Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (347)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17,5miliónaTržby USA $58,017,783Tržby Celosvetovo $148,424,320Tržby za predaj DVD v USA $21,502,700 //počet predaných kusov 1,292,944║ Je to taká umelá cukrovinka bez nejaké zaujímavejšieho deju ale za to tanečne - choreograficky zvládnutá, takže som sa nemal šancu nejak výdatnejšie nudiť. /55%/ ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Po všech těch dramatech jsem se rozhodla sáhnout po něčem odlehčenějším a mojí volbou bylo zrovna Let´s dance 2, jedničku jsem viděla a byla sem zvědavá na dvojku. Navíc jsem příznivcem tance a obdivuju ho v jakýkoli formě.... Myslim si, že to co sem chtěla, jsem získala - bylo tu dostatek tance, hudby, jiskření mezi těma dvěma, ale hlavně teda ten tanec... hrozně ráda se dívám na ty choreografie... bylo tu kapánek dojetí a to mi stačilo. A i když příběh je tu vlastně minimální, tak mi byla hlavní herečka velmi sympatická a celkově to bylo fajn pokoukáníčko. Já sem se zabavila a závěrečný tanec, jako vždy super - navíc v dešti, rozhodně přidává na efektivnosti. Sice není úplně reálné porazit ty nejlepší, ale za to jde o vytoužený cíl, no ne? A já můžu jen tiše závidět nad těma kouskama, co předváděj, protože tohle vážně nikdy umět nebudu. No a samozřejmě polibek a adios. ()

Reklama

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Hehe, ani se nemusím dívat na reakce. Je mi jasné, co tam bude: Stokrát viděný děj, natvrdlej scénář, mizerní herci a tak dál... A něco na tom je. Ale koneckonců - to bylo snad jasné jen při pohledu na plakát, ne? Očekávaně bylo po dvaceti minutách jisté, jak film skončí. Pustil jsem si to jako odpočinkový biják se skvělýma tanečníma výkonama a dostal jsem, co jsem chtěl... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Pri týchto tanečných filmoch sa nikdy nenudím a Step Up 2 priniesla niekoľko skvelých tanečných prvkov či breakdanceových alebo rôznych iných........................ Soundtrack Aaron Zigman: 1. Low - Flo Rida/T-Pain [3:50] ,2. Shake Your Pom Pom - Missy Elliott [4:00] ,3. Killa - Cherish/Yung Joc [3:50] ,4. Hypnotized - Plies/Akon [3:08] ,5. Is It You - Cassie [3:57] ,6. Can't Help But Wait - Trey Songz/Plies [3:24] ,7. Church - T-Pain [4:00] ,8. Ching-a-Ling - Missy Elliott [3:38] ,9. Push - Enrique Iglesias [3:28] ,10. 369 - Cupid/B.o.B [3:31] ,11. Impossible - Bayje [4:08] ,12. Lives in Da Club - Sophia Fresh/Jay Lyriq [3:28] ,13. Girl You Know - Scarface/Trey Songz [4:15] ,14. Say Cheese - KC [4:05] ,15. Let It Go - Brit & Alex [3:21] ,16. Ain't No Stressin - Montana Tucker/Sikora/Denial [4:19], ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nemohu říci, že by mě film dokázal nějak hodně zaujmout, ale to beru trochu jako svou chybu, měl jsem se asi před zhlédnutím filmu podrobněji seznámit s popisem děje. Já jsem tedy očekával, že to bude o tancování, ale nečekal jsem, že tou hudbou, na kterou se zde tančí, bude hip hop, ke kterému mám velmi silnou averzi. Ale naštěstí film není jen o tanci, a ty pasáže, v nichž se netančí a nehraje hip hop byly docela zajímavé a koukatelné. Zkrátka tohle je film o tom, jak jedna holka konečně dokázala najít ty správné kamarády, tu správnou partu, a zřejmě i svou velkou životní lásku. Jako film to tedy není špatné, ale na můj vkus to bylo jaksi o ničem, prostě takový film, který si jen pozvolna plyne a který nepřináší nic nového či zajímavého, jediné, co zde může zaujmout je právě ten hip hop a tanec na tuto hudbu, ale pokud tento životní styl a tuto hudbu nemám jako divák rád, tak bohužel nemohu film považovat za jakkoliv vydařený. Zkrátka to vidím jako průměr, který nenadchl, ale ani nezklamal, dalo se to bez jakýchkoliv problémů dokoukat a to je asi to nejdůležitější. Herecký ansámbl byl potom hodně sympatický a i díky hercům to tedy bylo o něco málo stravitelnější. Jak už jsem napsal, je to z mého pohledu průměrný filma jako takovému mu tedy uděluji tři hvězdy. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Když Andie (Briana Evigan) tančí na konkurzu, tak si během tanečního čísla sundá čepici. V dalším záběru ji má ale zase na hlavě. (Duoscop)
  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)
  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama