Reklama

Reklama

Captain America: První Avenger

  • USA Captain America: The First Avenger (více)
Trailer 2

Steve Rogers je idealistický mladík, který touží vstoupit do armády a pomoci Americe porazit nacisty. Nemá však nejmenší šanci, je neduživý a odvodové komise po celé zemi ho odmítají. Při jednom z pokusů si jeho vytrvalosti a zarputilosti všimne doktor Abraham Erskine a nabídne mu účast v tajném vojenském experimentu, jehož cílem je vytvořit pro Ameriku skupinu supervojáků. Ze Steva se tak stane dokonalá lidská bytost. Na boj s nacisty přesto nedojde. Objeví se mnohem větší a nebezpečnější nepřítel, tajná organizace Hydra, vedená všehoschopným gaunerem Johannem Schmidtem, který má svůj vlastní plán na ovládnutí světa. Jeho součástí má být i tajná formule doktora Erskina na výrobu supervojáků. Steve dostane štít, který se stane jeho poznávacím znamením, a se skupinou vojáků, které zachránil ze zajetí, začne likvidovat základny Hydry. Přinese mu tato mise nesmrtelnost, nebo smrt? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

kamigava13

Hele, třeba Diane Kruger v Hanebnych panchartech, s tou svojí němčinou. Komediální talent. A Anne Hathaway v Ďábel nosí Pradu, tam je skvělá ( no vidíš a sekunduje jí zad ten Tucci:-)

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

kamigava13

Ujetá nevím. Me se prostě na chlapech líbí hezké ruce, s pěknými nehty. A mám rada charismatické herce, kteří hrají nejen pusou, ale používají gesta. Teď budu na csfd za místního rukovýho úchyla 🤣🤣🤣🤣🤣

na příspěvěk reagoval kamigava13

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

kamigava13

Aha, Semtex Blues jsm neviděla, ale hrál skvělýho nájemnýho vraha v Případ pelikán s Robertskou. Tam jak motá to lano v kině do kyblíku s pop-cornem, opět je vidět ta práce těch elegantních rukou, prostě chlap co má krásný ruce.

na příspěvěk reagoval kamigava13

kamigava13

kamigava13 (hodnocení, recenze)

Kodousek

líp bych to nenapsal :D jedu to teď furt dokola! "Who’s strong and brave, here to save the American Way?
Who vows to fight like a man for what’s right night and day?
Who will campaign door-to-door for America,
Carry the flag shore to shore for America,"

na příspěvěk reagoval Kodousek

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Ratemus

U nás doma uz zdomacněla hláška. "Stevene, chcete zabíjet nacisty?" Muž si nepamatuje jeho jméno tak vždycky říkám, že tam hraje prof. ERSKIN

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

kamigava13

First Avenger mám z celého MCU asi nejraději,  je to takové o naději, ta písnička je prostě chytlavá jak blázen, Stanley Tucci jako prof. Erskin, miluju toho herce, má takový smutný a upřímný oči a hrozně hezký ruce, kterýma pořád gestikuluje.

na příspěvěk reagoval Ratemus, kamigava13

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Pro mě nesmírně těžké hodnocení, protože mám těžkou averzi vůči všemu, co zavání "náckami". Musím však uznat, že je to docela dobrý film, místy silně "dušínovský", ale nakonec proč ne. On ten první Avenger to asi neměl mít příliš snadné, těžko se prosazoval a vlastně i ten padouch na tom byl lépe než on. 

Těžce jsem zápasila sama se sebou, opravdu hodně jsem filmu chtěla dát nálepku "odpad", ale odolala jsem pokušení. 

Charakterově je Captain Amerika prostě dokonalý hrdina. Polibek před jeho skokem na kolo letadla byl až nechutně klišoidní, ale Tommy Lee Jones to dokázal napravit svým:"Já tě líbat nebudu."

Není to film, který bych prahla vidět opakovaně, ale střední hodnocení si v mých očích zaslouží. 

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Kapitán Amerika: trilogie mě úplně dostala, především úžasný Sebastian Stan, kterého po boku "Lokiho" a "Wolverina" považuju za nejzajímavější charaktery, které jsem v Marvel filmech viděla.

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Nikdo, kdo ví, v jaké době a za jakých podmínek Cap vzniknul, by si na proamerikanismus nestěžoval. Naopak by bylo docela fajn, kdyby Češi též měli takového hrdinu. Jenže my si holt musíme vystačit se Švejkem...

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

do zbierky fajn. Už sa teším na neďeľu v HD. Inak nezúfajte z toho ProAmerikanizmu. Ja to aj kus chápem. Len sa bavme a kašlať na politiku. Hollywood za USA skazonosnú politiku aj tak nemôže.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jasné, ale že ho ta "kostka" vcucla, takže může být teď v jiném Světě :)

Související novinky

Harrison Ford je nový generál Ross

Harrison Ford je nový generál Ross

15.10.2022

MCU se po premiéře snímku Black Panther: Wakanda nechť žije a s nástupem nového roku překlopí do páté fáze, spolu s tím nás pak čeká pochopitelně hromada nových filmů, seriálů, a samozřejmě i postav.… (více)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (více)

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Čtvrtý Kapitán Amerika potvrzen

Čtvrtý Kapitán Amerika potvrzen

18.08.2021

Čtvrtý díl filmové série Kapitán Amerika od studia Marvel má oficiálně zelenou. Hlavní roli nového Kapitána pak ztvární Anthony Mackie, jenž přebral štít i roli po Steveu Rogersovi v seriálu Falcon… (více)

Reklama

Reklama