Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Russovi už bude čtyřicet, je úspěšný, má peníze a jako osobní poradce radí lidem, jak mají vypadat a jak se chovat, aby i oni pronikli na společenskou špičku. Jinak je to protivný, nesnášenlivý a věčně zaneprázdněný muž, kterého kromě jiného trápí opakující se vidiny, ve kterých na něj nalétává červený dvouplošník. Jednoho večera se setká s malým obtloustlým chlapcem Rustym a před dveřmi svého domu najde malé červené letadélko, které měl jako kluk. Oba si postupně uvědomí, že jsou jedna a tatáž osoba. Chlapec je zklamán tím, co z něj vyrostlo a Russ odmítá vzpomínky na dětství, které s úspěchem potlačil. Přesto si uvědomí, co ho jako kluka trápilo. Neuměl se prát. Přestože se dospělý Russ a jeho dětské já nesnášejí, pomalu nacházejí společnou řeč a začínají se měnit. Russ dostane nápad, jak dostat sám sebe zpět do minulosti. Projedou tunelem, který je vrátí do roku 1968 právě v době velké přestávky, kdy má dojít k incidentu s  rváčem Vincem. Tentokrát si Rusty sice s ním poradí, ale dospělý Russ pochopí, že ten opravdový problém, který ve své mysli tak úspěšně potlačil, teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Recenze (134)

TheTrox 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný film s Brucem Willisem v hlavní roli .... Zvláštní snímek o tom jaký "věci" zasahují do našeho života a o tom jaky by to bylo potkat sám sebe mladší o několik desítek let.Celkové hodnocení: 60% ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě příjemně překvapil. Nebylo to uhozené, ale přiměřeně koukatelné. Prostě takový fajnový filmek na nedělní odpoledne :-) 60% ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna geniální film, ale mně se líbil, přišlo mi, že to má svojí atmosféru. Není to nikterak přetažený, rychle to uteče a hezky skončí. Viděno několikrát. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

No, ne že bych obdivovala intelektuální výši tohohle filmu, ani krásu herců/hereček, ale prostě se mi tenhle film líbí. Má to zajímavý nápad, Bruce je dobrý jako vždycky, a nakonec je to i docela aktuální téma. No řekněte, kdo by měl rád sám sebe v dětství? ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na slušně zbarvený dětský opruz, takže nic pro mě. Jenže s toho se film pomalu dostával a konečné scény už mě dokázali dojmout. Rukopis Jona Turteltauba se žádným stylem nezapře, jeho filmy mají veselí a velice hravý nádech, tento je jednou z ukázek. Bruce Willis pěkně tahá film, i když občas se mi zdálo, že malinko přehrává. Ke konci jsem si začal říkat, jaké by to bylo potkat své mladší já, po sléze i to starší, jak domluvit tomu mladšímu, aby se choval a jak se toho staršího optat jak na tom budu. Námět filmu je tedy velice zajímavý, zejména vztah hlavní postavy k sobě kdysi je krásný, tedy až ke konci, když projde tou typicky filmovou přeměnou. - 7/10 - ()

herák 

všechny recenze uživatele

slušný..docela..a musím zde citovat kousek příspěvku Toma Hardyho, neb bych to nevyjádřil lépe "Škoda, že ke konci je čas na typický disneyovský styl a moralizaci diváka. I tak se však jedná o nápaditý snímeček, který stojí za podívání." akorát místo slova "škoda" bych použil slovního spojení "neskutečně mě sere." ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis je už sám osebe zárukou dobrej zábavy a príjemne stráveného času pri filme. Je jedno či hrá tvrďáka v akčňáku alebo hrá v dráme či komédií proste jeho filmy (teda s ním v hlavnej úlohe) sú vždy pozerateľné. Tentoraz si zahral v rodinnom filme o kríze stredného veku a hľadaní svojho pravého ja. Lietadielko, pes, maximálne ovládanie svojich citov a konfrontácia dvoch odlišných svetov (detského a dospelého) sú čriepkami príbehu, ktorý síce neurazí, ale ani nikoho nezdvihne so stoličky. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Pěkný rodinný fantasy, celkem i vtipný film. Ze začátku filmu mě tam Bruce Willis neseděl, neboť jsem zvyklí u něho na akční filmy, ale postupně se mi tam zalíbil a byla to příjemná podívaná! 60% ()

Lord Fuck 

všechny recenze uživatele

Po černobílim začátku se film příjemně vybarvil do krásných barev a se skvělým závěrem se z něj stal dobře stravitelný snímeček. Jen žánru komedie bych měl pár výhrad. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem, jestli jsem už někdy dříve viděl, ale kromě známého názvu se mi vybavilo asi tolik, jako Russovi z jeho dětství. O to více mě překvapilo, že u téměř pamětnického filmu se dalo v pohodě vydržet celou dobu a držet si přiblblý úsměv. Film splňuje všechny uvedené kategorie. Akorát na konci byla ukázka třetí generace Duritzů už dost velkou klišé nadsázkou, ale budiž. A dávám za pravdu - sekretářka byla příjemným zjevem (nemyslím tu starou). ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Celkově zklamání, Bruce Willis umí sice zahrát i v komedii, ale tohle bylo takové nemastné, neslané. Pokusy pohladit po duši a zahrát na city nefungovalo a působilo to na mě prkeně, bylo tam to co by u takového druhu filmu být mělo, ale nic navíc. Film na jedno kouknutí, na který do hodiny zapomenete. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem na Kida zíral, a docela se mi to líbilo. Teď po x letech jsem to omylem slíznul v TV, a nějak nechápu, jak jsem mohl na tvrdolínovitě šklebícího se Willise vydržet čumět skoro až do konce. Je to taková divná trapárna, která drží pohromadě jen tehdy, dokážeme-li se nějak vcítit do toho dementa v hlavní postavě. Jinak to je o ničem. ()

amyth 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis umí pozvednout film do nadprůměru. Tohle je ten případ. Bez něj by to byl asi velký propadák. Takhle je to celkem slušná komedie ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis je prostě Bruce. Umí hrát drsňáky, ale také skvěle zvládá komedie. Tahle je příjemná s opravdu neokoukaným námětem. ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Jen díky originální zápletce nepatří film do celuloidového kompostu. Těžko hledat příčinu kolapsu, ale nebyl bych rozhodně nadšený, že vidím sám sebe mladšího nebo staršího. Bilancování se rozhodně nepovedlo. ()

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama