Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (347)

themic 

všechny recenze uživatele

Klasika. Člověk od filmů tohoto typu nemůže moc očekávat, protože je to většinou jen o scénách plných klišé atp.. Tento film je hlavně o tancování a myslím, že je to zpracované celkem dobře. Musim říct, že choreografie byla zpracovaná skvěle, ale to je asi jediný co v tom filmu je na úrovni, takže nic víc v tom nehledejte. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Do série Let's Dance se mi dost dlouho nechtělo. Tyhle filmy mají jednu velkou vadu na kráse, a tou je stupidní scénář, klišoidní závěry a hloupé dialogy - živým důkazem toho byl 3. díl, který jsem si pustil jako první z celé série (no dobře, dobrovolně jsem si to sám nepustil, byl jsem donucen :)) Musím ale uznat, že taneční choreografie jsou povedené. U Let's Dance 2 šla oproti 3. dílu úroveň nahoru. Taneční stránka sice byla podle mého malinko chudší než u trojky, za to však měl film poměrně solidní příběh, který se mladým divákům prostě líbí a který zvedá rating filmu nahoru. No jelikož dávají v kině čtvrtý díl, který podle traileru docela nabudil, musím si doplnit vzdělání (první díl) a pak hurá do kina :-) Jinak Let's Dance 2 hodnotím ve skrze pozitivně, trapné scény nebyly zas tak do očí bíjící a taneční scény povedené. Takže když přivřu obě oči a zacpu si noc, nakonec vytlačím takové hodnocení, které přisuzují filmu těsné 4 hvězdičky. 70% (with J.) ()

Reklama

Bart 

všechny recenze uživatele

O co byla jednička horší než běžná produkce hudebních a tanečních filmů, o to je dvojka ještě horší než jednička. Dvojka totiž navíc ještě postrádá poutavý příběh. Rolička hlavního hrdiny z jedničky (Channing Tatum) byla naprosto zbytečná. Celý film se dá charakterizovat slovy Street Dance. O tom to opravdu tentokrát je. Ale bohužel jen o tom. Jen pro skalní. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17,5miliónaTržby USA $58,017,783Tržby Celosvetovo $148,424,320Tržby za predaj DVD v USA $21,502,700 //počet predaných kusov 1,292,944║ Je to taká umelá cukrovinka bez nejaké zaujímavejšieho deju ale za to tanečne - choreograficky zvládnutá, takže som sa nemal šancu nejak výdatnejšie nudiť. /55%/ ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se nedá moc hatovat, ale je to stále dost slabé. Dějově je to až moc blbé, a dance offů tu taky zrovna moc není, a když už tu nějaky je, tak není zase tak kulervoucí. Tedy až na ten poslední, který se odehrává v dešti a je i velice zajímavě nasnímany ... jo a taky hlavní aktérka je strrrrrrašná kočka ! ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Když Andie (Briana Evigan) tančí na konkurzu, tak si během tanečního čísla sundá čepici. V dalším záběru ji má ale zase na hlavě. (Duoscop)
  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)
  • V závěru filmu je možné si všimnout, že Moose (Adam G. Sevani) má v každém záběru kšilt čepice na jinou stranu. (Roland Sands)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama