Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Dělat si srandu z Twilightu není žádné umění. Přiznávám, že se řadím spíš k fanouškům téhle ságy, ale je faktem, že zfilmování druhého dílu byla sama o sobě parodie. Takže předvést něco takového znovu jen v přehnanějším, nechutnějším a šílenějším hávu skutečně není nic, co by si zasloužilo aplaus. Pár scén bylo sice povedených (upírské cereálie, Black Eyed Peas, aj.), ale většina bohužel byla založena jen na nějakých nechuťárnách typu utržená ruka, utržený knír, atd. A co je nechutné, není vtipné. Ani scény typu narážení do něčeho nebo prolétnutí stropem nepovažuju za něco, co by mělo dělat parodii vtipnou (kdy už se tvůrci poučí? Vtipnost nárazu se hodí tak akorát do programů typu Tom a Jerry). Celé to budí dojem, že to bylo splácané jen kvůli výtěžku z dnešního "trapného" fenoménu upírů, bohužel však bez pořádné snahy. Kdyby se do toho tvůrci skutečně dali a vytvořili více originálních vtipných scén, mohla to být docela povedená parodie, takhle mi ale přijde naprosto zbytečná. Některým lidem určitě k zasmání bohatě stačí Twilight saga sama o sobě.~(1,8)~ ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť, že je tento film pod moju úroveň, lebo som divák s vyberaným vkusom. Trt makový. Zasmiala som sa, pobavila a užila si príjemné zadosťučinenie za to, že twilightové šialenstvo mi pije krv už dosť dlhú dobu (a bohužiaľ asi aj piť bude, kým ho nevystrieda iná tínedžerská sračka). Čítala som prvú knihu a pozrela si obidva filmy, len aby som bola férová, že aspoň nadávam na to, čo poznám. Viem teda presne, čo na Twilight ságe neznášam a v tomto filme si z toho poriadne vystrelili tvorcovia aj za mňa. Nádherne vystihli všetky romantické obludnosti, ktoré bolo treba sparodovať - a ako podotýkajú aj iní hodnotiaci, zaobišli sa pri tom bez fekálnych či sexuálnych nechutností, čo iste napomáha príjemnejšiemu dojmu z filmu. Tých 77 minút nepatrí medzi výkvet komediálnej kinematografie, ale určite je dôstojným nasledovníkom toho, čo sa dalo pozerať predtým, než na niekoľko rokov zavládol v paródiách chaos a nechutnosť. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtípkov nezachráni film ( Team Jacob/Edward, kontrakt, gej tanečky, Jonas Brothers)? Asi nie, ale aspoň môžme vidieť rozdiel medzi kvalitnejšími a menej kvalitnejšími paródiami. Vampire Suck sa radí k prvej kategórii. __ Becca sparodovala hlavnú predstaviteľku (orig.) Twilightu tak náramne, až jej musím darovať imaginárneho Oskara. Bravo! Každopádne, mali sme tu aj horšie výtvory. Ja len vypínam mozog a nechám sa unášať na vlne viac-menej slušnej zábavy. P.S. - Znalosť predlohy povinná. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ale jo 2 hvězdy - 2x jsem se velice dobře pobavila.. v celku je to však hloupost, s trapnými hereckými "výkony". Mám ráda parodie, kdy je směšné to, že se stane něco nečekaného v jinak známém prostředí. Ale druhá půlka filmu mi připadala jako házení špíny a zbytečné zesměšňování něčí skutečné práce. To mi dost nesedí. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parodie tohoto typu rád nemám. Ale jelikož mi jeden známý tento snímek doporučil, zkusil jsem ho. A jsem velmi mile překvapen. Začátek byl vyloženě geniální. Plný velmi vtipných narážek, které jsem musel až místy vydejchávat a hlavně neskutečně skvělě zparodizovaná postava Belly, resp. Kristen Stewart v podání Jenn Proske. Nejenže je Kristen vzhledově docela podobná, ale tu její gestikulaci a mimiku vystihla NAPROSTO přesně! V první polovině filmu se najde opravdu hromada povedených fóru, které o to víc vynikly, protože jsem celou Twilight sérii viděl teprv nedávno. Druhá půlka filmu už byla obsahově slabší, ale stále to byla zábava. Vampires Suck nemá žádné velké ambice. Snaží se pobavit a to se mu rozhodně daří. A Jenn budu fandit, herecký talent tam vidět je... Slabší 4* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)

Reklama

Reklama