Reklama

Reklama

Temný příliv

Trailer

VOD (1)

Kate je bioložka, která svůj život zasvětila zkoumání a pozorování žraloků. Neohroženě s nimi tráví čas pod mořskou hladinou a o její bezpečí se stará manžel Jeff, který je podmořským kameramanem. Jednou se ale vše vymkne kontrole a žralok zabije jednoho z členů týmu. Po této tragické události Kate s potápěním končí, a dokonce opustí svého muže a stahuje se do ústraní. Po čase uspořádá s ženou zemřelého kolegy výletní plavby pro turisty. Moc dobře se jim ale nedaří, většina turistů se touží potápět se žraloky. O výpravy za velrybami, tučňáky a lachtany moc lidé nestojí. Kate je na tom mizerně, stále se nepřestala vinit z kolegovy smrti a sotva zvládá splácet loď, do které zatéká. Její přátelé se ji snaží přesvědčit, aby dala Jeffovi druhou šanci a urovnala si svůj život. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou OK, všechno funguje, v pohodě se pluje, pak když začne trochu zlobit počasí, tak se z ničeho nic všechny stroje pokazí, kotva se uvolní, loď se převrhne, v ten moment se objeví žraloci, toho sežerou, toho a tamtoho taky, klapka, konec, jde se na oběd a film je za dopoledne natočený - řekl bych, že tak nějak to viděl řežisér. Zkrátka je to dost slabé a velice jednoduché. Jednu hvězdu vybojovala Halle Berry v bikinách, protože na nějakých 46 let teda rozhodně nevypadá, nevím kolik jí ubrali grafici a maskérky, ale vypadá líp než kdejaká pětadvacítka. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Dark Tide je místy napínavý, zábavný, zdobí ho pěkné záběry, žraloci a pěkné moře. Bohužel to je vše co může nabídnout. Většinou se nic neděje, klábosí se o ničem, dialogy stupidní, nudní herci a závěrečná scéna je bez atmosféry. Veliká škoda, mohl to být opravdu pěkný Shark film, kterých není zrovna moc. Útes smrti je o dost lepší. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmek určitě nesedne každému, protože to není klasický film o žraloku zabijákovi, jak asi hodně lidí očekává. Zde je spíše více dokumentárních záběrů z podvodní říše, chování žraloků a odvážných lidí, kteří se nebojí mezi nimi plavat bez klece. Řekl bych, že milovníky žraloků to bude určitě skvělý počin. Mě se filmek líbil a za mě 75% :) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film byl dobrej po celou dobu co měla na sobě Halle džínový sexy kraťásky, tedy celý dvě minuty. Pak si do filmu zavedla úřední hodiny nuda obecná a začala velmi tvrdě pracovat. Zapíchla to asi 13 minut před koncem ve kterém se odehrává strhující finále. Sice se odehrává za tmy, ale zase slyšíme šplouchání a bublání což nám dává pocit že jsme ve vaně a po skončení filmu tak ušetříme za vodný a za stočný, protože nám tak stačí už jen sprška, nejlépe studená, aby jsme se z tohohle majstrštyku vzpamatovali a ještě ušetřili za teplou vodu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Nebetycna nuda. Zo 40tich percent ukazuje niektore v skutku pekne podmorske zabery (vsetkeho vsak vela skodi), dalsich, asi 35 percent, je hodne nudny dej. Nicim nevynikajuci a plny nelogickeho konania, popierajuci i pud sebazachovy. Zvysnych asi 25 percent tejto dlhociznej (mne sa zdala pridlha) stopaze, kamera spociva na krivkach trucujucej, ci pretrcajucej sa Halle. Postavicku ma sice stale peknu, avsak to, co predviedla po hereckej stranke je ubohe.. Myslim, ze ju opat dlhsie neuvidime. Neodporucam ani na zabitie nudy. Este ju znasobite. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama