Reklama

Reklama

Dlouhá cesta

  • USA A Walk to Remember (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokaždé, když do malého přístavního města Beaufort v Severní Karolině zavítá jaro a vítr zavoní piniemi a mořem, vzpomene si Landon Carter na svůj poslední rok na střední škole a na dívku, která změnila celý jeho život. Na Jamie Sullivanovou. Byla vážná a konzervativní, její otec, reverend baptistické církve, ji vychovával přísně a bohabojně a Jamie jako by vůbec nezajímalo, že se jí ostatní spolužáci po straně posmívají. Zato Landon byl tehdy bezstarostný větroplach, který se potloukal s kamarády, vymýšlel klukoviny, nedělal si žádné plány do budoucna a upřímně řečeno si příliš nevěřil. Přesto se jednoho dne život těchto dvou mladých lidí osudově protnul a mezi Jamie a Londonem se zrodila láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

castor 

všechny recenze uživatele

Bad Boy s tváří podobné té Timothy Olyphanta a Boha milující nicka Mandy Moore v přeslazené a nedopečené story ohraného tématu. Klišé na klišé.. Obujeme červené střevíčky, otevřeme Bibli a něco od Shakespeara, pustíme popový soundtrack, popláčeme si a budeme dumat, zda-li si to ty *** zaslouží!! Asi nezaslouží.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11,8miliónaTržby USA $41,281,092Tržby Celosvetovo $47,494,916║ nakoniec moc chytilo, dojemné, silné, na prekvapenie Shankman to zvládol nad mieru a neotrávil "vyumelkovaným" príbehom ako som spočiatku čakal, Mandy Moore je zlatá /80%/ ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Dlouhá cesta je krásný příběh...a ať si tu každej píše co chce o nějaký přeslazenosti a kýčích...nechápu proč tu o tom píše tolik lidí, proč tu všichni rozebírají to, jak to byl jen soubor super náhod atd...copak život není takový? Copak se v našem životě neobjevují náhody, kýče a přeslazené chvilky? Proč by kvůli tomu měl být tento film špatný...absolutně není...je to zamilovaný příběh, kde má holt jedna holka smůlu a ví, že brzo umře, a tak jí ostatní lidi chtějí udělat radost...co je na tom za kýč nebo k neuvěření? Přesto musím jednu hvězdu strhnout za herecké výkony, které nejsou zrovna nejlepší, ale pořád to není tak hrozné, aby to úplně kazilo dojem z filmu...A další hvězdu za trochu rozpačitý začátek... ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nechápem, prečo aj napriek tomu, že viem, že ten film je smutný a nakoniec budem plakať, pozriem ho. Tento film, je naozaj nádherný, smutný, má posolstvo. Obaja hlavný hrdinovia boli vynikajúco stvárnený a to vravím aj keď osobne Mandy Moore nemám veľmi v láske. Soundtrack bol taktiež nadpriemerný. Príbeh dych vyrážajúci. Som možno sentimentálne ovplyvnená...ale 100% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

A Walk to Remember is a movie to remember💙!!! Jeden z mojich najobľúbenejších romantických filmov. Videla som ho aj v kine a potom ešte niekoľkokrát doma. Kúpila som si ho vtedy na VHS, čítala som aj knihu a ešte som si pozháňala aj soundtrack a tiež aj CD s piesňami Mandy Moore. A neskôr ďalšie a ďalšie knihy a filmy Nicolasa Sparksa. Film ma len výnimočne dokáže rozplakať, ale tento to dokázal! A keď ste si aj vy obľúbili Mandy Moore, vrelo odporúčam seriál This Is Us, kde už zrelá žena Mandy hrá mamičku trojčiat. A Walk to Remember je dobrý štart, ale This is Us je jej životná rola. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Soundtrack obsahuje mnoho písní skupiny Switchfoot, která byla svého času známá pouze v rodném San Diegu. Mandy Moore byla velkou fanynkou této skupiny a z velké části se podílela na účasti skupiny ve filmu. (HellFire)
  • Román je zasazen do roku 1958. (HellFire)

Reklama

Reklama