Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl možná nejslabší film. Když už je tady nějaký vtip, tak je převzatý z minula nebo neni zábavný (možná až na ligu houmíků). Minulý celovečerák se mi vcelku hodně líbil, ale tohle neni ani zdaleka typická Futurama, jak si jí pamatuju nebo chci vidět. Zase abych neházel jenom špínu, tak příběh je asi nejlepší a je docela zajímavý. Jen škoda, že je to celkem bez humoru. Na druhé podívání lepší dojem. -"Hey, Fry! Long time, man." -"Hey, Hutch! What have you been up to?" -"Same old, same old. Searching the dumpsters, protecting my thoughts with tin foil, peeing myself." ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Poslední kousek do DVDtéky Futuramy... opět ve stylu jako jeden seriálový díl, roztáhnutý na hodinu a půl, vystlaný zkomplikováním děje a postranními příběhy (které však nebyly tak výrazné jako v předchozích). Fanouškovi Futuramy, jako jsem já, to celkem zábavu přinese, ale není to nejsilnější kousek, spíš průměr... ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Futurama film, dvě hvězdy jsou možná přehnané, ale ne zas tak moc. Pár zajímavých fórů se tu najde, snad možná i tak deset, ale z většiny těch ostatních cítíte pouze snahu být vtipem, často prostě projdou, "ha, tady jsem se měl zasmát", řekne si divák a jede se dál, někdy ty situace zavání i trapností. Opět je tu silná recyklace. Futurama má celkově méně stálých postav než Simpsonovi, takže se i rychleji okoukaly. Konec je sice dobrý (jako i u ostatních Futurama filmů), opět i lehce zamrazí ("Homo sapiens? Myslel jsem, že zachováváš jen DNA ohrožených druhů"), možná, že i tenhle díl působí "nejfilmověji", ale celkově je to prostě vyčpělé, nemá to šmrnc. A to jsem si myslel, že se Futurama po překvapivě velmi dobrém třetím filmu zase zvedá k výšinám, které nepamatuje tolik let. Aspoň, že jsme se na konci tohohle filmu dočkali toho, na co jsme čekali po celé ty roky...ale spolu s tím přišel i pravděpodobně celkové rozloučení s touhle partou, fňuk. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Futurama jede! Asi každý se se mnou shodne, že tak vysoké úrovně jako měl seriál už poslední filmy nedosahují, přesto je to velký nadstandart a každý si v něm najde své... Myslím, že jestli je to poslední díl, tak je to důstojné zakončení této geniální a veskrzé mašťácké kultovky. Viva la Futurama!... ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ani by mi nevadily časté odkazy na fantasy, kdyby ale byl film i o něčem jiném. Je tu jen několikaminutové kopírování jednotlivých scén z například Lotra. Není to ale rozhodně vtipné! Děj je naprosto stupidní. Člověk málem ani neví, proč hrdinové dělají, co dělají. Film ubíhá, ale jakoby trval dvakrát tak dlouho. První Futurama film byl příjemný omyl, ale od něj jdou věci k horšímu a horšímu. Film od filmu je to trapnější a nepovedenější. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Členkou Vrchního soudu je také žena jménem Sagal. Jedná se o Katey Sagal, neboli hlas Leely. (HellFire)
  • Název filmu je odkazem na název hymny amerického letectva Into the Wild Blue Yonder a dokumentární film The Wild Blue Yonder. (artuš)

Reklama

Reklama