Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Neviem na akej planete som doteraz zil, ze som to videl az teraz, ale vidiet to v devadesaitych rokoch asi je to u mna najlpsia komedia.

Top hlaska: To je ona? Nie! Jej fotografia.

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Lazyt

Jj máš to napsáno v zajímavostech, mělo být pokračování, ale nemělo to úspěch v kinech, tak už další díl nevznikl.

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

noc..67 stupnů faijharta jasno..hmm ano..dům..a taký výtlem sem dostal xD, zajímalo by mě..jaký význam ale dává ta jednička na začátku. mělo to mít pokračování? o kterém nikdo neměl zájem? 

na příspěvěk reagoval m@cs

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Gene Quintano se snažil natočit tento film ve stylu parodie s Leslie Nielsenem a výsledek?neúplně špatný,7/10

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

zatím jsem viděl půlku a těžce mě to nebavilo(když jsem viděl Vůpi jak se snaží být vtipná,tak to bylo spíš smutné),mám hodně rád parodie,třeba první dvě střely nebo hotšots,ale tady přemýšlím,jestli tomu dát ještě šanci,neby se na to vy rat...

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Tohle je ten film, ve kterém nechali Janu Paulovou dabovat Samuela L. Jacksona a díky tomu jí nachytali do pořadu Ptákoviny. Výsledek jejího dabingu byl opravdu velmi zajímavý :-)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Vynikající parodie :-) Spolu se Žhavýma výstřelama ta nejlepší vůbec...

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

:-) :-) :-) Parodie na základní instinkt byla dobrá:-) začátek kdy Estevez vytáhne a rošlápne z huby cigaretu,doutník a pak dřevěnou fajfku... :-) u toho jsem nemohl...takových seků je tam dost....takže já jsem uspokojen :-)

Reklama

Reklama