Reklama

Reklama

Kyle Gallner

Kyle Gallner

nar. 22.10.1986 (37 let)
Filadelfie, Pennsylvania, USA

Diskuze

onden85

onden85 (hodnocení, recenze)

Odporný a nechutný slizoun, úlisný pohled, ten NIKDY nemůže hrát klaďase!

Puddle

Puddle (hodnocení, recenze)

Velice sympatický herec a ještě nevím proč, ale velice by se mi líbil v nových Star Wars.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

V pár filmech jsem ho viděl a můžu říct že ho nesnáším, at jde o film Jennifer´s body(příšernost) nebo Noční můra(vypadá tam jak ....), či třeba hrůzu v Connecticutu(ne špatnej film ale uplně to tam kazí.).

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Už jsem říkala, že ho miluju???:-D Ale ne miluju jako miluju, ale MILUJU.;-)

Domec

Domec (hodnocení, recenze)

Jj, bylo na tebe :) Njn, co nadelas, kdyz ho mas rada, tak na nej nedas dopustit :)

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Domec: To bylo na mě? Jestli jo, tak mi to říkáš zbytečně.:-D Kyle je můj bůh a musím brát tudíž vážně vše, co o něm zaslechnu. Ale ověřuju si to.;-)

Molly

Molly (hodnocení, recenze)

Allien.9: Já na nějaké komunitě četla, že to s těma drogama je prachsprostý výmysl, takže tomu nevěřím;-)

Domec

Domec (hodnocení, recenze)

Tak jsem ty Spoilery taky smazala... Snad si nekdo nezkatil dej ;)

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

To je jen ve dvou přízpěvcích ne? Ten můj už je pryč pro klid dušičky...;-)

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

No samozřejmě ty strašný spoilery o Veronice Mars jsem měl namysli, protože zkazí děj tak na padesát dílů dopředu těm, kteří to neviděli.

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Tom Riddle: Čau. Nojo, když on tady nikdo během půl roku nebyl. A upřímně - ani nás nenapadlo, že někdo vůbec příjde.:-D A kde máš ty strašný spoilery? Já našla jen to o Veronice Mars a to se dá přejít.;-)
OK... POZOR LIDI, DISKUZI PROČÍTAT JEN ZBĚŽNĚ - JE TU DOST SPOILERŮ!!!:-)

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Mhmm, když už do diskuze píšete takový věci, mohli byste se aspoň obtěžovat napsat, že obsahují SPOILERY . Jinak já měl Beavera ve Veronice rád.

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Andělští šmejdi?:-D Tak to jsou perfektní, ale pořád dávám spíš přednost těm, kteří se ze zloduchů přetransformují na hodné, obětavé, no prostě k sežrání a zasluhují si za to obdiv... OMG, to je šílený klišé.:-D
OK, takže ještě jednou: Kyle Gallner opravdu HRAJE, HRAJE, a ještě jednou HRAJE!!! Ale každý normální člověk, který nemá deset dioptrií a není zaslepenej puberťák nebo totální vylízanec, musí poznat, že tomu tak skutečně je.;-) A jak říkáš, je rozdíl mezi hraním, které je upřímné a vyvolává u diváka emoce a obdiv a hraním, kdy nějaký seladon stojí jako prkno, odříkává text a hází do kamery rádoby chytré, sexy pohledy. těch druhých je bohužel většina, takže díky bohu za tohohle nadaného miláčka.:-)

haushinkaa

haushinkaa (hodnocení, recenze)

naprosto souhlasím - rozporuplnost postav je většinou kladem, protože nikdy nevíš, jak se zachová a je to mnohem zajímavější než nalinkované stereotypy... nejlepší jsou navíc takoví ti andělští šmejdi - vypadají úžasně a jsou to hrozní záporáci :D ty mám taky ráda... a jak píšeš, že Kyle hraje očima a tělem, nikoli pouze slovy, tak já bych tam vyudvihla to slovíčko HRAJE, protože někteří "herci" v jeho věku a (podle milionů fanynek) dokonale vypadajícíh neumí zahrát ani ň...

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Nojo, ti moji bohužel také... Nevděčníci.:-D Ale to s těmi zloduchy je přece sexy, ne? Já osobně mám nejraději postavy, které jsou rozporuplné, a u kterých netušíš, zda se nakonec vidají cestou Dobra nebo Zla. A ti, kteří jsou nejprve zloduši, ale změní se a ve finále jsou ochotni obětovat život pro hlavního klaďáka jsou pro mě nejvíc k sežrání!!!;-) Takovéhle postavy jsou navíc zajímavé na ztvárnění. Není to nalinkovaný andílkovský klaďák ani kategorický šmejd, ale obsahuje trochu od každého a může se tudíž vyvíjet.:-)
Vážně myslíš, že by to dokázal uhrát?;-) Já jsem si ještě do nedávna nebyla jistá (je sice sladký, mnohdy nepřehlédnutelný a má docela talent, ale...), nicméně po zhlédnutí Trunku, který je založený pouze na čistém hereckém umění, už vážně nepochybuju. Zvládl by to levou zadní. Má holt tu výhodu, že hraje očima a tělem, nikoli pouze slovy.;-)

haushinkaa

haushinkaa (hodnocení, recenze)

jo, s tím mám problém, mí oblíbenci často umírají a nebo se stávají zloduchy... :D a s těma rolema - on se hodí opravdu do takových těch filmů, které nevidí zas tolik lidí, ale rozhodně bych ho chtěla vidět v něčem větším (a tím větším nemyslím superkomerčním), nejlepší by bylo, kdyby s ním natočili nějakou one-man show, myslím, že jeho herecký um je natolik dobrý, že by film utáhl sám.

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Ty mi mluvíš z duše. Taky bych si přála, aby hrál víc. Ale v poslední době se mi to docela plní... Od roku 2008 do 2009 celkem šest filmů, z toho 3x hlavní role - to je dobrá bilance, ne? A příští rok přibudou hned další dva.;-)
No, stejný názor mám i na tu druhou věc. Už aby mu dali nějakou pořádnou roli, kterou by se prosadil i mimo seriálové a novo-hororové fanoušky... Myslím, že nejpodobnější rolí té, kterou jsi popsala, byl zatím jeho citlivý, nevinný a jistým směrem i narušený Harold McCormack (Red) - tam bylo zase dokonalý, jak si hrál se rtem.;-) Ale u těchhle jedinců pak zase hrozí, že se nedočkají závěrečných titulků a sledovat jak umírají je strašlivý.:-(((

haushinkaa

haushinkaa (hodnocení, recenze)

naprosto úžasné bylo to jeho pohrávání s korálkama (růžencem), co měl na ruce... škoda, že není obsazovanější, vždyť je to radost dívat se na něj... nejraději bych ho viděla v nějakém fimu, kde by hrál citlivého, narušeného, nevinného podivína... k němu se to tak moc hodí...

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

No, to mi povídej...:-D Piercingy teda moc nemusím, emo styl taky ne, ale on byl skutečně k sežrání. Ten kluk má prostě dokonalou mimiku a ještě dokonalejší hru těla. Pohyby rukou, přešlapování, naklánění hlavy, o odzbrojujícím výrazu ani nemluvím... Zkrátka i v těch osmi minutách byl nepřehlédnutelný.;-)

haushinkaa

haushinkaa (hodnocení, recenze)

jo, všechno nej... zrovna jsem se dodívala na Jennifer´s Body... kéž by mu tam tak dali víc prostoru... s tím piercingem ve rtu a temným lookem byl vážně k sežrání...

Domec

Domec (hodnocení, recenze)

Pro me osobne je vriskot vybornej uz jen z toho duvodu, ze to byl jeden z mejch prvnich hororu a musim rict, ze jsme za vecer shledli vsechny tri dily a pak jsem se bala jit sama domu XD jsem byla jeste prcek. Ale chapu, ze se ti to moc nelibi, neni to horor pro kaudeho... Ja kdyz si muzu vybrat, tak taky radsi sahnu po nejakem nadprirozenem kousku, bohuzel jak uz jsi zminovala dnes se netocej takovyho dobry horory...

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Já teda Vřískot nemusím. Pro mě je to bezduchá vyvražďovačka beze špetky napětí. A horror bez napětí, kterej je založenej na kuchání dutiny břišní prostě není horror, ale trend posledních let... Horrory už dneska neumí točit skoro nikdo kromě Raimiho nebo Dababonta.:-( Ale asi chápu, že nechceš na určitý filmy koukat jen kvůli tomu, že to rodiče nazývají klasikou.;-) Já to nedělám, ale větčina lidí v mým věku bohužel jo.

Domec

Domec (hodnocení, recenze)

No, ja mam rada i stary filmy, i kdyz je fakt, ze rodice maj radi stary filmy a uz jen kvuli tomu se starejm filmum snazim vyhejbat... :D vis jak, ne? Treba takovej Vriskot, jo to byl horor :D ( Jenze to neni zas tak stary )

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Nojo, já vím. On hrál hlavně různý (ale vůbec ne nezajímavý) štěky v seriálech - samý psychopaty.:-D Je fakt, že filmů jako takovejch je s ním zatím jen málo, což se (jak tak sleduju jeho startující filmovou kariéru) v tomhle a příštím roce dost změní... JUPÍ!!!:-) Ale jelikož máš ve filmové top 10 hned dva horrory, tak předpokládám, že bys mohla přežít Hrůzu v Connecticutu. I když... Ty asi radši nový horrory než starý dobrý lekačky s atmosférou napnutou jak kšandy, co?:-D A já osobně jsem se zamilovala do Trunk. Dvaceti minutovej filmeček naprosto neznámýho režiséra a zaujme víc než normální film.;-)

Domec

Domec (hodnocení, recenze)

Urazka ? :D tak to nebylo mysleno... Jak tu tak koukam na jeho filmografii, tak to moc z tech filmu neni podle meho gusta... vis jak ne? :D

Domec

Domec (hodnocení, recenze)

Jasny chapu XD Mozna se na neco podivam, kdyz tu bude mit alespon 1 slusnej kousek

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

No... Je fakt, že nebyl úplně normální, ale takhle skončit nemusel. I když... Stejně by šel asi na hodně dlouho do vězení, takže tohle bylo pro něj možná lepší.:-( Ale když zrovna nedělal něco nezákonnýho nebo něco, co nemá nic společnýho s lidskostí, byl to docela milej Bobřík.;-) Co si s ním ještě viděla?

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

No, to mi povídej... Ale pak mi ho bylo stejně líto, sem si na něj nějak zvykla.:-(

Domec

Domec (hodnocení, recenze)

Jasne, ze znam, ale z Veronica Mars a tam mi moc do oka nepad :D

Herec

Filmy
2024

Smile 2

2023

Strange Darling

 

The Passenger

2022

Mother, May I?

 

Vřískot

 

What Comes Around

 

Úsměv

2020

Ghosts of War

 

The Catch

Reklama

Reklama

 

Večeře po americku

2019

The Cleansing Hour

2017

Alien Code

2016

Detox

 

Do posledního dechu

 

Zen Dog

2015

Band of Robbers

 

Welcome to Happiness

2014

Americký sniper

 

Dear White People

 

Just Before I Go

2013

CBGB: Kolébka punku

 

Nádherné bytosti

2012

Na mol

2011

Cougars, Inc.

 

Krvavý stát

 

Losers Take All

 

Magické údolí

 

Ptáčata

2010

Cherry

 

Krásný chlapec

 

Noční můra v Elm Street

2009

Hrůza v Connecticutu

 

Jennifer's Body - Bacha, kouše!

2008

Gardens of the Night

 

Red

2007

Banální prohlídka

2006

Danika

2005

Noční let

2003

Finding Home

 

Red Betsy

2001

Léto k nepřežití

Seriály
2020

Interrogation

 

I.A. Sgt. Ian Lynch & Det. Brian Chen vs. Trey Carano 2003 (E10)

 

P.I. Charlie Shannon vs. Amy Harlow 2003 (E09)

 

P.I. Charlie Shannon vs. Eric Fisher 1996 (E08)

  více epizod (6)
2017

Outsiders

 

Unbroken Chain (S02E13)

 

What Must Be Done (S02E12)

 

The Run (S02E11)

  více epizod (10)
2016

Outsiders

 

Long Live the Bren'In (S01E13)

 

All Hell (S01E12)

 

Mortar (S01E11)

  více epizod (10)
2014

Play It Again, Dick

2013

Živí mrtví

 

Přítěž (S04E07)

 

Konečné stadium (S04E05)

 

Na cestě (S04E04)

  více epizod (3)
2012

Jan

 

Myšlenky zločince

 

Ďáblovy nevěsty (S07E19)

2010

Kriminálka New York

 

Kotlík zlata (S06E17)

 

Smallville

 

Icarus (S10E11)

2009

Smallville

 

Doomsday (S08E22)

2008

Kriminálka New York

 

Taxi (S04E20)

 

Osobní faul (S04E19)

 

Stvořeni pro vraždu (S04E17)

 

Na doživotí

 

Černý pátek (S02E08)

 

Policejní odznak

 

Family Meeting (S07E13)

 

Game Face (S07E05)

 

Genocide (S07E04)

2007

Kriminálka New York

 

Skryté kosti (S03E15)

 

Médium

 

The Boy Next Door (S03E15)

 

Smallville

 

Spolek spravedlivých (S06E11)

 

Velká láska

 

Sešlost (S02E03)

 

Náprava škod (S02E01)

 

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti

 

Impulsive (S09E03)

2006

Four Kings

 

Upper West Side Story (E10)

 

Kriminálka New York

 

Sladkých šestnáct (S03E10)

 

Důsledky (S03E08)

 

Odložené případy

 

Běsnění (S04E01)

 

Sběratelé kostí

 

Kudrnatá holka (S02E07)

 

Velká láska

 

Vyklizení (S01E07)

 

Aférka (S01E05)

 

Zatmění (S01E04)

 

Viagra nade vše (S01E02)

 

Veronica Mars

 

Mimo záznam (S02E22)

 

Odváženému štěstí přeje (S02E21)

 

Já jsem Bůh (S02E18)

  více epizod (4)
2005

Jack & Bobby

 

Querida Grace (E17)

 

Time Out of Life (E15)

 

Skater Boys

 

Uzavřený případ

 

Veronica Mars

 

Bobr to zařídí (S01E22)

 

Návštěva zubaře (S01E21)

 

Záruka vzájemného zničení (S01E20)

  více epizod (5)
 

Zločiny ze sousedství

2004

Smallville

 

Rychlejší než blesk (S04E05)

2002

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti

 

Mladiství (S04E09)

2000

Policejní okrsek

 

Třetí hlídka

 

Young Men and Fire... (S01E22)

1999

Soudkyně Amy

 

Plný dům (S01E10)

1994

Dotek anděla

Krátkometrážní
2018

Inside Eden's Gate

2008

Trunk

Host

Reklama

Reklama