Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Občas vám utkvie v pamäti viac film z vašej mladosti, ako ten, ktorý ste videli včera. Mal som to šťastie vidieť Nabitú zbraň v štrnástich, keď som presne zapadal do cieľovej skupiny producentov filmu, pretože väčšina fórov mi vtedy pripadala geniálna a keď si tak na ne spomínam dnes, až také komediálne terno to nebolo. Ale práve o tom hovorím. Nechcem si tieto spomienky ničiť jej reprízou, dopadlo by to podobne neslávne, ako s Mužmi v práci, alebo s Why me?. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Super parodie na sérii Smrtonosná zbraň. Najdete zde i zparodované scény např ze Smrtonosné pasti či Základního instinktu. Ti z vás co mají nakoukáno jistě objeví takových scén víc. Jedná se o podobný styl parodie jako např. Bláznivá střela, Žhavé výstřely nebo první díl Scary Movie. V hlavních rolích najdete Emilia Esteveze (Mladé pušky) nebo Samuela L. Jacksona (Avengers). ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Časy kvalitných paródií sú už za nami a divákovi tak neostáva nič iné, len si zmlsnúť na klasike. Nabitá zbraň síce nedosahuje údernosť Horúcich striel, ani príjemnú odviazanosť Bláznivej strely, neskĺzava však do trápnosti a súčasnú konkurenciu indexom zábavnosti poráža naozaj hravo. Nepochybne by obstála aj dnes. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dej mi jméno! -To ti měli dát rodiče. Tak přesně v takovémhle stylu se veze celá parodie. Parodie, která mě neskutečně pobavila a která mi připomněla ty krásné, staré dobré časy, kdy stačilo s vážným ksichtem odříkat pár geniálních replik, namísto dnešních "dejte tam prdění, zvracení či sraní a bude to super zábava" scén. A právě kvůli absenci těchto scén musím prostě trochu přitlačit a dát této skvělé parodii plný počet. Jinak pro pochopení některých vtípků byste měli vidět filmy jako Základní instinkt, Ramba a Smrtonosnou zbraň. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na parodiích je hrozně fajn to, že si je užijete i po letech po několikerém zkouknutí. Protože mezi jednotlivými zhlédnutími stihnete dokoukat dosud neviděné filmy, z nichž si film dělá srandu (včera po více než dvaceti letech vtípek z Wayneova světa, který jsem viděl teprve nedávno). Navíc mám hrozně rád ty zdánlivě nelogické dialogy různých postav, kdy každý mluví o něčem jiném. A pak, samozřejmě, Jon Lovitz, to je hrozný machr. Tohle je hrozná prdel, i když ke konci trošku slabší, ale pořád prdel. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)
  • V úvodní scéně v obchodě lze na jednom z časopisů přečíst inzerát, kde hledají dinosaury pro jistou práci. (HellFire)
  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)

Reklama

Reklama