Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Asylum se pustilo i do zombie žánru a vizuálně to dopadlo docela dobře. Je vidět, že se všichni při natáčení bavili a ztvárnili tyto hladové ohavnosti s náležitým respektem k žánru. Jenomže jak už to u této společnosti bývá, s plnou otevřenost zklame naprosto příšerný scénář a v hraných scénách mimo zombie občas viditelné amatérské herecké výkony. Zkrátka a dobře, dobrý námět ale špatné zpracování. Na tomhle mělo dělat studio, který lpí už na dobrém scénáři a dokáže dát výrobě pořádný rozpočet. Mohl to být lepší biják. Jediné co snad překvapí je zakončení příběhu. Mění typicky zaběhnuté happy endy, ale na celkovou celistvost je to hodně málo. ()

demented odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočná blbosť. Čo by sme ale mohli očakávať od spoločnosti Asylum, ktorá tento a mnoho ďalších skvostov s hrdosťou zastrešuje, že? Dynamické titulky s prevarenými trikmi síce dávajú tušiť aspoň trošku zábavy, ale chyba lávky. Má cenu vyjadrovať sa k deju? NIE. Jeho tuposť, nelogickosť konania jednotlivých postáv či dementné scénaristické výstrelky a odbočky sú donebavolajúce. Strach a hrôza ma zachvátila, keď som sa pozrel na hodinky a zistil že film bude trvať ešte 40 minút (a to jeho celková stopáž je len okolo 78 min.) V prvej polovici si užijeme pľuvania krvi, no a v tej druhej aj trochu tej rezničiny, ale neskutočne odfláknuté masky a triky (a to nezmieňujem ´"vynaliezavú" réžiu) to celé posielajú dva metre pod zem - teda tam, kde mal skončiť aj tento film. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok na mna urobil dojem drsnostou,ale že potom,to skĺzlo do roviny totálnej sračky bolo evidentné.A herci,len som na pchybách či to boli herci,alebo režiser zvolal rodinu,alebo ich pobral z ulice.Scenárisicky totálne zlyhal,ale hlavne tam bolo vela debilných situácii,ktoré by sa normálne nemohli stat.Tu zombie nehrýzli,ale pluli na ludi krv.To bola pre mńa novinka a tým pádom to nebola zombie ale lama.Totálne nechutný film,plný neskutočných kravin.Je to velmi drsný film s velmi silným gore.Tie postavy sa neskutočne sprosto chovali aj dialogy boli trápne a spracovane to bolo velmi amatersky. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak zle bych to v žádném případě neviděl. Od začátku do konce je to brutalita a nechutnost žádná nudná omáčka než se začně něco dít. Do přísně střežené věznice přivezou vězně ,co před tím vyvraždil nákou rodinu ,ale pro sebe mu už nezbyl náboj. On tvrdí že byli nakažení nákým toxinem a stali se z nich krvelační zombi. Moc mu to nikdo nevěří až na úřad pro náký zvláštní záležitosti. Který to má na svědomí ,tak ho pro jistotu dají převézt do oné věznice ,jenže on je jaksi mimo pořád kašle až začně blít krev. Pohledná blondýna z onoho úřadu ho přijede vyslechnout ,ale už ho nezastihne živého. A rázem je jisté že nákaza se neskutečně rychle šíří a nezbývá než vyhlásit karnaténu. A začíná boj kdo z koho Vězni se začnou měnit stejně jako dozorci a vzájemně se požírají . Místy opravdu brutalita. Jsou tam i civilisté ,ale ani ty neujdou ochutnávce zombi a tak tu máme i zombi děti. Konec je poměrně solidní a dle mého hodně povedený a hlavně bez happy endu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +prostředí věznice, přeměna v zombie -hodně laciná akce/// Mám chuť dát o hvězdičku víc. Je to příjemná a standartní hororová zombie podívaná. Která se bez problému svými efekty vyrovná starším filmům. A to není urážka. Vždyť starší filmy se nebáli jít do detailu. A zde pár nechuťáren taky uvidíte.Tahle část filmu je v pohodě, stejně tak i příběh. V němž převezou nakaženého do věznice a to je ideální ráj pro zombie film. Není kam utéct a tak. Stejně tak i samotný přerod je zajímavý, zábavný. Jen herci jsou docela jednoduše typizovaní: velitel věznice, jeho pobočník, jeho syn, doktorka, vězeň. Zaškatulkování obravdu obyčejné. Ale zas skuste něco vymyslet a nenatáhnout stopáž na 2 hodiny. Takle je z toho příjemných 80 minut a to se taky počítá. Ovšem problém nastane při akci. (a to je taky důvod proč dám jen 2*) Akce je směšná, laciná a obyčejná. Ten potenciál co si film budoval celou dobu je rázem v tahu. Minimálni pohledy typu výstřel->roztřelený mozek. Akce probíhá tak, že si strážník párkrát zafluše z brokovnice (zvuky tady nebudu rozepisovat) a přesto se na něj valí další houf zombíku a mrtvolky nikde. Stejně jsou na tom i lekačky a trapně působí i snaha přeživších o záchranu. Jejich dialogy a chování je dosti nelogické. Přesto film nezavrhuji, dobře jsem se u něj pobavil a celkem se mi líbil. Když se na něj podíváte, myslím, že to přežijete. Jen pozor na tělní tekutiny!/// Celkem 47%/// ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama