Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Russovi už bude čtyřicet, je úspěšný, má peníze a jako osobní poradce radí lidem, jak mají vypadat a jak se chovat, aby i oni pronikli na společenskou špičku. Jinak je to protivný, nesnášenlivý a věčně zaneprázdněný muž, kterého kromě jiného trápí opakující se vidiny, ve kterých na něj nalétává červený dvouplošník. Jednoho večera se setká s malým obtloustlým chlapcem Rustym a před dveřmi svého domu najde malé červené letadélko, které měl jako kluk. Oba si postupně uvědomí, že jsou jedna a tatáž osoba. Chlapec je zklamán tím, co z něj vyrostlo a Russ odmítá vzpomínky na dětství, které s úspěchem potlačil. Přesto si uvědomí, co ho jako kluka trápilo. Neuměl se prát. Přestože se dospělý Russ a jeho dětské já nesnášejí, pomalu nacházejí společnou řeč a začínají se měnit. Russ dostane nápad, jak dostat sám sebe zpět do minulosti. Projedou tunelem, který je vrátí do roku 1968 právě v době velké přestávky, kdy má dojít k incidentu s  rváčem Vincem. Tentokrát si Rusty sice s ním poradí, ale dospělý Russ pochopí, že ten opravdový problém, který ve své mysli tak úspěšně potlačil, teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Recenze (134)

Flabadob 

všechny recenze uživatele

Podle mě celkem průměrný film, ve kterém zase pořádně zabodoval Bruce, ovšem nebyl to zas tak dostačující film, proto ubírám jednu hvězdu! ()

Welsiot 

všechny recenze uživatele

Prostý a od začátku předvídatelný děj, ovšem vše je zabaleno do pěkného pohádkovského balení a k tomu překrásná Emily Mortimer - 70%. ()

Peenugirl 

všechny recenze uživatele

Mám štyridsať, nemám ženu ani deti, nie som pilot a nemám ani psa? Som úbohý. - asi takto sa vyjadril malý Russ o svojom staršom ja, som sa strašne smiala... Bol to celkovo úsmevnýmilý film a občas aj ciťáčik... Prečo je Mesiac občas červený? 65% ()

Jay.P.j. 

všechny recenze uživatele

Všude přítomná hudba film u mě degraduje ze tří hvězd na dvě. Fakt se to nedá vydržet to "komediální fidlání smyčců". Člověk si akorát řekne,že hudba zakrývá emočně slabé scény. Délka filmu 104 min , délka hudby ve filmu 52 min ¨. ()

Inhoofer 

všechny recenze uživatele

Vždyť je to hezký,...nejde se jen pořád dívat na masakr, krev, střeva a prdele, občas trošku sentimentu a něčeho pěkného neuškodí,... ()

MaxDamage1 

všechny recenze uživatele

Tak toto je velmi těžký film,všechno od začátku bylo špatně. Dokoukal jsem se na to za trest, tady Bruce opravdu přestřelil,nebýt jeho,možná o tomto filmu nikdy neuslyšíme. Pár dobrých scén a myšlenek tam bylo,proto to nehodnotím nejhorším hodnocením. ()

Miisha24 

všechny recenze uživatele

Pěkná rodinná komedie s hlubokým příběhem, který vás donutí se zamyslet nad svým životem. Kid nenuceně, přesto velmi intenzivně ukazuje na problém dnešní doby - honěním se za penězmi za cenu všeho. Malý Rusty je ve filmu vynikající! ()

xmarek 

všechny recenze uživatele

Myšlenka možnosti ovlivnit minulost a následnou budoucnost skrze sama sebe. Na jedné straně nic nového, ale na druhé straně je v tom neuvěřitelný potenciál. Tedy v kontextu samotného diváka. Nevíte o čem hovořím? Jednou to pochopíte. ;) ()

ricardo2803 

všechny recenze uživatele

Osobně mám rád podobné filmy. Žádné násilí, žádná psychologie, zkrátka pohodovka. Určitě to není první liga, ale za zhlédnutí rozhodně stojí. A přiznám, že jsem měl ke konci husí kůži (a přiznávám, že velký podíl na tom měla hudba). ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Hele, já nemám čas se zbláznit! Jestli chceš, abych se zbláznil, zavolej Janet a domluv si schůzku jako všichni ostatní!" - 50%. ()

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama