Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Člověk který se jak už to často bývá zvykem zcela minul svému původnímu řemeslu, ale proč ne, i amatér může bejt kolikrát lepší než profík (vidíme to ve všech oborech, ale ti erudovaní si to jen nechtějí přiznat, sami víme co je k tomu vede), kuchař tedy možná dobrej (zcestovalej) ale jinak úplnej televizní amatér, nevím kdo tyhlety lidi stále protěžuje...Asi to zas není tak těžký založit si svůj vlastní pořad:-) Nejlepší na celém tomto pořadu jsou tak možná ty Babicovy jistě luxusní hodinky a občas ty nesnesitelně připitomělé kecy:-) Co se týče teď nově přes masmédia večně masírujícího se dua Babica-Polreich na konkurenci, tak jsem přeci jen trochu pro Babicu (kterej Polreicha snad ani nenapadl). Polreich je sebestřední arogantní machírek, kterej neví kde žije,kdy si myslí že je ve svém oboru naprostej "KING", navíc vaří draze a především pro snoby, typický čecháček, který bude kritizovat kde koho, hlavně aby se udržel on Sám na pomyslném výslunní...Prý by si nic od Babici do huby nevzal, zajímavé, já bych si zas nic nevzal do huby od pana Polreicha, nikdo ho k tomu přeci nenutí, ale jestli nic neochutnal, pak se tento výrok vymyká opět zdravému rozumu, tímto gestem neuráží jen mě ale všechny ostatní lidi, se kterýma Babica vaří, jestli jste si všiml, on ve svém pořadu nevaří jen sám sobě ale i lidem kteří tam donesou různé recepty:-) Udivují mě rovněž komentáře typu, "Jirka nic neumí" apod, jak to může říct nějakej moula, kterej neví ani jak vypadá vařečka,nikdy ni nedržel snad ani v ruce a kterej pochopitelně sám nic neumí, tedy krom kritizování.. ()

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte maso, naklepte, posypte trochou sole (sic!), pepře, strčte do hrnce (když nemáte hrnec, strčte na pánev, když nemáte pánev, sežerte to syrový), nakrájejte dvě velké cibule, ty strčte za masem, zalejte olivovým olejem, přidejte koření (jedno jaký, prostě tam něco nasypte), smažte pět minut. Mezitím si nakrájejte zeleninu (podle toho, jakou kuchyni zrovna připravujete, když francouzskou, krájejte květák a papriku, když asijskou, krájejte rajčata a brokolici, když jihoamerickou, nakrájejte všechno, co doma máte, a posypte pepřem) a až bude maso hotové, hoďte na něj zeleninu a dejte do trouby na 200 stupňů. Na pět minut. Z trouhy vyndejte a máte univerzální jídlo, které se připravuje v Řecku, v Japonsku, v Číně, prostě kdekoliv. Dožírejte se pravou japonskou/italskou/indickou rýži vařenou podle toho, jak píšou na sáčku (ne abyste vařili podle toho, jak píšou na krabici, kreténi, na sáčku!). Brutální. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kde Jirka Babica nabral své zkušenosti. V "mekáči" v Německu? Mimo hrozného vaření se pořad vyznačuje absolutně nesympatickým kuchařem - moderátorem. Přesně to vaření, jak v moderní době nemá vypadat. Když nemáte ingredience na světové jídlo, udělejte z něj šlichtu po česku. "A když nemáte škeble, dejte tam pórek..." ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Spíš by se to mělo jmenovat "Babiččiny dobroty" ( jenom sranda ). Tento kuchař mne prostě nezaujal, asi je to z důvodu velké konkurence ostatních pořadů na jiných stanicích. Čeho je moc, toho je moc. Jiří Babica působí někdy, že ani do deseti neumí napočítat. / Viděné epizody cca *12.dílů / ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama