Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěla dát filmu méně hvězd, obecně mám totiž vůči romantickým americkým filmům docela averzi a všechny mi připadají pitomé a na jedno brdo. I tenhle se neskutečně vlekl, moc se mi nelíbil. Navíc Richard Gere prostě není sympatický. Vinona sice u mě taky nestojí nikde v čele žebříčku oblíbených herců, ale dívat se na ní dá a vedle Gera je sympatická. To, proč filmu dávám nakonec procent sedmdesát, je kvůli konci. Opravdu jsem čekala další trapný happy-end, ale ono nic!, což mě velmi potěšilo, protože já happy endy nemám ráda. Je to sice další tuctová romantika, jakých jsou stovky, ne-li tisíce, aale ten konec je apoň o něčem. Aspoň trochu. ()

Sir-Filip 

všechny recenze uživatele

Po první hodině utrpení nakonec začal mít film i nějaký děj. Do té doby ho totiž naprosto postrádal. Jakoby začal mít i rychlejší spád a už se tak necoural na nudnějších pasážích. Nejsem žádným příznivcem romantických filmů a jsem k nim proto často velice kritický. Tento však nakonec díky již zmiňované poslední půlhodině byl o něco lepší než jiné. Jelikož ta příjemná a hezká slečna nakonec zemřela, dávám 2ku. Příběh se tím totiž stal tragický a to člověka vždycky trošku vezme. "ENJOY IT !!!" ()

Reklama

Baroque 

všechny recenze uživatele

keď ste mali niekedy zlomené srdce, a často veľmi, donúti vás to k slzám. sám som si toho veľa odtrpel. možno som to nemal pozerať, ale nedalo mi. prečo niekedy nevypustiť z klietky tú patetizovanú melodrámu. len to musíte vydržať. niečo ako Môj život, ktorý je ale značne podarenejším dielom. ale neurazí. 65%, ale dám za ****, lebo niekedy človek uverí v lásku. p.s. vážte si lásku, pestujte ju, opatrujte, ak sa s ňou deje niečo zlé, liečte ju. čo by sme bez nej boli. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Je to taká dosť gýčovitá romanca, s množstvom záberov so zapadajúcim slnkom, s veľmi naivnou zápletkou a dialógmi a so silne slzopudnými scénami. Napriek všetkému sa na film pozerá celkom fajn, najmä vďaka okúzľujúcej Winone Ryder. Richard Gere tu celkom ujde, hoci nie som veľkým priaznivcom jeho herectva. Dobre obsadené sú aj niektoré vedľajšie roly, ako dcéra (Vera Farmiga), či chirurg (J.K. Simmons). Naopak obsadenie roly priateľa (Anthony LaPaglia), bolo šliapnutím do ..., pardon, vedľa. Ale treba dodať, že celá jeho postava je napísaná dosť stupídne, je priam stelesnením klišé. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi milé překvapení, ten film se mi hodně líbil, a to především díky Winoně Ryder. Ona je zde tak vrcholně úžasná, že pro moje nadšení z ní nemám slov - v tom filmu si ji prostě nejde nezamilovat a hlavně díky ní to pořád stojí za vidění. V tomto ohledu mi přišlo líto, že Winonina postava končí tak smutně - vlastně celý ten melodramatický závěr mi přišel dost hrozný, včetně té finální scény s vnoučetem, které zdá má vyvažovat ten předchozí smutek. A taky si pořád nejsem jistý, jestli mi k ní sedl ten Gere nebo ne. (U Very Farmigy pochybnosti nemám - ta mi vadí v jakémkoli filmu). Celkově mi to ale prostě přišlo jako fajn filmová romantika, u které nechápu, proč zde má tak nízké hodnocení, a je mi to líto. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama