Reklama

Reklama

Jeffrey (Chow Yun-fat) je nájemný vrah. Vezme svou poslední zakázku, aby získal peníze a mohl zaplatit operaci ženě, kterou nechtěně téměř připravil o zrak. Za svou "práci" však nedostane zaplaceno. Naopak je na něj najat profesionální zabiják. Jeffrey se musí spojit s policejním inspektorem (Danny Lee), aby přežil útoky svých bývalých kolegů. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel Colonel22 smazal svůj příspěvek.

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Druhý nejlepší film režiséra Johna Woo a Chow Yun Fata,jen těsně pod hranicí filmu Hard Boiled(1992).Dech beroucí akční scény,výborné dialogy skutku smyslný přiběh a herecké obsazení je poměrně dost solidní-Danny Lee,Sally Yeh,Kenneth Tsang(jeho kladná role detektiva mě příjemě potěšila) zesnulý Fui On Shing-jeho snad nejlepší role ve filmu kde jsem ho mohl vidět doplněná a skvělého scénáristu a příležitostního herce zesnulého Barryho Wonga.Rozhodně doporučuji.Hodnocení 100%

na příspěvěk reagoval Deryll

Uživatel Cerhenak smazal svůj příspěvek.

Gyrphos123

Gyrphos123 (hodnocení, recenze)

Neví někdo o českých titulkách k této verzi The.Killer.1989.HK.BluRay.720p.AC3.2Audio.x264-CHD ? :) Hledal jsem všude možně, ale žádnej nesedějí :(

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

tequilla

HK verzi sem viděl (řeklbych) pač byla delší...ale bylo to v čestině.......toe jedno tohle je prostě nejlepší film!!! poprvé sem tuhle pecku viděl když mi bylo tak 7,8 let na VHS estě německý dabing předabovanej jednim českym dabéérem:) to mě dostávalo:) samozřejmě to mam uložený v PC a koukám na to aspon ob den:D

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Škoda, že u nás nevyšla originální HK verze(má nesestříhaný status a ta US verze má v některých scénách jinou hudbu z jiných USA filmů). Ale i tak je dobře, že to u nás vyšlo.

na příspěvěk reagoval Deryll

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Toto je skutočne absolútny kult, úplná dokonalosť, síce to nie je môj najobľúbenejší akčný film, ale aj tak ho považujem za najkvalitnejší akčný film všetkých čias. Síce emócie moc nefungovali, teda aspoň pre mňa, ale to nevadí, hlavne že príbeh, postavy, dialógy a samozrejme fantastická akcia sú na veľmi vysokej úrovni. Woo má jednoducho monopol na akciu, nikto sa mu nikdy nedokázal ani trochu priblížiť, samozrejme mám na mysli prestrelky. Ešte šťastie, že tento kult tu vyšiel aj na DVD, inak by som ho možno ani nikdy nevidel. Si spomínam, ked´ som si ho všimol v požičovni a vôbec som nevedel, čo to je za film, ale skúsil som ho a urobil som veľmi dobre. Vdaka tomu som si mohol zohnať všetky tieto megahity ako Hard Boiled, Lepšie zajtrajšky, Guľka v hlave a mnohé iné. Ale aj tak už stále považujem práve dvojicu Killer a Hard Boiled za to najlepšie svojho druhu a oba filmy už tých niekoľko rokov pozerávam pravidelne, lebo sa ich neviem nabažiť.

Slavomír

Slavomír (hodnocení, recenze)

V tom spočíva tá krása:-) Páli až kým sa nezosypú na zem, až potom má istotu....

ECHO6MP

ECHO6MP (hodnocení, recenze)

mne tento film nič nehovori ,mne sa nepaci,nemam rad filmy kde do jedneho chlapika niekto vyminie 2 zasobniky a potom na konci filmu vykrikuje nemam naboje. To nedava zmysel fujjj je to sračka.

adams89

adams89 (hodnocení, recenze)

To jsem samozřejmě viděl:) tak jo, jsou dva rekordmani:) ale ten počet zabitých nepřátel by mě vážně zajímal

adams89

adams89 (hodnocení, recenze)

Netuší někdo, kolik tu ve filmu titulní dvojka hrdinů zabije nepřátel? Řekl bych, že Killer v tomhle ohledu trhá rekordy... Jinak jasných 5*!!

Lumpy

Lumpy (hodnocení, recenze)

Výborný! Po Hard Boiled velmi příjemné překvapení, v mnoha ohledech naprosto odlišný film (zde je hlavně akce mnohem lépe zvládnutá, má smysl a nepůsobí směšně, film je napínavý). Super scéna z \náhradního\ bytu (Dumbo & Mickey Mouse + domovník/plynař). Teď prodávají na dvdbest.sk DVD za 148 Kč + bohužel poštovné 130 Kč + 15 Kč za každé DVD v zásilce :-(

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

Jestli je Killer základní kámen beckove produkce, tak Hard Boiled je základní kámen celého akcniho zanru! ;)

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Kass: tak to mě se Hard Boiled líbilo o trochu víc... oba ode mě mají jen 4'>

Phat K

Phat K (hodnocení, recenze)

Kaka: Musíme se na něj kouknout. Jak jinak máme přijít na to, že ho nechápem?

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Náhodou já dal Hard Boiled jen 4 hvězdy, takže žádné ulítávání na kultu J. Woo... ale Killer, to je čistěčistokrevných 5 !! ;-)

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

Kaka: Ale my ho chápem (a máme ho i rádi - teda aspon já), ale kazdy snad ma pravo na svuj nazor, nebo ne? Tenhle web tu snad neni jen pro vyvolené, kteri automaticky daji Killerovi plny pocet, snad i v pripade, ze ho vubec ani nikdy nevideli...?! :)

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

chápu lidi, kterým se to líbilo, ale pro mě je to prostě jenom béčko s hustým Killerem...sorko ale tohle mě prostě nechytlo...

Lima

Lima (hodnocení, recenze)

Utratit by spíš potřeboval netový drsňák Jindros.......

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

Jindros: Kdyz nekdo neda Killerovi za 5, tak je automaticky utraceníhodný uzivatel...??!

Jindros

Jindros (hodnocení, recenze)

Zase se snížilo hodnocení a přibylo pár komentářů utraceníhodných uživatelů.... >]

PX

PX (hodnocení, recenze)

Zajímavý PARADOX: diskuze o Woody Allenovi z dubna 2006 u tohoto filmu a to, že se film ve čtvrtek kryje právě s Woodyho Prokletím žlutozeleného škorpiona.

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Mým dosud nejoblíbenějším filmem Johna Woo byl "Lepší zítřek".... pak přišel "Killer" ;-)

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Nejlepší kultovní akční film od Johna Woo společně s Hard Boiled smíchaný s romantikou.Perfektní a skvělý megahit.Škoda že soundtrack k tomu filmu už se nedá sehnat,který je výborný.

woody

woody (hodnocení, recenze)

A dál jak za Hanu a její sestry jsi se ještě nedostal? :-)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Eodeon: Nesmíš všechno brát až tak doslova. Kdybch napsal starší období, tak to vyjde nastejno. Od debutu až po Hana a její sestry ( 1986 ). Asi tak jsem to myslel

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Rob Roy: To by mě zajímalo, co je Woodyho klasické období? Podle mě jde v jeho režijní filmografii rozeznávat hodně různých přístupů k filmům. Jaké je to, které máš na mysli ty?

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Cival: Jistě jistě :)) No já proti Woovi nic nemám, Hard Boiled se mi dost líbil, tak jsem věřil i v Killera. Nevyšlo to. Jinak Woodyho Allena mám taky rád, ale hlavně to jeho klasické období, však víš...Ale Mariňák je bomba, na tom se shodneme :)))

Cival

Cival (hodnocení, recenze)

Rob Roy: Nejdriv Match Point, ted Woo... a to mi Hobit vypravoval, ze ja nesmim rict proti Peckinpahovi (jmenovite Divoky bande) ani slovo, jinak ze prej me zabijes. :-) Tim nijak nepodryvam tvoje nazory a dojmy, jen zjistuju, ze se nemusim bat, protoze kazdy mame sva slaba mista (s ohledem na verejne mineni a obecny uzus).

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

A scény typu "Chow-Yun Fat smutně kouká, hraje do toho tklivá hudba a prolínají se do toho záběry na zpěvačku Jenny" jsou strašlivá vata, která by mi nevadila, kdyby měla emocionální náboj, ale jak jsem řekl, nechalo mě to chladným

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Mně to moc neříká, Kulka v hlavě za 2*, Killer za 3* a Hard Boiled za 4*. Dospívám k názoru, že čím víc akce, tím lepší hodnocení. Ostatní věci jako budování vztahů na mě nezabírají, nefunguje to. A Chow-Yun Fata jsem jsem ještě neviděl v jediné roli, kde by něco hrál, jeho výrazový rejstřík mi nepřijde moc velký, charizma má, to nemůžu popřít

Související novinky

John Woo remakuje svůj nejslavnější film

John Woo remakuje svůj nejslavnější film

05.05.2022

Čínský filmař John Woo známý pro své kultovní snímky jako Hard Boiled, Tváří v tvář či Killer se po letech konečně dostane k režii remaku svého dost možná nejzásadnějšího filmu. Je jím právě poslední… (více)

Reklama

Reklama