Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (866)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu stupidita, ale přesto jsem se několikrát musel zasmát, zvláště když jsem si uvědomil, že i my jsme v pubertě bývali docela podobní (akorát o nás tenkrát točili spíše psychologické sondy a ne vulgární komedie). A za to, že se tvůrcům podařilo párkrát pobavit i mě, mají malé, bezvýznamné a lehce smazatelné plus, respektive 3 hvězdičky. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát o stupeň míň, ale pak jsem si uvědomil, že jsem na tom vlastně vyrostl a že to je kult. Právě tady jsem si oblíbil především Scotta a Coolidge. Strýc říká, že jsem podobný Biggsovi, asi to bude tím, že máme stejnou barvu vlasů pár prvků na ksichtě možná taky je, ale doufám že né moc, protože to není zrovna pornoherec :D ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Perfektní teenegerská komedie. Všechny postavy dokázali člověka zaujmout. Zmatkářský Jim, KEvin, Finch, Oz a nejlepší hvězda filmu Stifler. Stifler to dokázal pořádně rozject. Ve filmu bylo dost trapných a vtipných scén. Filmu není moc co vytknout. Další díly se snažili mít větší a věččí vtipy a tak. Ale jednička měla atmsféru jedninečnou. Ve filmu bylo i dost dobrých písní. Proto celkově hodnotím na 95% = ***** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nebudeme se dívat, jak nás historie odsuzuje k celibátu." Prcičky se ke mně pod peřinu vplížily v době, kdy jsem si přechod od leštění bambusu ke ztrátě panictví už ani pořádně nepamatoval a tak zkrátka neměly šanci stát se pro mě legendárními. Nicméně nějaký ten trapas mi byl zlehka povědomý a kreténa Stiflerova typu je rozhodně třeba ocenit - spojení baseballová pálka a jeho koule mi připadá odpovídající. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

V očích právě dospívajícího pubescenta zřejmě kultovní komedie. S odstupem času však ony vtípky vyvolávající záchvaty smíchu vyzní trapně a divák, který již překročil hranice puberty jen tupě sleduje tu snůšku fekálií, vulgarismů a dalších infantilních kiksů plných klišé a nevkusu. V 17 letech jsem se řehtal, dnes jsem se nudil. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • K napodobení erekce v jedné scéně štáb použil vařený párek z ranní snídaně, přilepil ho na tužku a zabalil do alobalu. Když ho položili Jasonu Biggsovi (Jim) mezi nohy, byl ještě teplý. Biggs dostal na výběr mezi středním a velkým. Vybral si velký. (Kulmon)
  • Když scenárista Adam Herz posílal svůj scénář do studia, jmenoval se původně "Untitled Teenage Sex Comedy That Can Be Made For Under $10 Million That Most Readers Will Probably Hate But I Think You Will Love" ("Sexuální komedie pro teenagery bez názvu, kterou lze natočit za méně než 10 milionů dolarů a kterou budou čtenáři ve studiu pravděpodobně nenávidět, ale myslím, že se vám bude líbit"). Později byl název změněn na "East Great Falls High", poté na "Great Falls", a nakonec na "American Pie". (ČSFD)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama