poster

Babicovy dobroty (TV pořad)

Reality-TV / Rodinný

Česko, 2008, 30 min

Režie:

Zuzana Fialová
  • RedAK
    odpad!

    Jsem sice gastroprase, které nerozezná dobré hovno od špatného sushi a vietnamská tatarka v psím gyrosu je pro něj lahoda, ale toto je moc i pro můj glutamátem rozežraný jazýček. Kulinářský mág George Bhabiza předvádí ve své show velkolepé kousky, nad kterými zůstává rozum stát i Kim Xan Chuangovi z naší ulice. Potřebujete-li poradit, jak efektivně uvařit oběd pro desetičlennou rodinu z knedlíku, pepře, dvou banánů a nedopitého krabičáku, pusťte si Babicovy novoty v hlavní roli s mužem, který vám poradí, jak nahradit smetanu tekutým betonem a pro kterého je pochutnání sprosté slovo. Smekám příčesek.(1.11.2013)

  • Beckett51
    ***

    " Zásadní surovinou do oříškového dortu jsou oříšky. A pokud nemáte oříšky, můžete tam dát mandle a pokud nemáte ani ty, nedávejte tam nic."(24.10.2012)

  • Gilmour93
    *

    Všichni jste tady evidentně vedle, jak ta jedle.. Začneme receptem, je to levné a může si to uvařit každý z nás: "Jirkův dort". Suroviny: 2 rozesmáté oči, 2 dobře formované nohy, 2 nádoby plné mléka, 2 vejce, 1 banán a pekáč. Postup: Hluboce se podíváme do rozesmátých očí. Rozděláme dobře formované nohy a lehce masírujeme nádoby s mlékem, dokud se pekáč dobře nepromastí. Dostatečnost promaštění vyzkoušíme prstem a poté stáhneme z banánu slupku. Pomalu jej vložíme do pekáče a přikryjeme vejci. Dort je hotový, až banán změkne a dobře pustí šťávu. Když je pekáč ještě mastný, můžeme pečení opakovat, pokud máme po ruce další zralý banán, ale dbejte na to, aby dort nevykynul! Když nám chutnalo, můžeme pekáč pořádně vylízat a zároveň tak ušetřit za mytí nádobí... Tady přece vážení nejde o vaření, ale o sex! Jakým stylem cpe svými dlouhými prsty tu nádivku do kuřete, ten mužný chraplavý hlas, ty feromony naléhavější než červené feferonky z Chiapasu.. Hmm.., kdyby tak nebyl cítit potem i přes televizní obrazovku, asi bych si nadzvedl zástěru na barbecue a nechal se tím pižmo sálajícím kuchtíkem análně pokřtít..(6.5.2010)

  • Rudovous
    *

    Jedna hvezda za pobaveni.(31.1.2010)

  • Mahalik
    odpad!

    Jelikož chodím na hotelovku, je mi z pseudokuchaře Jirky Babici fakt do breku. "Vařím jednoduše a z ingrediencí, které jsou u nás běžně dostupné..". Ale jdi, Jiříčku. To i kdyby ses rozhodl vyzvracet do kastrolu, tak výsledný dojem bude chutnat lépe, než ty tvoje výmysli... Zdraví kuchaři z Lázní!(23.5.2009)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace