foto

Karel Lier

  • nar. 30.8.1916 (101 let)
    Praha, Rakousko-Uhersko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1993 Modrý pták (TV film)
1991 Corpus delicti
1989 Člověk proti zkáze
1988 Dobří holubi se vracejí
Oznamuje se láskám vašim
1987 Hauři
Kam, pánové, kam jdete?
Paví pírko (TV film)
1986 Smrt krásných srnců
Werther (TV film)
1984 Všechno nebo nic
1983 Putování Jana Amose
1982 Když rozvod, tak rozvod
1981 Divoký koník Ryn
Hodina života
Otvírání studánek (TV film)
Zakázaný výlet
1980 Temné slunce
V hlavní roli Oldřich Nový
1978 Čistá řeka
Princ a Večernice
Radost až do rána
1977 Příběh lásky a cti
Sázka na třináctku
Vítězný lid
1975 Hřiště
Osvobození Prahy
Otevři oči (TV film)
Tobě hrana zvonit nebude
Zrcadlo pro Kristýnu
1974 Sokolovo
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Jakou barvu má láska
1971 Člověk není sám
Hostinec U létavého draka (TV film)
Jeden ze soubojů (TV film)
Zlý dům (TV film)
1970 Adagio
Byly noci májové (TV film)
Hrabě Drakula (TV film)
Svatby pana Voka
Svatební noc (TV film)
1969 Bludiště moci (TV film)
Den sedmý, osmá noc
Po stopách krve
Rozhovory (TV film)
1968 Meze Waltera Hortona (TV film)
Spravedlnost pro Selvina (TV film)
Všichni dobří rodáci
1967 Čtyři v kruhu
Muž, který stoupl v ceně
Piknik
Po francouzsku (TV film)
Soud pana Havleny (TV film)
1966 Cesta řeky k moři (TV film)
Sedmikrásky
Vražda po našem
1965 Pension pro svobodné pány (TV film)
Ztracená tvář
5 milionů svědků
1964 Antigona (TV film)
Atentát
Za pět minut sedm
1963 Čas jeřabin
Deváté jméno
Strach
1962 Bílá oblaka
Černá dynastie
Letos v září
Neděle ve všední den
1961 Jarní povětří
Kolik slov stačí lásce?
Smrt na Cukrovém ostrově
1960 Dlouhý den v krátkém životě (TV film)
Přežil jsem svou smrt
U nás v Mechově
1959 Velká samota
Život pro Jana Kašpara
1958 Touha
Útěk ze stínu
1957 Anděla
Od noci k ránu (TV film)
Zářijové noci
1956 Neporažení
1955 Anděl na horách
Hudba z Marsu
Větrná hora
1953 Olověný chléb
1952 Únos
1950 Karhanova parta
Poslední výstřel
V trestném území

TV seriály

1986 Zlá krev (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
1970 Lidé na křižovatce (TV seriál)
1968 Sňatky z rozumu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

1958 Bratr oceán

Herecká filmografie

Filmy

1967 Pas de quatre (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace