Reklama

Reklama

Přátelé: Zase spolu

(TV film)
  • USA Friends Reunion Special
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitcom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů jako jsou David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malála Júsufzaj. (HBO GO)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Nevím popravdě co bych na tom měl hodnotit. Vím, že jsem jako každý druhý, ale značka "Přátelé" pro mě není něco kam můžete nalepit známku. Nadruhou stranu ano, můžeme se bavit o tom, že kompozice prvků a celková dramaturgie tohoto speciálu je zejména v začátcích trošičku off, o tom že James Gorden je celkem zbytečný moderátor, nebo o tom jak by celý reunion snesl trochu méně, až moc americké, přeafektovanosti. Nemůžu se však ubránit té bezmezné lásce, kterou cítím ke každému herci z tohoto seriálu. Ano, pro ně jsou ti ostatní "těch dalších pět" a my na ně koukáme jako na "těch šest". Ta chemie, která ale celé ty roky způsobovala milionům lidí po celém světě pocit toho, že je celá šestice i jejich "Přáteli" tady ale pořád je. Všechny trefné vtípky a poznámky pořád fungují jako kouzlo, a pro mě to byla prostě přesně ta sentimentální podívaná, kterou jsem na čtvrteční večer potřeboval. Po 104 minutách strávených v kruhu Přátel jsem rád, že jsou vlastně pořád stejní, jako si je pamatuji. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Přátelé: Zase spolu vsadili priveľmi na nostalgiu. U seriálu, kde fanúšikovia videli kompletný seriál minimálne 10 x, nie je potrebné pripomínať predčítaním scenárov jednotlivé scény. A návštevy hercov vedľajších postáv? K čomu bolo dobré, že Gunther zamáva do kamery, povie ahojte, boli to skvelé časy a za 20 sekúnd je zasa preč? Špatne uchopené, nič nové neprinášajúce, pretože YouTube Vám dodá takýchto pripomínačiek, výcucov na týždeň pozerania nonstop. Historka o Marcelovi bola vrcholom tohto pokusu. Na záver už len dodám, že Courteney Cox to naozaj s plastikami nezvládla a Matthew Perry dopadol jednoznačne najhoršie. Celú dobu pôsobil ako mix senilného dedka a alkáča, ktorý čaká pred hospodou než otvoria. Chýbala tomu akákoľvek snaha, urobili to najjednoduchšie možné, čo by napadlo každého asistenta produkcie v strese 5 minút pred poradou. Rychlý prachy po Priateľsku. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pojďme si to říct na rovinu, v čem byl tenhle dokumentární večer lepší než jakýkoliv jiný sestřih několika různých rozhovorů s vloženými scénami ze seriálu? Nejsem fanoušek Jamese Cordena - v tom smyslu, že jsem s ním nic neviděl - takže mi bylo celkem jedno, jestli je tam on nebo nějaká jiná moderující mluvící hlava. Pro nadšené fandy Přátel jasná nutnost a obrovský doják, pro mě asi takhle - pár zajímavých informací, zajímavé vidět jak nikdo nemládne, a příležitost seznámit se s trojicí tvůrců Bright/Kaufman/Crane, která dala světu tento sice legendární, ale podle mě přece jen trochu přeceňovaný (a natahovaný) seriál. A vlastně ještě jedna věc - bylo to poprvé, co jsem viděl něco z Přátel bez geniálního českého dabingu:) Což ale nic nemění na tom, že je to dobře odvedená práce (ne jako ta, co odvádějí plastičtí chirurgové Courteney Arquette Nearquette Cox a maskérka Jennifer Aniston), takže slušných 70%. A jsem přesvědčen, což ostatně v dokumentu také zazní, že Přátelé zvládli svůj závěr výborně, a nemá smysl pokoušet se je znovu křísit nebo prodlužovat. Nebo nedej bože restartovat :D ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Neskučná nostalgie! Je hezké vidět všechny ty herce po letech v jedné místnosti, jak si jen povídají a vzpomínají na staré časy. Nikdy jsem nebyl velký fanda Přátel a dlouho jsem si k nim hledal cestu. Nakonec jsem si ji našel a těžko hledat člověka, co by ten seriál neměl rád. Asi je to nejlepší varianta, jakou mohli zvolit. Zavzpomínalo se na staréí dobré časy a člověk se dozvěděl pár drbů ze zákulisí. "Ten pořad z vás neudělá hvězdu." :D ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Uhhh...  Naprostý souhlas s Verbalem. Do písmene! Ani jsem to nedokoukal. Přátelé to byl tehdy můj top seriál spolu s MASHEM, Červeným trpaslíkem a Haló haló. Tehdy jsem to miloval. Jasně, časem nikdo nezískává na kráse, ale tohle bylo moc. To fakt takhle blbě vypadáme když se my setkáváme po čase s našimi přáteli třeba ze střední? Navíc ty rozhovory... Někteří z aktérů se dojímavě rozpomínali na veselé příhody, které si ani jiní nepamatovali, takže z toho pro neúřastněné bylo takové trapné nic... No a ta tabule a ty otázky... Bože. Doufám, že se nedožiju za 20 let něčeho podobného ve stylu Slunečná: Zase spolu... Dám za jednu hvězdu jen z úcty a za tu tehdejší zábavu. Já umím být sentimentální, tohle by ale ze mně slzičku nevymáčklo ani lisem na olivy...  * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Špeciál bol natáčaný vo Warner Bros. štúdiu stage 24 v Burbank, California, kde bol natáčaný aj originálny seriál. Natáčanie prebiehalo počas tyždňa od 4. apríla 2021. (DRIV3R)
  • V české dabingované verzi pro HBO mají všichni představitelé své původní české dabéry. Herce Matthewa Perryho však dabuje Aleš Procházka, který tuto postavu daboval pouze 11 epizod, a to konkrétně v 5. sérii od 14. do 24. epizody. Hlavním dabérem Chandlera Binga byl však Rostislav Čtvrtlík, ten však v roce 2011 zemřel. (Gemy)
  • Setkání se mělo původně uskutečnit na konci května 2020, natáčení však bylo odloženo kvůli pandemii covid-19. (MTHRFCKR)

Související novinky

Harry Potter se dočká reunionu

Harry Potter se dočká reunionu

17.11.2021

Podobně jako tomu bylo v případě nedávného speciálu Přátel od HBO Max, se teď dalšího takového reunionu v rámci oslav 20. výročí od premiéry prvního filmu dočká Harry Potter. Vznikne tak další zhruba… (více)

Reklama

Reklama