foto

Chris Pratt

  • nar. 21.6.1979 (40 let)
    Virginia, Minnesota, USA

Zajímavosti o tvůrci (60)

<< předchozí 1 2 3

Herecká filmografie

Filmy

2021 Ghost Draft
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Jurassic World 3
2020 Cowboy Ninja Viking
Fast
Frčíme
2019 Avengers: Endgame
LEGO® příběh 2
The Kid
2018 Avengers: Infinity War
Jurský svět: Zánik říše
2017 Strážci Galaxie Vol. 2
2016 Pasažéři
Sedm statečných
2015 Jem and the Holograms
Jurský svět
2014 LEGO® příběh
Strážci Galaxie
2013 Mládeži nepřístupno
Ona
Pozdravy ze spermabanky
2012 30 minut po půlnoci
Zásnuby na dobu neurčitou
2011 10 Years
Co ty jsi za číslo?
Moneyball
Noc je ještě mladá
2009 Deep in the Valley
Jennifer's Body - Bacha, kouše!
Válka nevěst
2008 Wanted
Wyattovy párky
2007 Walk the Talk
2005 Cesta zničení (TV film)
Strangers with Candy
2003 The Extreme Team
2000 Cursed Part 3

TV seriály

2016 Máma (TV seriál)
Good Karma and the Big Weird (S04E11)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
Two Funerals (S07E11)
další epizody (13)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
One in 8,000 (S06E20)
další epizody (13)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
Filibuster (S06E06)
London: Part 2 (S06E02)
London: Part 1 (S06E01)
další epizody (16)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Ron and Diane (S05E09)
Pawnee Commons (S05E08)
Leslie vs. April (S05E07)
další epizody (21)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (26)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Telethon (S02E22)
další epizody (12)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)
Tom's Divorce (S02E11)
Hunting Trip (S02E10)
další epizody (16)
2007 O.C. (TV seriál)
The Groundhog Day (S04E12)
The Dream Lover (S04E11)
The French Connection (S04E10)
2006 O.C. (TV seriál)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Summer Bummer (S04E06)
The Sleeping Beauty (S04E05)
další epizody (6)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)

Dokumentární

2014 Hollywood Film Awards (TV film)
Marvel Studios: Assembling a Universe
2004 I Love the '90s (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Guardians of the Galaxy: Inferno (hudební videoklip)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(1 006)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace