Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Zayl 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o remake v pravém slova smyslu. Kromě společného názvu a tématického zasazení, nenajdeme téměř žádné další souvislosti. Horší ale je, že tahle vyvražďovačka dojíždí na absenci zajímavého vraha, což je obyčejnej týpek v kšiltovce, přičemž vraždy samotné jsou většinou offscreen. Škoda, likvidace teenagerů může být pěkná zábava, ne však na maturitním plese s ratingem PG-13. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný hororový remake a snůška všech myslitelných vyvražďovacích klišé (především falešných poplachů a nefunkčních lekaček) kromě povinného ukázání koz, která děsí jen svou povážlivou prvoplánovostí. Asi takhle - dole je ples, nahoře vrah a vrah zoufale nenápaditě zabíjí každého, kdo k němu z plesu zabloudí. Tedy on ani originál nebyl nic složitého, ale aspoň nabídl tajemství obestírající identitu a motiv vraha, které tady ale od začátku známe a tak do poloviny filmu jsem odmítal věřit, že to je vše. Bylo to vše. Jednu hvězdu zato, že to i přesto rychle a víceméně bezbolestně uteklo a za luxusní plakát. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Slasher zaujímavý tým, že identitu vraha poznáme od začiatku a ktorý ako maskovanie používa maximálne šiltovku je, oproti originálu kde na prvú vraždu sme museli prečkať dve tretiny filmu, v celku slušným prírastkom do rodiny teenagerských vyvražďovačiek. Napriek nie veľmi sympatickej hrdinke máme možnosť počas celého filmu sledovať celkom schopné počínanie vraha čo rozhodne považujem za plus a preto tomu dávam o stupeň lepšie hodnotenie ako originálu. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Pomerne veľké fiasko. Miestami komédia, miestami paródia, pár ľakačiek, naivný scénar, skromné prevedenie - proste priemerná teenegerská "vyvraždovačka", ktorej nechýbaju sukne a ani uhladený mladíci. Lákavý plagát, 90min a daná téma (mimochodom premárnený potenciál) hrajú v prospech filmu. Osobne? veľké sklamanie... 3/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zaláskovaný učitel bodá jak vzteklá vosa, maturitní ovce si za ním spořádaně chodí do třetího patra na porážku a než liknavá policie učiní nějaké opatření, bude jediným živým v okruhu 100 metrů snad jen senilní vrátný na hotelovém parkovišti.. Nikterak inovativně vyplněný mustr "Mladí, krásní, brzy mrtví", s akutním nedostatkem napětí i krve, kdy vrah občas píchá (nožem) své oběti tak něžně, že jim ani neprotrhne košili.. I když tady musel hrát poldu, co by neuhlídal ani vlastní dítě na pískovišti, předpovídám Idrisi Elbovi zářnou budoucnost.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama