Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitný magnát Hamilton Lux stavil na rozvoj starosvetského prímorského letoviska Full Moon Bay, no pri plnení jeho zámerov sa stretne s nečakanými prekážkami. Daniel Wilder je rybárom už celý život a zároveň vlastníkom nehnuteľnosti, s ktorou má Lux veľké plány. Preto sa Lux rozhodne miestne vody zamoriť toxínom, ktorý usmrtí celý podmorský život, v snahe zlikvidovať rybársky priemysel a zbaviť sa tak Daniela. Žiaľbohu, chemické prostriedky na žraloky reagujú tak, že sa zvyšuje ich agresivita. Bez rýb na kŕmenie sa útočnosť žralokov na človeka rýchle zvyšuje. Lux využíva mediálnych kontaktov a snaží sa presviedčať, že útoky žralokov sú náhodné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co se hororů se zvířecí tématikou týče, tak jim věnuji docela velkou pozornost a asi ani nespočítám, na kolik jsem už napsal recenze. Především pak na ty, kde figurují žraloci. Tomuto kousku jsem se však již několik měsíců záměrně vyhýbal, protože mě odrazovala ta přepálená stopáž. Televizní film s více než 160 minutami – hrůzostrašná kombinace. Nakonec jsem ale stejně neodolal. Mrzké procentuální hodnocení na CSFD (12%) bylo jasným varováním, že ani tentokrát nepůjde o žádný klenot. I tento kousek je součástí Maneater Series. Čelisti tak opět zůstaly nepřekonány, ale zato se céčkové braky dočkali dalšího přírůstku do své početné skupiny. Asi největší ránu do palice by si zasloužili samotní scénáristé. Vzhledem k tomu že na to byli dva, si mohli dát alespoň trochu práce s vymyšlením nějaké originální zápletky. Místo toho se dočkáme dlouhatánské nudy, která navíc postrádá logiku a při většině scén bude divák jen nevěřícně zírat na obrazovku. Obětí je tu sice opravdu celá kupa (pomalu jsem se začal bát, že žraloci sežerou celé městečko a nikdo si toho za celou dobu ani nevšimne), nicméně ty nikomu nechybí a navíc většina z nich je na stejné brdo. Což se nakonec ukázalo býti ještě únavnější, než debilita jednotlivých postav. ()

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

Napriek uvalenemu scenaru a slabym hereckym vykonom som bol ochotny filmu dat aspon 1*, ale neskutocne premrstena stopaz este podporena reklamami komercnej tv a uvaleny koniec ma prinutili ist s hodnotenim este nizsie. Je smutne, ak je na celom filme schopna len herecka v ulohe vedkyne (fyzicky, nie hereckym talentom), ale nie dej, ci postavy, ci rezia. ()

Reklama

Cashville odpad!

všechny recenze uživatele

Scénky sa striedajú takmer so železnou pravidelnosťou. Najkôr pokus o nejaký dej, ktorý v okamihu zaklincujú prázdne dialógy a potom scénka ako niekoho roztrhá svorka žralokov pri plávaní alebo potápaní. Len aby sa umelo natiahla dĺžka filmu, čím asi chcel režisér vytvoriť dojem, že film má čo povedať a ukázať. Časom mi to prišlo až smiešne. Nerozumiem ako niekto môže natočiť niečo tak slabé. Zabitých 160 minút života. ()

Meteorista odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že v týhle sračce chlap, kterej je na lodi, řve na ženskou ve vodě: "Podej mi ruku!" Ovšem ta ženská se drží žebříku, kterej na tuto loď vede a přesto se snaží asi půl druhý minuty na tu jeho ruku dosáhnout. A díky tomu ji ten žralok dostane. Úplně sem to tý rybě přál, o jednu blbou pizdu míň. ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Šmarjá, to je tak blbý... :-D ženský jde o život, má po ruce žebřík a celou věčnost čeká, než jí vytáhne její mafiánskej milenec, který se zatváří jakoby mu žraloci sebrali vláček poté, co mu pichnu počítačově rozkoušou. Bože! A nejvtipnější je, že si to hraje na víc, než to je...donebevolajícípitomost! Btw taky jste si všimli jak je Murray Abraham podobný Tonymu Amendolovi? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama