Reklama

Reklama

Phineas & Ferb

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2007–2015), 49 h 25 min (Minutáž: 11–45 min)

Hrají:

Vincent Martella, Ashley Tisdale, Thomas Brodie-Sangster, Jeff "Swampy" Marsh, Caroline Rhea, Dan Povenmire, Dee Bradley Baker, Barry Bostwick, Tim Curry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(222)

Poprvé na DVD uvidíte filmy Nejlínější den v životě a Léto patří nám všem, u kterých se královsky pobavíte. Je letní slunovrat, nejdelší den v roce, a Phineas a Ferb si ho chtějí ještě prodloužit, a tak se rozhodnou, že obletí celý svět, budou sledovat slunce a domů přijedou těsně před soumrakem. „To není možné,“ řekne na to Buford, ale oba neohrožení hrdinové dokáží, že opak je pravdou. A tak začíná cesta, během níž Phineas a Ferb prosviští Tokyo, Himaláje i Paříž. Ve „městě lásky“ by Candace chtěla překvapit Jeremyho, který tu je na dovolené. Dr. Doofenshmirtz zatím zajme Majora Monograma a jediný, kdo ho může zachránit, a překazit tak Doofovi zlomyslné plány, je Perry (alias Agent P.) Ve filmu Nejlínejší den v životě Candace vyděsí zpráva, že její bráchové chtějí strávit den slastným nicneděláním! Perryho navíc překvapí nový vynález doktora Doofenshmirtze. Ať už se Phineas a Ferb honí po celém světě anebo se pouze oddávají lenošení, jedno je jasné... s nimi se člověk nikdy nenudí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě zaujal pouze jedinou věcí. Model hlavy jejich sestry je totiž naprosto stejný, jako bývala postavička holčičky v legendárním Cartoon Network seriálu 2 Stupid Dogs! EDIT: Tak jsem dal těmhle dvěma bráchům šanci a hle, ona je to celkem sranda. Speciálně oceňuji zpěvné části, ať už originální písničky (výborná byla hip hop parodie "Tancuj veverko") nebo výbornou "znělku," která představuje "Dutošvarcovu ďábelskou korporaaaaciiiii". Na pobavení to stačí a hodnotím lehce nad průměr... Upravuji na plný počet. Jednoho líného odpoledne dávali na Jetix maraton těchto bratrů a já se na tom zasekl. Musím velmi vysoko hodnotit také český dabing, který se skutečně povedl. A Dutošvarc je skutečně geniální postava. Je to tak trhlé a zábavné a naprosto to vybočuje ze současné animované tvorby Disney Channelu... ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Místy trochu tupé, animace příšerná (i když musím ocenit Phineasovu trojúhelníkovou hlavu - kdyby to bylo výtvarně více do umění a chtělo to mít nějakou hloubku místo pastelových barviček, kam se člověk podívá, bylo by to o hvězdu výš rovnou) a celé je to zkrátka Disneyovské. Co mě drží od toho, dát odpad! je, že to vlastně AŽ TAK tupě Disneyovské vlastně není... Ptakopysk je geniálně napsaná postava se vším všudy, je to svižné a v těch skoro třiceti minutách se najde klidně až na pět celkem vtipných scének. Takže - kdyby každý díl nebyl prakticky úplně Pokémonovksy stejný, možná bych se přiklonil i ke čtyřem... ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jede to na stále stejně vlně (jak už tak u seriálů bývá), ale mě to prostě baví. Jde především o to, že si to dělá skvělou srandu ze všech možných filmů, kde vystupují geniální zločinci, tajní agenti a tak. A protože jsou tvůrci očividně inteligentní, tak nám servírují jeden vtip lepší než druhý. Na odreagování a pobavení dokonalá záležitost. 90% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkal, co je to za pitomost, jelikož už ta úvodní znělka nazpívaná nějakým českým Emanemem mě dost odrazovala. Ale pak jsem zjistil, že je to docela legračně uhozený příběh plný satiry a parodie a hlavně super sci-fi a špionážní animák. A trochu jsem zalitoval, že nic takového nebylo v době, kdy bych na to s chutí čuměl jako tehdejší cílový divák, totiž někde na tom slavným přerodu mezi dítětem a puberťákem, kdy hlas byl pořad jako u víly Amálky, ale chlupy už rašily se všech sprostých zákoutí mého těla. ()

KaKKashi 

všechny recenze uživatele

Největší pecka z Jetix, či Dysney chanel. Stojí za to to nevzdat, pár dílů stálo dost za prd, ale pak seriál doslova nabere dech a začne těžkej příval zábavy, a to u seriálu pro děti nečekám:) Vaše děcka to budou milovat a vy na to budete koukat s nima. A scifi díly stojí za to. Je to sranda, vtipný písničky občas, spousta kulturních narážek, či parodií, je to příjemná změna oproti standartní produkci disney chanel.P.S. Díl když postaví stroj času mě dostal ()

Galerie (317)

Zajímavosti (22)

  • Jarret Reddick, frontman kapely Bowling For Soup, ktorá nahrala úvodnú znelku, dabuje v seriáli Dannyho zo skupiny Love Händel. (GTS_PUNK)
  • Město Danville, ve kterém se seriál odehrává, se jmenuje po režisérovi Danovi Povenmirovi, stejně jako Danny, člen skupiny Love Händel, kterou se snaží pro výročí svatby jejich rodičů Phineas, Ferb a Candice znovu spojit, je také pojmenován po režisérovi. (Elbarto08)
  • Isabella, černovlasá dívka, zamilovaná do Phinease, je pojmenována po dceři režiséra Dana Povenmira. (Elbarto08)

Reklama

Reklama