Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ojediněle docela vtipné. Jen kdyby to nebylo tak blbé a plné nesympatických (ne)herců, za něž se divák dost často až stydí. O prvenství v tom, kdo mne nejvíce sere, pak bojují Genzer a Dangl. Když na konkurenčních programech dávají Sex ve městě a Radí vědmy, vydržím se na to dívat klidně i pět minut. 30% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Výborná zábava s tvůrci, kteří umějí svůj humorní styl ukázat a to jest: Genzer, Suchánek, Sokol a Chmela. Občas mi připadají zbytečné kecy těchto pánů až místy trapné, ale to nemění nic na tom, že u 90% jejich scének se zaručeně pobavím! Čili asi takhle: Kdo nemá rád Genzerův a Suchánkův styl humoru, připadá mu tento pořad jako věčný aušus, ale pro ty kteří je mají rádi, je to příjemná oddychovka na večer. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 70% (3*) | ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Když zrovna člověk nemá chuť na: http://www.biblos.cz/fotocache/bigorig/http--d----l----l--img.pemic.cz--l--sortimg--l--010--l--7--l--6--l--0107685-23.jpg nebo http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUzODUyNjkxM15BMl5BanBnXkFtZTcwODA5MTM1Mg@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg, nalije si panáka tulamorky, zaboří se pohodlně do křesla a chce se po náročném dni odreagovat, musím přiznat, není to tak špatné, jak by se na první pohled, podle některých místních odborníků, bavičů a improvizátorů každým coulem mohlo zdát. Improvizace je těžká to věc (byť už pan Horníček říkal, že jde z 80% o nacvičenou záležitost). Musím přiznat, příjemné překvapení v podobě Ondřeje Sokola (pro mě osobně number one co se improvizace týče), v těsném závěsu to je potom Geňa a za oběma dotyčnými lehce povlávají, seč jim síly (ne)stačí, Suchoš a Igor Chmela. p.s. ODPAD, JÁ si představuju jinak. Vynáším ho každé ráno (a přestože třídím), věřte mi, není to pěkný pohled. Bavím se celkem dobře (někdy to "skřípe a drhne", na druhou stranu jindy příjemně plyne a baví a už ve škole mě učili, že dobře je za 3, takže.... 3* přičemž nezastírám, že míra zábavy může rapidně stoupat se snižující se hladinou destilátu v lahvi..... ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč je Partička přesouvána stále na pozdější vysílací čas, když začíná být čím dál oblíbenější.Jinak výborná show, která ukáže, kdo je doopravdy dobrý herec schopný improvizace v každé situaci. Dle mého názoru to v tomto ohledu vyhrává Ondra Sokol na plné čáře. Jen škoda, že jsou účinkující stále stejní, ráda bych viděla i jiné české či slovenské improvizující herce. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Slovák s debilným výrazom tváre a úsmevom idiota Daniel Dangl už zavliekol túto svoju pochybnú show aj do Českej republiky. Zobral si so sebou, zakomplexovaného brata vraždiaceho kanibala, čuráka Mariana Čurka, aby tomu robil primitívne hudobné podklady. Základ českej „Partičky“ tvorí duo skrachovancov - zakrpatený Michal Suchánek a nechutný brav Richard Genzer. Ku nim sa ešte pridali nejaký dva niktoši (Chmela a Sokol), o ktorých som doposiaľ ani nechyroval. Táto štvorica úbožiakov sa snaží pomocou improvizácie baviť publikum. Lenže tento druh vystúpenia si môžu dovoliť iba skutočne nadaní a pohotoví umelci. To čo predvádzajú týto mamľasi je trapný odpad! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Několikrát byl do Partičky zván i Josef Carda, ale z důvodu pracovních povinností musel Josef vždy odmítnout. (VSVB)
  • V rámci pořadu byla vydaná i desková hra „Pirtički“. (VSVB)
  • Jiří Langmajer v jednom rozhovoru řekl, že pro něj zájezdy s Partičkou byly náročné. On je zvyklý na pevný text a s improvizací měl problémy. Kdo to ale podle něj chytil dobře, je Igor Chmela. (VSVB)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama