš tu u cesty, stane se neštěstí... Ulepená sračka. Neuvěřitelný sešup dolů, Hallmark se může jít bodnout. Z milého, sympatického, vtipného obsahu z první, luxusní, série nezbylo nic, díly nataženy na hodinu, plytké, uondané, Lasso zmizel, rozplynul se, naopak vyplavalo pitvoření, škleby na sílu, nucené štěstí, nevkusný patos a ten násilně natlačený ultrakorekthard2xxl? Ale budiž, ok, proti gustu.. Nejsmutnější na celé taškařici však je, že tohle natáčení viditelně nebavilo žádného z představitelů úvodní řady. Velká škoda! Jedna za pár skvělých scén a za Jamieho, ten, snad jediný, se do svého neherectví opřel. A šlo mu to. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (4)

  • Ve 37. minutě zazní komentář, že AFC Richmond zaznamenal šesté vítězství v řadě, ale přitom se zároveň v obraze objeví tabulka, ve které má klub pět vítězství a jednu remízu. (raininface)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama