Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Po tragické smrti své matky je mladá Maya nucena opustit rodné město Tamaha v Oklahomě a přestěhovat se do New Yorku, kde se setkává s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, který z ní vychová nelítostnou vražedkyni. Poté, co se dozví, že Fisk nechal zabít jejího otce, se Maya Kingpinovi pomstí a uprchne z New Yorku. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě Ms. Marvel je škoda, že si seriál neudržel kvalitu prvního dílu, ale postupně tak trochu vyčichl. Neznamená to ovšem, že je špatný, nýbrž že mohl být lepší. Protože stejně jako Ms. Marvel má i Echo naprosto skvělou hrdinku, kterou hraje stoprocentně sympatická Alaqua Cox, a od ostatní produkce Marvelu se opravdu poctivě snaží odlišit (nejen krví). Spíše než pro vývoj marvelovského seriálového (a filmového) vesmíru je přesto Echo důležitá hlavně pro handicapované a pro potomky původních obyvatel Ameriky. To ale také není žádné minus, naopak za to tleskám! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První díl dává vzpomenout na zlaté časy netflixovského Daredevila, pozor, z produkce mé oblíbené zrušené divize Marvel Entertainment, bohužel a nepřekvapivě s horší choreografií, ale aspoň s krví a potem. Obecně iniciativě Marvel Spotlight mimo kánon MCU fandím a jsem rád, že tihle pouliční hrdinové se do budoucna nebudou dokola vypořádávat s Thanosovým lusknutím a budou si řešit vlastní příběhy bez záchrany světa, zpětně tam řadím i Moon Knighta například. Bohužel mě však indiánská tématika vůbec nezajímala a od prvního dílu, který mě nakonec bavil nejvíce, jsem doufal, že se vyšvihneme výše, ale tvůrci možná pořádně nevěděli kudy kam a v postprodukci se asi dost čachrovalo, dokonce i s počtem dílů. Echo jako taková mi nakonec tolik nevadila (leč ty magické schopnosti si mohli odpustit, byť samozřejmě mají svůj komiksový základ, ale kdo její komiksy zná?), návrat Kingpina ve větší roli jsem hodně ocenil, i když mi pořád nějak přišlo, že se drží zkrátka a výsledných 5 dílů je tak akorát. A teď už mi hoďte tu čtvrtou sérii Daredevila a budu nejvíc spokojen. ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

"Violence was always our language." _____________ Obrovské sklamanie... Už od prvého traileru som mal naozaj veľké očakávania, neskutočne som sa tešil na návrat Kingpina (ktorý fanúšik Daredevila by sa netešil?) a myslel som si, že sa bude jednať o nadupanú bombu, ktorá ani na chvíľu nespustí nohu z plynu... Bojové scény sú síce výborne natočené a skvelo sa na ne pozeralo, ale spolu so samotným Kingpinom predstavujú asi jediné výraznejšie plus, ktoré táto miniséria má. Inak je to iba jedna veľká nuda, ktorá by sa miestami dala doslova krájať – chýbajú tomu nejaké výraznejšie postavy alebo zapamätateľné scény a je dosť možné, že po pár týždňoch na tento seriál úplne zabudnem... No a Daredevilove zbytočné cameo ani nekomentujem, bolo príliš krátke na to, aby vo mne zanechalo nejaký silnejší dojem... Každopádne, môj hype na pripravovaný seriál Daredevil: Born Again zostáva stále rovnaký, fakt dúfam, že to nepokazia... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Maya se po postřelení Kingpina vrací do rodného indiánského městečka najít samu sebe (což zahrnuje také sílu – "echo" – svých předků). V pěti epizodách se toho moc nestane, úder padouchově obchodnímu impériu sabotáží vlaku nic neznamená a přízemní finále odpadne do ztracena. Úplně nevím, proč stálo Marvelu za to tenhle pseudopříběh vyprávět, přestože hlavní hrdinka Alaquy Cox není prázdná ani nevýrazná, avšak sympatiím se svým umíněním spíš vzpouzí. Možná kvůli resuscitaci jako pokaždé fantastického Vincenta D'Onofria? ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Katastrofa jménem Marvel, pokračuje v pohřbívání svého statusu "Nejlepší vesmír v Hollywoodu" kdy sledujeme nounejm hluchou holku co se snaží vypadat jako drsňačka a vůbec ji to nejde. Bylo mi šuma fuk kdo, proč, jak, co, kde .... Už u 2 dílu jsem celkem postrkoval děj šipečkama. Příště bych volil seriál o prodavači párků u kterého si sekretářka Kriglpingla kupuje svačiny. To bude hit ! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)
  • Je to prvý projekt v MCU, ktorý je označený ako Marvel Spotlightčo je nový termín označujúci tie projekty, ktoré si vychutnajú aj nováčikovia a nepotrebujú mať znalosť širšieho diania v MCU. (koty2201)
  • Pes Billy Jack se ve skutečnosti jmenuje Buzz. (Rominator)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama