Reklama

Reklama

Pátek třináctého 6: Jason žije

  • Česko Pátek třináctého: Jason žije (více)
Trailer

Jako dítě si Tommy Jarvis zkoušel jaké to je, když jiní umírají a tak zabil Jasona Voorhese. Stal se tak postrachem okolí jezera Crystal Lake. Jenže nyní, po nějakém čase si Tommy není vůbec jistý zda je Jason opravdu mrtvý. Jediná možnost jak se ujistit, je vykopat jeho tělo a tak se s přítelem jedné noci vydá na hřbitov. Bohužel pro Tommyho, a především jeho přítele, najdou namísto seschlé mrtvoly Jasona v plné síle, který se jako zázrakem vrátil! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jason je více než živý a je připraven i v tomto šestém pokračování každému teenagerovi v dosahu jeho mačety dokázat, jak moc. Potěšily mě narážky na různé filmy (bondovky, Frankenstein) nepotěšila mě korektnost (z vražd nemáme tolik, jako v předchozích dílech, žádné nahé scény). Nicméně i tento šestý díl má co nabídnout a já už pošesté dávám prakticky to samé hodnocení - čtyři hvězdy. Tahle série má něco do sebe… ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Spolu s trojkou je tenhle díl určitě nejlepší. Jason potvrzuje, že i po zásahu bleskem je ve skvělé formě. Znovu je nemilosrdný a potenciál své mačety využívá na maximum. Navíc je v tomto díle i trocha černého humoru. Zároveň je však cítit větší osobitost, ale co především - brutalita s perfektním gore. Šestka se tak stala špičkovou krvavou zábavou, kde se Jason ukázal v tom nejlepším světle. __Nejlepší díl série a nejlepší slasher všech dob. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Pripadalo mi, jako by timto filmem probehl nejaky cenzor. Minimum vrazd na kameru, zadna prsa, zadna sprosta slova... Film se docela lisi od jinych, hlavni roli tu hraji 4 skupinky... tabornici, tommy a megan, polozmatena policie a samotny Jason. Jason jde uz z kultovni vraha prechazi na sci-fi nesmrtelnou postavicku... Na jednu stranu urcite dobre, na druhou mozna spatne. Tentokrat me docela zklamala hudba a zvuk vubec.... Co se samotneho hodnoce ni tyka, Jason se uz vytasil v lepsim svetle, ale take v horsim.... prumer. Uz se tesim na sedmy dil :D ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jsem rád,že komediální náznak nedělá z Jasona blbce a nedělá nějaké trapné vtípky,jak to,už u komediálních hororů bývá. Přdvládá tu opět hodně postav na vyvraždění,na pár vražd si mákl. Rozmlácený obličej,tři hlavy sekne naráz. Konec se liší od předchozích dílů,žádné pobíhání po chatce,ale myslím,že jeden díl s komedíí bohatě stačí. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jason žije a s ním obživla pátým dílem mírně skomírající série. Nemůžu si pomoct, po asi nejlepší trojce, je právě šesté pokračování Vorheesových eskapád pro snižování lidské populace mým nejoblíbenějším Pátkem, spousta awesome as fuck scén, Jason krutej a nemilosrdnej, že se i stará Vorheesová musí otáčet v hrobě, a ani ta temná atmosféra, která musela ustoupit před odlehčeným tónem do pozadí, mi tu vůbec nechyběla (no možná malinko). Ale ani jedna nude scéna?! Podvód! :-) ()

Galerie (119)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení trvalo 40 dní. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno