Reklama

Reklama

Horákovi

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2006–2007)

Hrají:

Igor Bareš, Lucie Benešová, Hana Vagnerová, Jan Hraběta, Jakub Chromeček, Jan Komínek, Marek Zeman, Mariana Prachařová, Ctirad Götz, Nela Boudová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(39)

Jan a Lucie spolu v období dospívání chodili, ale když dosáhli plnoletosti, tak se vydal každý svou cestou. Lucie odjela do Brna, vdala se tam, měla dvě dcery a dosáhla více než dobré životní úrovně. Přesto však nebyla šťastná a rozhodla se rozvést. Jan nikdy ze čtvrti, kde od mládí žil, neodešel. Před pěti lety ovdověl a od té doby se musí sám starat o své tři syny. Jan a Lucie se náhodou po letech setkají. Oba cítí, že láska mezi nimi nikdy nevyprchala, a tak se rozhodnou společně vytvořit novou rodinu. Svatba je výchozím bodem, který otevírá příběh celého seriálu. Na obřadu a hostině se seznámíme se všemi hlavními i vedlejšími protagonisty. Jako jsou Janovi synové. Nejstarší Tomáš, který má do dospělosti už jen krůček. Prostřední Ondřej je rozený rošťák a nejmladší Kuba zatím vše pozoruje ze své dětské perspektivy. Je tu i Janův bratr Stanislav, který spolu s Janem provozuje malou rodinou hospůdku U Horáků, kde mají ty nejlepší pivní klobásky. Vedle Lucie stojí její dvě dcery Tereza a Eva. Evě chybí jen o něco málo větší krůček do dospělosti než Tomášovi. Mladší Tereza je zapřísáhlou vegetariánkou a ochránkyní zvířat. A nesmíme zapomenout na Zdenu, matku Lucie, která je stejně jako její dcera dámou z dobré rodiny. Tedy z „lepší“, než je ta Janova... alespoň z jejího pohledu. Každý z následujících dílů je vždy otevřen vnitřním komentářem nejmladšího z Janových synů Kuby. (Česká televize)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Dal jsem první minutu prvního dílu. Bohatě stačí, abych věděl, jakýmu utrpení se vyhnu, když se na to koukat nebudu. Jako kdyby nestačila jedna Ulice, ne, čétéčko si v licenci musí natočit svoji.

 (hodnocení, recenze)

Prvotřídní sračka, která vyjadřuje obrovskou slaboduchost a primitivnost filmové kultury a dle hodnocení je vidět na jak nízkou-fekální úroveňjsou schopni klesnout i diváci když tohle hodnotí tak vysoko.  Tomáš Holý musí v záhrobí strašně blejt!

Uživatel smazal svůj příspěvek.

A.N

A.N (hodnocení, recenze)

Letos to začali dávat nějak brzy, už v červnu, většinou to začínají cca. začátkem července.

na příspěvěk reagoval Tvrdolín Veliký

Tvrdolín Veliký

Tvrdolín Veliký (hodnocení, recenze)

Každoročný prázdninový evergreen. Už asi 10 rokov cez pracovné dni, vždy 12:30. Stačilo už, ČT !

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ceebero

ceebero (hodnocení, recenze)

Lo vi en youtube, me parace una copia de Los Seranos, una copia muy mala.

Yettipunk

Yettipunk (hodnocení, recenze)

Neskutečná debilita. Bylo utrpení se podívat na celou sérii,ale nejsem s těch,kteří hodnotí něco po dvou,třech dílech a nedokoukají to do konce. Strašně trapný a největší kretén,kvůli kterýmu jsem snížil hodnocení byl Jakub Prachař (Patrik). Takovýho kamaráda  nebo syna,tak bych ho musel přerazit nebo něco horšího.

majkl44

majkl44 (hodnocení, recenze)

Snažím se někde najít, proč tento seriál skončil.. Nevíte to někdo??

LEGACY

LEGACY (hodnocení, recenze)

Já mám tento seriál ve velké oblibě, ale některé scény jdou úplně mimo časoprostor. Př. fotbal totálně nechápou, nebo scéna kdy Ondra nalil Radkovi do helmi vodu jak před ním utíkali tak Ondra běžel k němu. Ale Patrik hraje supr.

kolbenka

kolbenka (hodnocení, recenze)

mě se ten seriál hodně líbí viděl jsem všechny díly a když to občas vidím v telce tak se na to rád podívám.Jasně někdy jsou tam i trapný okamžiky ,ale já dávám 80%

Anethora

Anethora (hodnocení, recenze)

Nic moc ale pořád lepší než některé jiné české seriály jako je třeba Ulice nebo Ordinace v Růžové zahradě....tady to aspon trošku jistí Jakub Prachař :)

liligirl

liligirl (hodnocení, recenze)

Horákovi je dobrý seriál. Na který sem se ráda dívala. Ale ovšem na seriál krok za krokem to nemá .

Eva87

Eva87 (hodnocení, recenze)

Nějak nedokážu pochopit, že tenhle seriál je rozšířenej v Malých úpravách snad po celé Evropě, když vážně stojí za starou belu. Nebo jen ta naše verze???!!!

Hebča

Hebča (hodnocení, recenze)

Když se objeví Prachař, tak je to náhodou prrdel, ale ty 2* jsou fakt jen za něj.

mi-ib

mi-ib (hodnocení, recenze)

Nevim, jesli v tom někdo hledá umělecký smysl. Pro mě je to oddychovka. I když poslední dobou to trochu upadá... trochu vařej z vody.

Bbbulanek

Bbbulanek (hodnocení, recenze)

Ani nevim, proč jsem tu jednu hvězdičku dala. Námět připomíná Krok za krokem, ale zpracování připomíná spíš odvar z Ulice, a to ještě o něco horší.

Vibrik

Vibrik (hodnocení, recenze)

Zapomeňte na všechny ty vyumělkovaný slátaniny typu "Rodinná pouta", "Ordinace v růžové zahradě" a dejte šanci Horákům. Určitě je to nejpovedenější český seriál poslední doby, určený spíše mladým divákům. Ale i ti dospěláci si přijdou na své. Tak příjemný, pohodový, velmi vtipný rodinný seriál mi už dlouho chyběl. U každého dílu se náramě bavím, herci jsou skvělý, postavy ještě lepší. Scénář kvalitní. A řekněte, kdo by nechtěl žít v takové rodině?:-) 5*

riff

riff (hodnocení, recenze)

dyt je to zatim dost dobry, skoro vsichni jen kritizujou, např. díl s koncertem byl na dost vysoke urovni, na ceskou produkci super...

BradleyT

BradleyT (hodnocení, recenze)

Mno, myslím, že ti, co tomu dávají odpady a jednu hvězdičku by se měli podívat na víc než jeden díl, protože srovnávat tento seriál s americkými seriály typu Sedmé nebe se opravdu nedá a nezaslouží si tak špatné hodnocení. Neříkám, že je to nejlepší seriál všech dob, ale odpad rozhodně ne, řekl bych tak průměr.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Krajně nepodařený pokus o sitcom, kradoucí plnými hrstmi z Kroku za krokem. Nevím jestli je horší ta situační komika nebo ta zoufalá rodinná rádobypsychologie.

PX

PX (hodnocení, recenze)

U mě je to zatím na 2. Jen nevím, z čeho vykradli tu Kubovu frázi ohledně nejlepších klobásek na GALAXII / GALAXII VŠECH GALAXIÍ / GALAXII GALAXIÍ VŠECH GALAXIÍ ?? Mám pocit, jako bych to slyšel už v Cestě z města nebo v některém z Kameňáků!!

Reklama

Reklama