Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +prostředí věznice, přeměna v zombie -hodně laciná akce/// Mám chuť dát o hvězdičku víc. Je to příjemná a standartní hororová zombie podívaná. Která se bez problému svými efekty vyrovná starším filmům. A to není urážka. Vždyť starší filmy se nebáli jít do detailu. A zde pár nechuťáren taky uvidíte.Tahle část filmu je v pohodě, stejně tak i příběh. V němž převezou nakaženého do věznice a to je ideální ráj pro zombie film. Není kam utéct a tak. Stejně tak i samotný přerod je zajímavý, zábavný. Jen herci jsou docela jednoduše typizovaní: velitel věznice, jeho pobočník, jeho syn, doktorka, vězeň. Zaškatulkování obravdu obyčejné. Ale zas skuste něco vymyslet a nenatáhnout stopáž na 2 hodiny. Takle je z toho příjemných 80 minut a to se taky počítá. Ovšem problém nastane při akci. (a to je taky důvod proč dám jen 2*) Akce je směšná, laciná a obyčejná. Ten potenciál co si film budoval celou dobu je rázem v tahu. Minimálni pohledy typu výstřel->roztřelený mozek. Akce probíhá tak, že si strážník párkrát zafluše z brokovnice (zvuky tady nebudu rozepisovat) a přesto se na něj valí další houf zombíku a mrtvolky nikde. Stejně jsou na tom i lekačky a trapně působí i snaha přeživších o záchranu. Jejich dialogy a chování je dosti nelogické. Přesto film nezavrhuji, dobře jsem se u něj pobavil a celkem se mi líbil. Když se na něj podíváte, myslím, že to přežijete. Jen pozor na tělní tekutiny!/// Celkem 47%/// ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok na mna urobil dojem drsnostou,ale že potom,to skĺzlo do roviny totálnej sračky bolo evidentné.A herci,len som na pchybách či to boli herci,alebo režiser zvolal rodinu,alebo ich pobral z ulice.Scenárisicky totálne zlyhal,ale hlavne tam bolo vela debilných situácii,ktoré by sa normálne nemohli stat.Tu zombie nehrýzli,ale pluli na ludi krv.To bola pre mńa novinka a tým pádom to nebola zombie ale lama.Totálne nechutný film,plný neskutočných kravin.Je to velmi drsný film s velmi silným gore.Tie postavy sa neskutočne sprosto chovali aj dialogy boli trápne a spracovane to bolo velmi amatersky. ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Na to, že tento film vydal Asylum je to vcelku slušný zombie film. Akcia, príbeh a gore tiahnu celý film. Herecké výkony sú slabé, dialógy sa dajú ale nič prevratné to nie je. O postavách vieme pár info a to stačí. Je tu aj pár podarených vtipov. Čo sa týka zombie, tak ty sú rýchli a majú celkom fajn masky. Na čom sa nešetrí je brutalita. Niektoré scény vyzerajú až extrémne biedne ale čo čakať od Asylumu. Film môžem odporučiť ale vypnite mozog a berte to len ako akčný výplach inak si film neužijete. Priemerný zombie B- film na Asylum. Celkové hodnotenie za mňa je 50%. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Vcelku směšné... Obal klame, zápletka je jednoduchá.... Živé postavy postupně rychle umírají, ale přesto je to pro svoji celkem krátkou délku strašně zmateně natočené. Efekty nic moc. Navíc mě lezlo na nervy to vykrádání G. A. Romera a jeho zombies vytahující vnitřnosti z břicha oběti. No nejvíc mě asi potěšil úplný začátek, který je prostříhán titulkama. Jinak tento film nedoporučuju nikomu, dokonce ani skalním fanouškům tohoto žánru.... Jen na vlastní nebezpečí!!! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

jelikož mám ve filmech slabost pro zombíky (a že jich tu bylo, fešáků uslintaných) a vězeňské prostředí, možná trochu nadhodnocuju, ale už za ty superhlášky a superšavle prostě pod tři jít nemůžu... obrnit se proti tuposti několika scén a je z toho šedesátiprocentní béčko jak vyšitý. [3. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama