Reklama

Reklama

Přání smrti

  • USA Death Wish (více)
Trailer 2

Lékař Paul Kersey (Bruce Willis) má všechno, co si jen člověk může přát – zajímavou práci, krásnou rodinu a nádherný domov. S násilím se setkává pouze na operačním sále pohotovosti, kde pracuje jako chirurg. Jednoho dne se však všechno změní. Po brutálním napadáním v jeho vlastním domě, manželka (Elisabeth Shue) umírá a dcera (Camila Morrone) zůstane v nemocnici ležet v kómatu. Hroutí se mu celý svět a policie jen bezmocně krčí rameny, protože podobných případů řeší desítky denně. Poháněný touhou se pomstít, Paul vezme zákon do vlastních rukou a ozbrojený vyráží do ulic, aby nevinným životy zachraňoval a zločincům je bral. Chicago má nového hrdinu, který věří, že spravedlnost ještě existuje. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (412)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slyšel jsi někdy někoho uhořet?" Tak neslyšel a nezaslechl jsem to ani v tomto snímku. Jinak si ovšem myslím, že v ideálním světě policie pachatele odhalí, státní zástupce obžaluje, soudce odsoudí a bachaři mu to spočítají. Žiju však ve světě, kde to až tak dobře nefunguje a každý iniciativní Smrťák se hodí. Ono na tom sice nebylo nic originálního, ale potvrdilo se mi to, že střílení zmetků je skvělá terapie, takže v tom s doktorem Kerseym asi budeme pokračovat. Ale musí nás přitom krýt zábavný brácha Frank, detektivové Rains s Jacksonovou si musí zvětšit nástěnku s nevyřešenými vraždami a svědci musí hromadně papouškovat přesný popis - běloch v mikině. Jinak bychom mohli být odhaleni dřív, než sejmeme všechny vrahy, loupežníky a zmrzlináře. A to by byla škoda, protože tahle střelba v sobě měla docela slušnou kadenci zábavných okamžiků. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný remake a vlastně úplně další zbytečný film. Stává se mi to málokdy, ale musím souhlasit s kolegou, soudruhem Verbalem, co se týká jeho komentáře i hodnocení. Většinou to dáváme úplně jinak, protože já se považuji za seriózního, filmového kritika, kdežto on je naprosto cynický zmrd, který jen těží ze své schopnosti zkrotit psané slovo trošku lépe a hlavně ftipněji, než většina místní populace a hlavně je vulgární, sprostý jak kanál a často uráží ostatní uživatele, což se mi ale vůbec nelíbí! (Jinak ho stále tajně miluju). Tady nám to ale vyšlo tak nějak stejně, z čehož jsem malinko nesvůj. Doufám, že to je jen jedna vlaštovka, protože představa, že by se z Verbiče stal stejný hodnotitel, jako já, ta mi vážně nahání husí kůži. Daleko víc, než tahle šaráda s děravým scénářem, toporným Willisem a 107 minutami mého (opět) promrhaného času. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je tedy hrozně fajn, že Bruce Willis, opustil tu pohodlnou židličku, na které v posledních filmech sedával a vydal se nejen do kina, ale i do samotné akce. Je to opravdu, hrozně fajn, ale tohle je všechno........jako nic víc, nic víc, film nenabídne ? Jako jo, je tedy dost násilí, je to i dobře nahláškované, ale celý tenhle film a i ty charaktery, na mně působí dost přežvýkané a to co je přežvýkané, neni prostě dobré. Navíc, aby toho nebylo málo, tak Vincent D'Onofrio na mně působil mnohem lépe, byl zábavnější, zajímavější a navíc má vousy a vlasy, takže by mi víc sedl, do hlavní role. Hlavní záporák, sice vzhledově působí dost drsně, ale je to docela chcípáček a moc toho nepředvede. Nemluvě o dvojici detektivů, kteří nejsou schopni dopadnou žádného zločince, tak hned ví, kdo zabijí zločince a sou mu na stopě. Je to škoda, jak tenhle film dopadl, vypadalo to nadějně, ale těch problémů má film dost a neni tady nic co by výrazně stálo za zmínku. I Death Sentence, s Baconem, dnes stále působí o mnoho líp a výrazněji a to nejen po charakterové stránce, ale i po té akční, nemluvě o tom že příběh, je prostě víc komplexnější. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(75%) Viděno v kině. Po dlouhý době solidní Willisův film. Nepřišlo mi to ani trochu trapné. Vcelku normální příběh o pomstě. Samozřejmě, něco tomu chybělo, ale já byl spokojen. Ty přestřelky byli fakt luxusní. Perfektně ozvučené, vyvraždovačky do detailu vykreslené. Nuda tu rozhodně nenastane. Hudba celkem normální. Herci ok. Willis sice už nezahrál tak přesvědčivě jako kdysi, ale roli zvládl obstojně. Není to sice nic, co bych si pouštěl furt do kola, ale určitě se k tomu ještě někdy vrátím. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nezlobte dědečka 2, Buriana nahradil Willis. Čumim, že zrovna teď přišel z Ameriky film, kde se střílí a kde se střílí do černého. Takový zvláštní slepenec akce se srandou, omlouvám to ale jednak tím, že dělat něco podle filmu z roku 74 asi není nic k závidění, no a jednak tím, že vidět v posledních letech Bruce na plátně a neťukat si při tom na čelo je bohužel docela zázrak. Kdo ho konečně obsadí do pořádného filmu a dá mu smysluplnou roli, tomu já naopak dám bonbón. (Banff, Kanada) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (16)

  • Hlavní postava Paul Kersey (Bruce Willis) nosí na zápěstí švýcarské hodinky značky Panerai, konkrétně Panerai Radiomir. Jedná se o nejznámější model, který byl původně navržen pro italské námořnictvo. (Pepy)
  • Zbraně použité ve filmu byly: pistole Glock 17, samopaly CZ Scorpion evo3, AK 47 a útočná puška M4. (K98)
  • V čase 44:33 si Paul Kersey (Bruce Willis) obvazuje ruku. V následující scéně, když dává prádlo do pračky, má na ruce už jen náplast, kterou si ale na ruku dává až v čase 49:02. (DBlitz)

Reklama

Reklama