Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Diskuze

Fire#2

Fire#2 (hodnocení, recenze)

Tak za Pergnerové to bylo supr. U toho jsem vyrůstal, takže 5* , pak to jen upadalo a s Marešem (odpad) to padlo nadno. Takže průměr 3

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Strašná hudba a především čim dál tím horší moderátor, který brzy bude snad uvádět všechno a už alespoň na mě působí trapně. Ale hlavní, že to sype a tom to je, že. Z nostalgie za Pergnerovou, která na začátku měla alespoň nějakou úroveň a šmrnc hvězdu dám.

902 10

902 10 (hodnocení, recenze)

4staniss - scatman je klasika, nejradsi jsem mel scatman`s world. jaktoze to uz nikde nehrajou?

btw byl jsem par mesicu z5 v holandsku, coz je basta tohoto stylu hudby (eurodance) a tam jsme se o tyhle hudbe bavili. dozvedel jsem se mj. i to, ze ma anita z 2unlimited se zpevackou z twenty4seven a jeste nekym nejaky novy hudebni projekt.:0)

http://www.youtube.com/watch?v=ftB3FHW4EP4
dobrej klip

Kacenka_

Kacenka_ (hodnocení, recenze)

no kedze uz tu pribudol novy druh "TV porad" tak uz to nieje take divne..

AnčaRambo

AnčaRambo (hodnocení, recenze)

když to moderovala pergnerová bylo to nejlepší.tedka už s marešem docela trapný

Reklama

Reklama