Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Další "romantická komedie" o tom, jak dívka ze zapadákova, sní svůj sen a jednoho dne se rozhodne si ho splnit, ale bohužel to nedopadne tak, jak si to představovala. Snímek má téma, kterým se zabýval už nespočet jiných filmů, ale tento je samozřejmě opět něčím výjimečným. Nějaký smysl v tomto filmu hledat nemůžete, zde si můžete pouze pobrukovat do rytmu hudby a mít hodně otevřené oči, abyste se mohli pokochat výběrem ostatních tanečnic :) Tento film je pro mě jen dalším z mnoha, u kterého si vždy pustím znovu jen ty taneční scény. Zbytek ne :) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Duane Adler, Nicole Avril .. Co vám budu nalhávat, těch relevantních 50% zaokrouhluji nahoru za úžasně roztomilou a především pohyblivou Mary Elizabeth Winstead. Jednorázovka podle nejzaručenější filmové šablony, přesto i proto mlask. ()

Reklama

Skip odpad!

všechny recenze uživatele

Pitomá selanka o holce, co chtěla na taneční školu a po počátečním neúspěchu a práci v tanečním klubu se jí to nakonec co? No jasně. Herecké výkony podprůměrné, dialogy jak z nějaké telenovely. A ten tanec? Nejsem na tanec odborník, ale nic tak úchvatného, abych musel být ve finále v rauši, jsem nezaznamenal. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Provokativní a velmi sexy. Ačkoliv film působí dojmem neexistujícího scénáře tak je to snad poprvé co mně to ani trochu nevadilo. A proč to nevadilo? Chybějící scénář tu nahradila talentovaná a do rytmu skladby Just dance od excentrické Lady Gaga vilně vlnící se kráska Mary Elizabeth Winstead. Tohle mě dostalo. ()

jawesy 

všechny recenze uživatele

U mě jsou to tři hlavně proto že mám slabost pro hudební (taneční) filmy. Jinak mi to příjde jaksi nedotáhnuté, opatrné nebo co. Nejde zrovna o strhující dílko každopádně, jako plus bych viděla závěr ve kterém autoři zbytečně neprotahovali finále a nenutili diváka sledovat 30 minut dramatického závěrečného tance kdy se vše stihne na poslední chvíli. Z tohoto filmu jsem jaksi na rozpacích, stavba vystoupení v tanečním klubu byla velmi zajmavá ale celkově děj trochu umíral. Prostě tenhle film asi jen pro příznivce hudebních filmů. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama