Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Shit 

všechny recenze uživatele

Je to plný klišé a po celou dobu to jede jak podle notiček, ale na to já, s dovolením, z vysoka seru, když mě to dokáže tak neskutečně bavit jako Replacements. První půle je spíš komedie - zábavný sestavování mužstva náhradníků a spousta povedenejch fórů, v druhý je zase spousta skvělých zápasů a i přes fakt, že asi málokdo bude váhat nad tim, jak to dopadne, tak to rozhodně je i hodně napínavý a řek bych dokonce až strhující. Skvělý ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Herecký světoběžník Keanu Reeves je samotným zosobněním všestranosti herectví, neznám nic co by neuměl zahrát a quaterbacka zvládl naprosto skvěle. Nechybělo zde napětí, milostný románek, vtip a šarm a také opravdovost amerického fotbalu, který se mi zalíbil více, než kdy jindy. Zkrátka velmi dobře udělaný snímek s vyváženou konstancí hereckosti a neokoukanosti. ()

Reklama

Ompus 

všechny recenze uživatele

Představování postav na začátku filmu je úplně stejné jako v Aramgeddonu. Nedopadalo to absolutním happy-endem, přestože váleli jako profíci. Celou dobu o nich říkají, že to jsou třetiligoví amatérští hráči, vypadají však (při tom představování), jako by si je trenér den před tím vyhlídl na ulici. Jinak celkem slušný. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Feel Good zábavka, ktorá možno mala ambície vystreliť vyššie, ako vystrelila, ale na počudovanie fakt slušná. Neriešim rozprávkový nereálny príbeh a konanie hlavných postáv, ale kasting vyšiel na jednotku od samotného Keanu Reevesa až po najposlednejších "pošukov" z náhradníkov. Pohodový film aj po tých dlhých rokoch od premiéry. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budu přísný. Filmů o loserech, co dostanou šanci, nejdřív jim to nejde a nakonec "zaberou jako tým a dovedou to do vítězného konce" je zbytečně moc. Ano, Reeves, Hackman i Jones hrajou dobře. Ale co je to platný, když ten film je PLNÝ klišé.... Není tam v podstatě nic, co by mě nějak výrazněji překvapilo nebo pobavilo. 45 % ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Fumikeho válečný pokřik „Nan desu ka!" lze přeložit jako prosté „Co je to?“ (Matty)
  • Fotbalové scény se natáčely na stadiónu týmu Baltimore Ravens během poločasů zápasů před hlavní sezónou. (Matty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno