Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassian se vrací domů na Ferrix, kde se stane svědkem zažehnutí jiskry rebelie. (Disney+)

Recenze (44)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je zaručeně vrchol celé série. A že se jim to povedlo. Pohřeb byl fakt atmosférickej a skvěle udělanej. Skoro až mi začali slzet oči, ale jen malinko. Líbí se mi ukázka kultury jiné planety. Ferrixu to dodalo hloubku a náhled do zvyků, které tam panují. Skvěle provedeno. Až v posledních dílech mám pocit, že se to konečně hýbe dopředu a začíná se mi to líbit. A jen tak mimochodem. _____________ Zkuste si představit po těch výbuchách, jak z toho kouře vyjde Ahsoka v šedivym rouchu, co měla v CW:S07E12 a 2 zelenejma/modrejma mečema drženejma dozadu a začne je mydlit a naprosto je rozdrtí. To by bylo tak neskutečně epický. Oni by byli vprdeli už jen z toho výbuchu, ale když do toho uvidí i Jedie, tak se poserou strachy a zdrhnou a ten dav je naprosto převálcuje včele s ní, co každou střelu odrazí na ně. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silné zakončení a nakousnutí dalších dějových linek, kterým se Andor v budoucnu pravděpodobně hodlá věnovat. Hlavně si prosím vás pusťte potitulkovou scénu a zaměřte se na to, co se tam vlastně dává dohromady za díly. Mně tenhle fakt došel až po hodně dlouhé době a to jen díky tomu, že mi to někdo řekl. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už dávno jsem říkal, že jich je tam tolik, že by ty imperiály umlátili čepicema. Doufejme, že Ferrix strhne krutá imperiální odplata. A ještě jedna věc (spoiler)...když už tam mezi lidma leží ta imperiální ženština, kruci, má na sobě uniformu, hrabe tam na ní tak tucet lidí...je takovej problém, aby ji někdo třeba zlomil vaz? Příležitostí měli... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obstojny zaver a celkom slusne budovana atmosfera zbiehanych linii na Ferrix-e. Zaver sice trosku patos, ale dianie, ktore zapalili slova hologramu zosnulej bolo celkom slusne zachytene. Hoci bolo jasne, to co uz na obrazovku neukazali, ze proste palne zbrane su palne zbrane. V potitulkovej scene sa dozviete, na co sa pouzili tie kovove "pavukoidne" casti, co stavali vazni v tych pracovnych taboroch, kde bol vazneny i Cassian. ()

Walter_Mitty 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda! Seriózní tón Star Wars opravdu sluší a Andor je pro mě snad největším seriálovým překvapením letošního roku. Sledovat počátek rebelie, která je téměř ve většině nových Star Wars produktech již v pokročilém stádiu, je prostě naprosto skvělé. Každá akce má své opodstatnění a je patřičně motivována. Pravda, na každé vyvrcholení si divák musel minimálně dvě epizody počkat, ale o to lepší ve výsledku bylo. Podobně jako je pro mě Rogue One: Star Wars Story nejlepším Star Wars filmem za posledních několik let, je pro mě i Andor jedním z nejlepších seriálů. Jsem opravdu rád, že fanoušci Star Wars konečně dostali ochutnat taky trochu z jiného žánru. Zatímco The Mandalorian je skvělá dobrodružná jízda, Andor je výborný thriller. Nemůžu samozřejmě nezmínit některé dialogy i scény, které jsou jak vystřižené z kultovního Blade Runnera. Škoda, že se seriál netěší větší sledovanosti. Přesto buďme rádi, že druhá řada je již na cestě. Jen tak dál! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Death troopers, které v epizodě vidíme, jsou elitní jednotky, které většinou chránily důležité osoby. Jejich název vymyslel samotný Imperátor na počátku Impéria, aby rozšířil bludy o nemrtvých supervojácích, které Impérium mělo mít jako jeden z tajných projektů. K tomu dopomáhal i modulátor hlasu a striktní utajení samotných identit vojáků. (Veskoslav)

Reklama

Reklama