foto

David Meunier

  • nar. 5.2.1973 (44 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Equalizer
2012 Envelope
2011 Partners (TV film)
2009 The Horseman
The Night Girl
2008 Neuvěřitelný Hulk
2007 Piráti z Karibiku: Na konci světa

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Lian Yu (S05E23)
Kapiushon (S05E17)
Checkmate (S05E16)
další epizody (5)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Ďábel, kterého znáš (E09)
Zde je moudrost (E08)
další epizody (9)
Aquarius (TV seriál)
Can You Take Me Back? (S02E11)
Blackbird (S02E10)
Revolution 1 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Your Mother Should Know (S01E11)
další epizody (10)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál) - a.z.
Fate's Right Hand (S06E01) - a.z.
2014 Legenda (TV seriál)
Zrada (S01E04)
Obchodníci se smrtí (S01E03)
Chemik (S01E02)
Strážce pořádku (TV seriál) - herec, a.z.
Wrong Roads (S05E09) - a.z.
Whistle Past the Graveyard (S05E08)
Raw Deal (S05E07)
další epizody (6)
2013 The Bridge (TV seriál)
Maria of the Desert (S01E04)
Strážce pořádku (TV seriál)
Peace of Mind (S04E12)
Decoy (S04E11)
Get Drew (S04E10)
další epizody (12)
2012 Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
Pevné pouto (S01E08)
Sex a drogy (S01E06)
další epizody (5)
Skandál (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
Coalition (S03E12)
Measures (S03E11)
další epizody (10)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Bloody Harlan (S02E13)
Reckoning (S02E12)
Full Commitment (S02E11)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S10E09)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Bulletville (S01E13)
Fathers and Sons (S01E12)
Veterans (S01E11)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Bílý kůň (S02E01)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Touha po krvi (S03E09)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Seriálový život (S06E04)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace